Πρόοδος και αυτονόητα

Πρόοδος και αυτονόητα

- in Επικαιρότητα
0

Υπάρχουν παρατάξεις που θέλουν το περιβόητο άσυλο, αυτό το κουσούρι που φόρτωσε στην κοινωνία μας η αναρχοαριστερή παράνοια μέσω σοσιαλδημοκρατικών κυβερνήσεων(!), να παραμείνει. Έτσι θα διαπράττονται σωρείες εγκλημάτων με πολιτική χροιά συχνά, μα οι κακοποιοί θα βρίσκουν άσυλο στο απαραβίαστο άντρο τους που είναι ο χώρος των ΑΕΙ.

Ζούμε σε μια εποχή ηλεκτρονικής και ψηφιακής τεχνολογίας μέσω της οποίας σύντομα θα ταξιδεύουμε έξω από τον πλανήτη μας. Μα υπάρχουν βουλευτές της αναρχοαριστερής νοοτροπίας που επιχειρηματολογούν για τη διαιώνιση αυτού του αρρωστημένου, βλαπτικού «ασύλου». Και βέβαια τα εκατομμύρια του κοσμάκη, που ψηφίζουν τέτοιους ψυχοπαθείς και δεν ξέρουν ακόμα πώς να χειριστούν έναν υπολογιστή, τους πιστεύουν.

Υπάρχουν και προσηνείς «ανοιχτόμυαλοι» δήθεν καθηγητάδες που μιλούν για «συζήτηση» γύρω από το θέμα!

Πρώτον, το θέμα συζητείται για πολλά χρόνια. Δεύτερον, τι να συζητηθεί;

Υπάρχουν καθαρά εγκληματικές αξιόποινες πράξεις που καλύπτονται από το άσυλο και μεγάλη μερίδα πολιτικάντηδων.

Είναι πράξεις που απειλούν άμεσα τη σωματική ακεραιότητα και νόμιμη περιουσία των πολιτών. Ο κ. Φλαμπουράρης του Σύριζα που υποστηρίζει το «άσυλο» είχε, όσο ήταν στην κυβέρνηση, 80 αστυνομικούς να φυλάνε τον ίδιο και το σπίτι του στα Εξάρχεια.

Κι εδώ φαίνεται η τρομακτική υποκρισία τέτοιων σχιζοφρενών που κατορθώνουν να γίνουν κυβερνήτες, δήθεν φίλοι του λαού, δήθεν δημοκρατικοί, δήθεν προοδευτικοί. Προστατεύονται οι ίδιοι λόγω εξουσίας μα αφήνουν «το λαό» στο έλεος κακοποιών στους οποίους χαρίζουν «άσυλο»!

Αυτή είναι η δική τους αντίληψη προόδου. Όλες οι αυτονόητες τάσεις της προόδου σε παγκόσμια κλίμακα να μένουν πίσω, όλες οι βασικές αξίες στην ανθρώπινη ιστορία να παραβλέπονται όσον αφορά τους πολίτες (όχι όμως τους συριζοφρενείς κυβερνώντες) και να προωθούνται και να διατηρούνται θεσμοί που προστατεύουν το έγκλημα

Ο ελλαδικός κόσμος δεν πρόκειται να προχωρήσει στην πρόοδο των πολιτισμένων χωρών αν δεν αλλάξει νοοτροπία και αν δεν βελτιωθεί η Παιδεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *