Ισ338: Νταϊλίκι και ψευδολογία

Ισ338: Νταϊλίκι και ψευδολογία

- in Ιστορικά
0

1. Για να διατηρηθεί η συγκυβέρνηση Του υβριδικού μορφώματος Συρ-Ανελ-λήνων, σε πολλές ψηφοφορίες τους, πολύ μακρινό περίπατο πήγαν οι δήθεν αρχές και αξίες των Ανελλήνων του Καμμένου (οι τσιπριστές ποτέ δεν προσποιήθηκαν σοβαρά πως έπασχαν από τέτοια αστική αρρώστια). Πολλοί απορούν ακόμα και σήμερα (Απρ. ’23) τι να συνδέει και να δένει σε συγκυβέρνηση Συριζαίους και Ανέλληνες.

Οι πρωθυπουργικές (και ηγετικές) αρετές του αρχηγού των καθαρόαιμων τσιπριστών είναι γνωστές καθώς τις είδαμε να αστράφτουν: ασυναρτησία, απάτη, αυταπάτη, εξαπάτηση και ψευδαπάτη. Δευτερεύουσες είναι ο λαϊκισμός, το νταϊλίκι και η πατριδοκαπηλία. Το περίφημο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, οι παλικαρίσιες διαπραγματεύσεις, οι δημαγωγικές ασυναρτησίες, η ανάπτυξη που βρίσκεται λίγο πέρα από τον ορίζοντα, η διευθέτηση του χρέους και παρόμοια. Τις ίδιες ιδιότητες επέδειξε με περισσή ταπεινότητα και ο υπουργός Άμυνας του 3%, πρώην ‘φιλελεύθερος’ Πάνος Καμμένος.

2. Έτσι στις 25/9/17, όπως αναμενόταν, οι συριζανέλληνες αυτού του υβριδικού μορφώματος καταψήφισαν σύσσωμοι (151 μόνο διότι 2 έλειπαν) την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πασίγνωστα και αμαρτωλά καμώματα του Καμμένου. Ο υπουργός Αμύνης πρέπει να παραμείνει άμωμος κι ας είναι τζογαδόρος, κι ας συγχρωτίζεται με βαρυποινίτες και διάφορους μεσάζοντες απατεώνες. Από τότε ο Τσίπρας παρείχε πλήρη κάλυψη στους εγκληματικούς συντρόφους του!

Ασφαλώς, θυμάστε το νταϊλίκι του υπουργού μας όταν απειλούσε την Ευρώπη που θα έστελνε χιλιάδες μετανάστες (και τζιχαντιστές) στα εδάφη τους. (Εκείνοι απλώς κατασκεύασαν τοίχους στα σύνορα και οι μεσανατολίτες μετανάστες έμειναν εδώ).

Θυμάστε σίγουρα και την χυδαιότητα της φράσης του “στα 4”!

Εν τούτοις, με τα κατάλληλα συνθήματα περί πατρίδας, θρησκείας και ηθικής χιλιάδες ανθρώπους της Δεξιάς (;!;) που αγαπούν και πατρίδα και ηθική. Τώρα αυτοί στηρίζουν το άλλο κοτρόνι της θρησκο-δεξιάς, τον Βελόπουλο!

Οι ανδρείοι αγωνιστές που κέρδισαν το αύριο γελούν στην πλάτη κάποιων!

3. Δεν ήταν μόνο ο Πολάκης με τη χυδαία αμορφωσιά του. Ούτε ο Γιαβρόγλου με τις παλινωδίες και τα πισωγυρίσματα του. Ούτε ο Κουρουμπλής που αναδείχθηκε σε ζαν πρεμιέ ανικανότητας και ψευδολογίας πλέοντας σε πετρελαιοπλημμύρες στον Σαρωνικό.

Είχαμε τότε και τον Καμμένο, συνομιλητή με φυλακισμένους εγκληματίες, προστάτη της νεολαίας, προστάτη του Έθνους που, όπως λένε τα ΜΜΕ, ξενυχτούσε τζογάροντας στα καζίνο του Λονδίνου με έξοδα των φορολογουμένων, μα σαν φιλόστοργος οικογενειάρχης και πατέρας έφερνε δώρα και στα παιδιά του.

Και μόνο ότι ως δήθεν φιλόπατρις φιλελεύθερος βρισκόταν επί 4 έτη σε εναγκαλισμό με τον αναρχοαριστερό Τσίπρα δείχνει το ποιόν του ανθρώπου.

Και δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να προστατεύσει εμάς από αυτούς.

Σύμφωνα δε με τους κυνικούς κανονισμούς του πελατειακού κράτους μας, που φροντίζουν περισσότερο για εγκληματίες παρά για νομιμόφρονες πολίτες, όλα παραγράφτηκαν με τις νέες εκλογές.

Το βούρκο βαθαίνει βγάζοντας νέα αποβράσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *