Βενεζουελανή και Τσιπρική Δημοκρατία

Βενεζουελανή και Τσιπρική Δημοκρατία

- in Ιστορικά
0

1. Οι Συριζαίοι και Νεοδημοκράτες (σε μικρότερο βαθμό) επιχειρούν να ταυτίσουν τους αντιπάλους τους (κυρίως ο Σύριζα) με ότι χειρότερο μπορούν να βρουν στην πολιτική στην Ευρώπη και (όσο φτάνει το αμαθές μυαλουδάκι των τσιπριστών) στον κόσμο.

Έτσι οι τσιπριστές με τη συνηθισμένη αηδιαστική απάτη τους ταυτίζουν τον Μητσοτάκη με τον Όρμπαν (φασιστόμουτρο της Ουγγαρίας) ενώ ο Μητσοτάκης έχει επανειλημμένα ζητήσει την αποπομπή των Ούγγρων ακροδεξιών από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κι ενώ οι ίδιοι, οι τσιπριστές, συνεργάστηκαν με πλήθος αντισυνταγματικών ενεργειών με τους ακροδεξιούς του Π. Καμμένου.

Τέτοια είναι η συριζοφρενής αντίληψη των τσιπριστών περί αλήθειας, πολιτικού ήθους και, φυσικά, δημοκρατίας.

Η δε συριζοφρενική αντίληψη περί δημοκρατίας φαίνεται ανάγλυφα στο ότι κυβερνούν εδώ και 4 έτη με τη στήριξη μόλις του 20% των ψηφοφόρων (άντε 25%) και στηρίζουν τον δικτάτορα Μαδούρο στη Βενεζουέλα που κυβερνά με τη στήριξη των οπλισμένων φανατικών οπαδών του (λιγότεροι από 20%).

2. Έτσι ο Σύριζα ταυτίζει τον Μητσοτάκη με τον Γκουαϊδό της Βενεζουέλας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανατρέψει την παράνομη, φασιστική κλίκα του προέδρου Μαδούρο που, υποτίθεται από τους αναρχοαριστερούς, εκλέχτηκε «δημοκρατικά» από «το λαό»! Ο Γκουαϊδό, ισχυρίζονται οι αναρχοαριστεροί, στηρίζεται από τους καπιταλιστές Αμερικανούς, δολοφόνους των λαών – που όμως έχουν μια επεκτεινόμενη βάση στην Ελληνική Σούδα (Κρήτη) και ο Τσίπρας κάθε τόσο κάνει τουρισμό στην Αμερική και γλείφει τον Τραμπ!

Να την πάλι η σοβαρή συριζοφρενική στόχαση!

Αλλά μην ξεχνάμε πως το κομμουνιστικό καθεστώς του Μαδούρο κληρονομημένο από τον «τσιπριστή» Τσάβες, διέλυσε σε μια νύκτα το εκλεγμένο Κοινοβούλιο (που έφερνε πολλές αντιρρήσεις) και το αντικατέστησε με ένα δικό του πιο «αντιπροσωπευτικό» σώμα συμ-φρονούντων τσαβιστών.

Μα οι τσιπριστές, με τη συριζοφρενική σχιζοειδή λογική τους, καθύβριζαν τον «μη–εκλεγμένο» Πρόεδρο Παπαδήμο που έχαιρε της εμπιστοσύνης 255 βουλευτών από τους ηρωικούς 300!

3. Εδώ, παραμονές Ευρωεκλογών 2019, οι τσιπριστές ανασκαλίζουν «σκάνδαλα» του αιώνα για να απαξιώσουν αν όχι να φυλακίσουν, όπως θα ήθελε το αψύ Κρητικό παλικάρι του υπουργείου Υγείας (που λόγω άγνοιας και αβελτηρίας δεν ετοίμασε την αναγκαία έκθεση του για να πάρει μια μεγάλη δωρεά από τον αρχικαπιταλιστή εφοπλιστή Νιάρχο), ο κ. Π. Πολάκης που χαίρει της εύνοιας του άμεμπτου και πάνσοφου πρωθυπουργού.

Μην ξεχνάμε πως στη Βενεζουέλα ο στρατός του Μαδούρο απαγόρευε σε φορτηγά που έφερναν φάρμακα και τρόφιμα να εισέλθουν στη χώρα. Ο ίδιος στρατός φυλάει τα μισο-άδεια σουπερμάρκετ μη τυχόν και λεηλατηθούν από «το λαό» που λατρεύει τον Πρεζιντέντε του, ενώ οι πολίτες που απαρτίζουν αυτόν τον λαό τρέφονται με ζωοτροφές, αν τις βρουν, και με «τσουκνίδες». Πάνω από ένα εκμ. έχουν μεταναστεύσει στις όμορες χώρες. Και ο πληθωρισμός στη σχεδιασμένη αναρχοαριστερή οικονομία τρέχει με 1.500.000%!!!

4. Ναι αλλά μην ξεχνάμε πως η Βενεζουέλα έχει γλυτώσει τα μνημόνια.

Εμείς εδώ υποφέραμε την απερίγραπτη καταπίεση των μνημονίων, κατά τους αναρχοαριστερούς πάντα, χιλιάδες αυτοκτόνησαν, φοιτητές πέθαναν από τα τοξικά αέρια μαγκαλιού και παιδιά λιποθυμούσαν στα σχολεία από ασιτία. Ωσότου ήρθε το τσιπρικό ιππικό και διόρθωσε τα κακώς κείμενα το 2015 – με ένα δριμύτερο μνημόνιο. (Στην πραγματικότητα στο πρώτο έτος της Πρώτης Φοράς Αριστερά οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν!)

Τον Φεβρουάριο η Διεθνής Αμνηστία δημοσίευσε μια έκθεση για την κατάσταση στην παραδεισιακή Βενεζουέλα:

«Η πείνα, η τιμωρία και ο φόβος είναι η φόρμουλα για την καταστολή… υπό τον Ν. Μαδούρο.» Εκτός από φυλακίσεις και βασανισμούς χιλιάδων Αντιφρονούντων, έχουν τεκμηριωθεί 6 εξωδικαστικές εκτελέσεις από τα ειδικά σώματα Ασφαλείας FAES… Τα θύματα συμμετείχαν στις αντι-κυβερνητικές διαδηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες.»

Ιδού, Αναρχοαριστερή και συριζοφρενική δημοκρατία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *