Ισ408: Γενοκτονίες

Ισ408: Γενοκτονίες

- in Ιστορικά
0

Κάκιστη εντύπωση μου έκανε (ξανά) άρθρο του Παντελή Μπουκάλα στην Καθημερινή (4/2/24) για τη δίκη και, όπως τη βλέπει ο ίδιος, «καταδίκη» του Ισραήλ. Προσέξτε όμως πως πουθενά δεν δίνει απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου του ΟΗΕ (ICJ), που να καταδικάζει το Ισραήλ για γενοκτονία.

Η απόφαση που δίνει λέει πως το «Ισραήλ πρέπει να λάβει όλα τα μέτρα για την αποφυγή και τιμωρία πράξεων γενοκτονίας» κατά των Παλαιστινίων. Εφόσον οι Δυνάμεις του Ισραήλ πολεμούν τους τρομοκράτες της Χαμάς εδώ και 3 μήνες θα ήταν ολοφάνερη η επιδίωξη γενοκτονίας. Μα αυτή δεν αναφέρεται. Διότι απλούστατα δεν υφίσταται. Και διότι ακόμα και μια τουλάχιστον Αφρικανή δικαστής καταψήφισε την άθλια μήνυση που κάνει η Νοτιο-Αφρικανική Κυβέρνηση, μια από τις ποιο αχρείες και διεφθαρμένες του πλανήτη.

Ο Π.Μπουκάλα καταφεύγει σε δικές του ερμηνείες των γεγονότων αντί να δώσει μια πιο ουδέτερη περιγραφή τους. Και βέβαια, επειδή ο Νετανιάχου είναι κι αυτός αχρείος πολιτικός (που απέφυγε ως τώρα να παρουσιαστεί σε δικαστήριο για διαφθορά) και στηρίζεται από ακροδεξιούς σιωνιστές, καταφέρεται κατά του Ισραήλ αθωώνοντας τους Γαζανούς που συμμετείχαν στις φρικαλεότητες και που, κατά εκατοντάδες χιλιάδες (75% https://web.archive.org/web/20231116194135/https://www.awrad.org/files/server/polls/polls2023/Public%20Opinion%20Poll%20-%20Gaza%20War%202023%20-%20Tables%20of%20Results.pdf), στηρίζουν τους τρομοκράτες της μοχθηρής, σαδιστικής Χαμάς.

Η προσφυγή της Νοτιο-Αφρικανικής κυβέρνησης, που εδώ και δεκαετίες κλείνει τα μάτια στις μεθοδευμένες δολοφονίες λευκών αγροτών (boers) και τον βιασμό των γυναικών τους και αδυνατεί να περιορίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα και, κυρίως τους βιασμούς (πρώτη στον κόσμο) μικρών κοριτσιών (διότι έτσι δήθεν προστατεύονται από AIDS!), ήταν μια πράξη σκευωρίας σε συνεννόηση με τον Πούτιν και ορισμένους Ισλαμιστές ηγέτες.

Πού ήταν αυτοί οι ευαίσθητοι Αφρικανοί πολιτικάντηδες όταν γίνονταν πραγματικές γενοκτονίες στη δική τους ήπειρο (Νιγηρία, Τσαντ, Σουδάν, Σομαλία κ.λπ.); Και δημοσιογράφοι σαν τον Π. Μπουκάλα;

Παραθέτω ορισμένες εθνοκαθάρσεις, αν όχι γενοκτονίες, στις οποίες επιδόθηκαν Ισλαμιστές εναντίον μη-Ισλαμιστών μα και ομοθρήσκων.

Τους Εβραίους προσπαθούν να τους εξοντώσουν από την εποχή του τέλειου Προφήτη τους. Και είναι γραμμένο στον Χάρτη της «Χαμάς» πως θα τους κυνηγήσουν παντού!

Αυτοί δεν πρέπει να καταδικαστούν;

Να εθνοκαθάρσεις με καμιά αποζημίωση ή καταδίκη!

Το 1947 στο Πακιστάν υπήρχαν Ινδουιστές κατά 20,5% (ένα πέμπτο). Στο τέλος του 20ου αιώνα μόλις 1,6% του πληθυσμού.

Στο Ιράκ το 2003 υπήρχαν 1,5εκμ χριστιανοί. Σήμερα μόλις 100.000. Και οι Μουσουλμάνοι κατάσφαξαν χιλιάδες Γεζίντι (άλλη θρησκεία) το 2008 και 2014 πουλώντας τις γυναίκες σε χαρέμια Ισλαμιστών και πορνεία.

Στη Συρία υπήρχαν (το 2010!) 2εκμ χριστιανοί. Σήμερα (2023) έμειναν μόλις 300.000. (Και πάνω από 200.000 μουσουλμάνοι εξοντώθηκαν! Εκατοντάδες χιλιάδες επίσης στην Υεμένη, κ.λπ.)

Όμοια εθνοκάθαρση ή θρησκοκάθαρση έγινε στη Γάζα και τη Δυτική όχθη ενάντια στους χριστιανούς και Δρούζους. Ελάχιστοι έχουν απομείνει. Και βέβαια ούτε ένας Εβραίος.

Ενώ στο Ισραήλ υπάρχουν 2εκμ Άραβες και 1,5εκμ Ισλαμιστές, με ίσα δικαιώματα ως και μέλη της Βουλής, όπως οι Εβραίοι, χριστιανοί κ.λπ.

Πού τη βλέπουν, λοιπόν, τη γενοκτονία όλοι αυτοί που μεροληπτούν (μοχθηρά) κατά των Ισραηλινών;

Πώς αγνοεί τόσο βολικά ο Π.Μπουκάλα πως την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα δεν την εμποδίζει το Ισραήλ, που μάλλον την ενισχύει, μα οι Χαμάς Γαζανοί που την καταληστεύουν και πυροβολούν τους διαφωνούντες;

Αναφέρει 35.000 νεκρούς «Παλαιστίνιους – παιδιά, γυναίκες, υπερήλικοι»! Ο αριθμός είναι φουσκωμένος. Έστω! Μα μόνο γυναίκες κ.λπ.; Νεκροί τρομοκράτες δεν υπάρχουν;

Συλλογιστείτε, μόνο αμάχους – παιδιά, γυναίκες, υπερήλικους – σκοτώνουν οι Ισραηλινοί – κατά τον Π.Μπουκάλα!

Πώς αγνοεί πως τα σχολεία, τα τεμένη, τα νοσοκομεία, οι εγκαταστάσεις του ΟΗΕ (UNRWA κυρίως) όπως και τα τούνελ, είναι άντρα και καταφύγια των τρομοκρατών; Όπως πολλοί πολίτες δήθεν και γυναίκες και παιδιά είναι καμουφλαρισμένοι τρομοκράτες με πιστόλια, καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και άλλα όπλα;

Ναι, και κάτω από τα νεκροταφεία έχουν φτιαχτεί τούνελ ενώ πολλοί τάφοι είναι κρυψώνες όπλων και τρομοκρατών!

Το ό,τι υπάρχουν παράπλευρες απώλειες είναι απόλυτα φυσικό σε κάθε πόλεμο, ιδίως όταν οι τρομοκράτες μεταμφιέζονται, όταν καταφεύγουν σε σχολεία, ναούς, τζαμιά, νοσοκομεία και κατοικίες, και όταν χρησιμοποιούν αμάχους για ασπίδες.

Αυτά όλα και πολλά άλλα είναι πασίγνωστα. Γιατί ορισμένοι δημοσιογράφοι τα αγνοούν δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος που δεν έχει υπνωτιστεί από την αντι-Ισραηλινή και αντι-Δυτική προπαγάνδα.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *