Ε1235: Ελάλησε πάλι ο Τσίπρας

Ε1235: Ελάλησε πάλι ο Τσίπρας

Τα τσιράκια του κ. Τσίπρα παρακολουθούν ανελλιπώς φαίνεται τις στατιστικές ή τις φτιάχνουν κατά βούληση κι έτσι ο Ιεροφάντης του τσιπρικού πλεονεκτήματος μπορεί να παρουσιάζει αριθμούς με μεγάλη ευχέρεια. Το ότι 30.000 νέοι θα μείνουν εκτός ΑΕΙ φέτος είναι παλαιό λάλημα των κοκορόμυαλων. Μα έχουμε 120.000 που θα μείνουν εκτός μαζικού αθλητισμού. Και 83.000 παιδιά, (δηλ. ένα στα τρία, επεξηγεί) εκτός παιδικών σταθμών!

Μα ο άχαστος, ο χαρισματικός που ακόμα κι όταν χαμογελά είναι σαν να βρίσκεται σε κηδεία, προχώρησε στο τουίτ του να γράψει περί φωτιάς, μεροληψίας και ανισοτήτων. Για να φθάσει στην κορύφωση του φιλολαϊκού πάθους του: “H κυβέρνηση Μητσοτάκη, εντελώς ανίκανη να σβήσει μια φωτιά, αλλά εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες και να υπονομεύει το δημόσιο συμφέρον έναντι των ιδιωτικών”.

Η αναισθησία του είναι εφάμιλλη της ανισορροπίας του. Διότι στο σπίτι του καμένου ποιος μιλάει για φωτιά; Ούτε χαμπαριάζει πως του έχει βγει πια και το όνομα μα και το Μάτι.

Και με το ηθικό χαρτί στη μάνικα στράφηκε στην πανδημία προσφέροντας τις αυτοαναιρούμενες, ασυνάρτητες προτάσεις του. Ναι πρέπει το εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό, μα όχι κυρώσεις (ιδίως στους υγειονομικούς, στους εκπαιδευτικούς κι όλους τους Δημόσιους υπαλλήλους που σκοτώνονται στη δουλειά) και να συζητηθεί ξανά το θέμα με τα νέα (ποια;) δεδομένα.

Σαν τον Πολάκη που μόνος κατανοεί τα μυστικά της ιατρικής, της χημείας και φαρμακευτικής, έτσι και ο τσάρος της ατσιδοσύνης γνωρίζει εκ των προτέρων αποτελέσματα ερευνών που ακόμα δεν έχουν γίνει. Έτσι συντάσσεται μαζί με το σύνολο τσούρμο του με τους θρησκόληπτους μπαχαλάκηδες που πολεμούν τον κορωνοϊό με τον σταυρό στο χέρι και την προσευχή στα χείλη! Αυτός ακούει τη φωνή της Ιστορίας όπως αυτοί τη φωνή του Κυρίου που απεχθάνεται τις αφύσικες μάσκες και τα καρκινογόνα εμβόλια.

Όχι μόνο ξύπνησα μα συγχύστηκα πρωί πρωί με τα λαλήματα του Χαρισματικού.

Σίγουρα θα ακούσουμε στον κατάλληλο καιρό και τα κακαρίσματα ενάντια στην αξιολόγηση μαζί με τη χορωδία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *