Ε1036: Αντιπολίτευση και πολίτευση

Ε1036: Αντιπολίτευση και πολίτευση

Έχουν δίκιο όσοι καταγγέλλουν την κεντροδεξιά κυβέρνηση για τις παραλήψεις και τις γκάφες της.

Ακούς εκεί, 10.000 νοικοκυριά δίχως ηλεκτρισμό και τρεχάμενο νερό! Όμως, σε προηγούμενες εποχές με κυβερνήσεις ιδίας κοπής τα νούμερα ήταν ακόμα μεγαλύτερα.

Διόλου απίθανο να σκέφτονται στην Κουμουνδούρου (Τσίπρας, Παππάς, Καρανίκας) πως ακόμα και για την κακοκαιρία φταίει ο Μητσοτάκης. Ας μην τα έβαζε με την Εκκλησία και τους πιστούς του Κυρίου. Αυτοί αναγκάστηκαν να δεχτούν τη de facto ύπαρξη κι επέμβασή Του στον καιρό κι άλλα συμπαντικά φαινόμενα. Δημόσιες σχέσεις.

Το κακό με τους τσιπριστές, εκτός του ότι είναι τόσο αμέριστα αμόρφωτοι (και ασυνάρτητοι και ανίκανοι και ανεύθυνοι κλπ.) είναι πως επανήλθαν και παραμένουν στην ηρωική διαμαρτυρία, το βρίσιμο, τη βία – το ψωμοτύρι τους. Όντας αμόρφωτοι είναι και ανεπίδεκτοι μάθησης. Όντας αγράμματοι δεν διαβάζουν τις δημοσκοπήσεις που τους κρατάνε στην εκτίμηση των ψηφοφόρων κάτω από 25%.

Άκουα τον σύντροφο Ξυδάκη, πρώην υφυπουργό επί Συριζαίας κυβέρνησης, πρώην της Καθημερινής, να εκδηλώνει με απαράμιλλο λυρισμό τον ανθρωπισμό της Αναρχοαριστεράς καθώς σκεφτόταν τους μετανάστες να υποφέρουν στα “στρατόπεδα” συγκέντρωσης στη Μυτιλήνη, γέρους, γυναίκες, μανάδες και μωρά στα αντίσκηνα σκεπασμένα ή και θαμμένα με χιόνι, να παγώνουν… Και λίγες στιγμές αργότερα ο ανταποκριτής να λέει πως “ευτυχώς στη Μυτιλήνη δεν έχει χιονίσει καθόλου”!!! (Ναι, αλλά θα μπορούσε…)

Πόσα πάλι άκουσε (και όχι εξ αμάξης) ο Χρυσοχοΐδης που έχοντας μελετήσει τα φαινόμενα χιονόπτωσης το 2004 και το 2017 οπότε στην Εθνική Οδό εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οχήματα για 8 με 10 ώρες σε ουρές χιλιομέτρων δίχως βενζίνη και θέρμανση, αποφάσισε πολύ πρακτικά να διατάξει το κλείσιμο αυτής της μεγάλης αρτηρίας. Έτσι αποφεύχθηκε η ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών.

Αυτό θα πει να έχεις υπουργούς που παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα των ανθρώπων και της Φύσης (γι’ αυτό έχουμε τη Μετεωρολογική Υπηρεσία) κι έτσι σφυγμομετρούν τις Βουλές του Κυρίου και διαμορφώνουν την κατάσταση – προτού το κάνει η αθεόφοβη θεομηνία.

Το ίδιο κάνει όσο μπορεί η Επιτροπή για την πανδημία. Δυστυχώς εδώ έχουν υπεισέλθει και μωρόδοξες επιδιώξεις κι έτσι δεν πάρθηκαν τα μέτρα που έπρεπε όταν έπρεπε.

Τουλάχιστον προχώρησε το ψηφιακό πρόγραμμα. Πώς και δεν σκέφθηκαν οι Συριζαίοι-τσιπριστές να επιτεθούν στον Πιερρακάκη;

Είναι είπαμε ασυνάρτητοι και αγράμματοι. Ίσως και να μην ξέρουν πως υπάρχουν τέτοια προγράμματα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *