Ε1857: Φιλο-Παλαιστίνιοι Δυτικοί

Ε1857: Φιλο-Παλαιστίνιοι Δυτικοί

Οι Μπολσεβίκοι τους ονόμασαν «Χρήσιμοι Βλάκες»: ήταν όλοι εκείνοι στη Δύση που πίστευαν πως οι τρομοκράτες του Λένιν (και αργότερα του Στάλιν) έκαναν ένα μεγάλο πείραμα στην Ιστορία, ένα μεγάλο άλμα, που θα επέφερε «παράδεισο επί γης»!

Δεν ήταν αμόρφωτοι προλετάριοι μόνο. Ήταν συχνά άνθρωποι με μεγάλη μόρφωση σαν τον Andre Gide στη Γαλλία (και πολλούς όμοιους) ή τον Bernard Shaw στη Βρετανία (και πολλούς όμοιους). Πίστευαν και διέδιδαν όλα όσα τους έλεγε το Κρεμλίνο.

Έτσι και σήμερα δεκάδες χιλιάδες αφελείς κι εύπιστοι Δυτικοί διαμαρτύρονται εναντίον του Ισραήλ που δήθεν καταπιέζει τους Παλαιστίνιους με απαρτχάιντ και τώρα έχει εξαπολύσει γενοκτονία στη Γάζα σκοτώνοντας αμάχους και γυναικόπαιδα – 15-20 χιλιάδες!

Και οι Ισλαμιστές και οι καθηγητάδες της Αναρχοαριστεράς ξέρουν πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν. Οι δεκάδες χιλιάδες των διαμαρτυρόμενων δεν καταλαβαίνουν πως έγιναν «χρήσιμοι βλάκες».

Πρώτα – πρώτα είναι αμφίβολο αν γνωρίζουν, ιδίως στην Αμερική και στα κλασάτα πανεπιστήμια (Χάρβαρντ, Πενσυλβάνια κ.λπ.), πού είναι το Ισραήλ, η Παλαιστίνη και η Γάζα. Και βέβαια, αμφίβολο αν ξέρουν ποιος είναι ο ποταμός και ποια η θάλασσα όπου η Παλαιστίνη θα είναι ελεύθερη. Διότι αφού φωνάζουν για απαρτχάιντ προφανώς δεν ξέρουν πως στο Ισραήλ, όπου κι αν είναι αυτό, ζουν πλήρως ενσωματωμένοι ως πολίτες ισότιμοι με Εβραίους 1,8 εκμ Άραβες εκ των οποίων σχεδόν 85% είναι Ισλαμιστές.

Μετά, πολλές από τις γυναίκες φορούν γιλέκα με εκρηκτικά ενώ τα «παιδιά» είναι έφηβοι εκπαιδευμένοι να πυροβολούν και να μαχαιρώνουν Ισραηλινούς κάθε κατηγορίας, ακόμα και βρέφη.

Όλοι αυτοί, τα πανεπιστημιακά βουτυρόπαιδα, οι ειρηνιστές, οι φεμινίστριες, οι τρανς και γκέι, δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν μαθεύτηκε πως οι Γαζανοί στις 7 Οκτωβρίου επιτέθηκαν στο νότιο Ισραήλ και κατάσφαξαν τουλάχιστον 1200 άτομα, Ισραηλινούς, Βεδουίνους, μουσουλμάνους, Ασιάτες κι Ευρωπαίους επισκέπτες, γυναίκες (που βιάστηκαν και βασανίστηκαν προτού θανατωθούν), γέροντες, παιδιά και βρέφη (που αποκεφαλίστηκαν ή κάηκαν ζωντανά), νέοι και νέες που πήγαν να χορέψουν! Παίρνουν μηνιάτικο για να σκοτώνουν Εβραίους!

Αυτοί όλοι, όλοι «χρήσιμοι βλάκες» (ή μάλλον άχρηστα ρεμάλια) επικροτούν βασανιστήρια, βιασμούς, δολοφονίες ηλικιωμένων και βρεφών και μετά απαγωγές, προφανώς!

4 μέρες νωρίτερα, στο Αζερμπαϊτζάν κοντά 100.000 πολίτες σκοτώθηκαν και άλλοι τόσοι εκτοπίστηκαν μόνιμα διότι ήταν Αρμένιοι χριστιανοί όχι ισλαμιστές. Οι Τούρκοι έβαλαν τα χεράκια και τα πολυβόλα τους.

Πώς και δεν διαμαρτυρήθηκαν όλες αυτές οι ευαίσθητες ψυχές που τώρα πνίγονται στη θλίψη τους για τους Παλαιστίνιους τρομοκράτες;

Τον Ιούνιο του 2022 ο ΟΗΕ τελικά εξέδωσε τους νεκρούς στο Ιράν – ελεγχόμενη Υεμένη των Χούτι τους οποίους εξόντωσαν οι Σαουδάραβες (150.000 νεκροί στον πόλεμο και 225.000 νεκροί από ασιτία και δίψα)! Αυτά μόλις πριν ενάμιση χρόνο. Ούτε τότε ξεσηκώθηκαν οι αγνές αυτές ψυχές του ηθικού πλεονεκτήματος.

Βόρεια του Ισραήλ είναι η Συρία. Ο μέγας μουσουλμάνος ηγέτης Bashir Al-Assad, με την ενεργό συμμετοχή των Ρώσων φίλων του εξόντωσε 610.000 κι εκτόπισε 15 εκμ. Πολλοί εξοντώθηκαν με χημικά αέρια – όπως μας πληροφόρησε ο ΟΗΕ τον Μάρτιο 2023!

Ενδιαφέρθηκαν όλοι αυτοί οι αγριάνθρωποι Ισλαμιστές που εκμεταλλεύονται τη φιλοξενία των ηλιθίων Ευρωπαίων και οι Αμερικανοί ψευτοφιλελεύθεροι;

Καθόλου! Τίποτα!

Τώρα – όλοι εναντίον των Εβραίων!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *