Ε1681: Πουτινική παράσταση

Ε1681: Πουτινική παράσταση

Ο Ζελένσκι έκανε θέατρο και ως κωμικός και ως πιο σοβαρός ηθοποιός. Ο Πούτιν κάνει θέατρο στην καθημερινή πραγματικότητα γελοιοποιώντας τον εαυτό του!

Τον Οκτώβριο ο πρόεδρος Πούτιν οργάνωσε μια συνάντηση με τις μητέρες των νέων επιστρατευμένων και, σύμφωνα με την ανακοίνωση στα κανάλια, τις συναντούσε για πρώτη φορά. “Γεια σας ξανά!”

Η κυρία στα μαύρα, στα δεξιά του χαμογέλασε κι έκανε προσπάθεια να μη γελάσει. Οι δύο άλλες στα αριστερά του επίσης χαμογέλασαν μα πιο αχνά. Το “ξανά” πρόδωσε το γεγονός πως επρόκειτο για παράσταση!

Η ξανθιά κυρία στα αριστερά του με την καφετιά ζακέτα είναι η Olesya Sighina, σύμφωνα με δημοσιεύσεις αντιφρονούντων, μια σκηνοθέτης πατριωτικών ντοκιμαντέρ, γνωστή σε πολλούς και στον Πούτιν!

Η άλλη κυρία στα αριστερά της Σιγκίνα με το μαύρο φόρεμα και τον μεγάλο λευκό γιακά είναι η Naoleghda Ugunova που εργάζεται στο κρατικό κανάλι της Νότιας Σιβηρίας και τον ραδιοφωνικό σταθμό RTC. Είναι τώρα σύμβουλος του Διευθυντή κ. Zomin. Αυτή έκανε μία ομιλία στην Κόκκινη Πλατεία εγκωμιάζοντας την επιστράτευση. Την βλέπετε στη φωτογραφία με την ίδια μαθητική σχεδόν στολή. Πολύ απρόσεκτη εκείνη μα και ο Διευθυντής της!

Οι άλλες “μαμάδες” είναι η Olga Beltseva, αξιωματούχος της Μόσχας και του οργανισμού Ενωμένη Ρωσία, η Yulia Belekhova, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Orekhovo, η Marina Miganova άλλη αξιωματούχος στη Διοίκηση του νομού Kai-Khensky.

Μία κυρία μέλος της Διοίκησης της Δημοκρατίας του Luhansk (στην Ουκρανία!) αφηγήθηκε τα τελευταία λόγια του γιού της, δήθεν, που πηδώντας έξω από κάποιο χαράκωμα φώναξε στους συντρόφους στρατιώτες του “Αδέρφια, εμπρός πάμε να φάμε τους Ουκρανούς!”

Οι αντιφρονούντες σχολιάζουν πως πρόκειται μάλλον για ολόγραμμα του Πούτιν και όχι για τον ίδιο. Κι εκείνο απαντά στη “μητέρα”: “Είμαστε όλοι θνητοί στη φροντίδα του Κυρίου. Κάποια ώρα πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο αυτό, αναπόφευκτα. Το θέμα είναι πάντα το πώς πεθαίνουμε. Πολλοί πεθαίνουν από πολλή βότκα ή κάτι άλλο. Ο θάνατός τους είναι ανάξιος. Ο γιός σου πέθανε μα μένει ζωντανός! Δεν έζησε μάταια!”

Στο μεταξύ οι πραγματικές μητέρες αιτούσαν συνάντηση με τον πρόεδρο μα εκείνος απέρριψε “άλλες” συναντήσεις!

Παράσταση για προπαγάνδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *