Ε1547: Ζαχάροβας ενημέρωση

Ε1547: Ζαχάροβας ενημέρωση

Ως λίγες ώρες πριν την εγκληματική εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία (24/2/22), η κα Μαρία Ζαχάροβα λοιδορούσε τους Δυτικούς ηγέτες προκαλώντας τους να προβλέψουν μια ημερομηνία για τη ρωσική επίθεση!!!

Αργότερα, όταν οι Ρώσοι βομβάρδιζαν ανελέητα τη Μαριούπολη, η Ζαχάροβα έλεγε πως οι Ουκρανοί το έκαναν για να ενοχοποιήσουν τους αθώους Ρώσους!!!

Έχουμε πληροφορηθεί στο διαδίκτυο ένα ανέκδοτο για την εν λόγω κυρία, εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ Ρωσίας. Την βρίζουν σκαιά μερικοί αθυρόστομοι χωρίς να καταλαβαίνουν πως βρισιές δεν ωφελούν. Ανέκδοτα είναι πολύ πιο καλά. Λέγεται λοιπόν πως γνωρίζει κάποιος ότι η κα Ζαχάροβα ψεύδεται διότι έχει ανοίξει το στόμα της. Αν θέλετε το πιστεύετε.

Και όμως αυτή η ευπαρουσίαστη κυρία, μητέρα μιας κόρης, ναι, λέει ψέματα με την ίδια ευκολία που το κάνει ο Πούτιν, ο Λαβρόφ και ο Μεντβέντεφ, εδώ και πολλά χρόνια. Γιαυτό πληρώνεται αδρά!

“Απελπιστικά σάπια” αποκάλεσε στις αρχές του Ιουλίου τη φωτογραφία του ζεύγους Ζελένσκι που προορίζεται για το Vogue Οκτωβρίου 2022, λησμονώντας τις δικές της πόζες στο Διαδίκτυο. Μετά εξοργίστηκε για τις κυρώσεις που επέβαλε ο Καναδάς στον όσιο Πατριάρχη πασών των Ρωσιών Κύριλλο, που είναι δισεκατομμυριούχος κολλητός του Πούτιν, κι έχει δικό του τζετ για το εξωτερικό και δικό του τρένο για το εσωτερικό!

Πιο πρόσφατα, στις 17 Ιουλίου, ενημέρωσε τον κόσμο πως οι Ρώσοι έπληξαν με πύραυλους kalibr στη Vinnytsia ένα κτήριο αξιωματικών φρουράς στο οποίο είχαν σύσκεψη διοικητές της ουρανικής πολεμικής αεροπορίας με ξένους εκπροσώπους προμηθευτών οπλικών συστημάτων.

Ο Μikhail Khodorkovsky παρουσιάζει φωτογραφίες των θυμάτων (διοικητές της πολεμικής αεροπορίας κι εκπροσώπους προμηθευτών όπλων). Να τα πολεμόχαρα θύματα του βομβαρδισμού!!!

Αν αυτή είναι η αλήθεια, τότε μάλλον δικαίως μερικοί την αποκαλούν b**ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *