Η σοβιετική Παλαιστίνη

Η σοβιετική Παλαιστίνη

1. Εδώ εξετάζω το σπέρμα που η σοβιετική KGB φύτεψε για να βλαστήσει το γαϊδουράγκαθο του παλαιστινιακού προβλήματος. Βέβαια, είναι ιστορικό θέμα, αλλά αφού ξεκινήσαμε νωρίτερα εδώ, συνεχίζω στην ίδια σειρά.

H Golda Meir, πρωθυπουργός του Ισραήλ (γεννημένη 1898, πέθανε 1978), είπε πως δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι. Τι εννοούσε;

Στις 31 Μαρτίου 1977, σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα Trouw, ο Zuheir Mohsen, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, είπε το ίδιο:

‘Ο Παλαιστίνιος λαός δεν υπάρχει. Η δημιουργία παλαιστινιακού κράτους είναι μέσο για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας εναντίον του Ισραήλ και να έχουμε αραβική ενότητα. Δεν υπάρχει σήμερα διαφορά μεταξύ Παλαιστινίων, Ιορδανών, Σύριων και Λιβανέζων. Μιλάμε για παλαιστίνιο λαό, μόνο για πολιτικούς λόγους τακτικής… Για λόγους τακτικής, η Ιορδανία, που είναι ανεξάρτητο κράτος με καθορισμένα σύνορα, δεν μπορεί να διεκδικήσει τις πόλεις Χάιφα και Τζάφα [στο Ισραήλ], αλλά εμείς ως Παλαιστίνιοι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη Χάιφα, Τζάφα και Ιερουσαλήμ…’

Χιλιάδες κόσμος στην Ανατολή και στη Δύση πίστευε και πιστεύει αυτή την ‘πολιτική τακτική’. Και όμως αυτό το ψεύδος ήταν φανερό εξ αρχής, αφού δεν δέχτηκαν αυτοί οι άνθρωποι καμιά διευθέτηση, που έδινε στους Εβραίους ένα δικό τους ασφαλές ανεξάρτητο κράτος.

2. Επιμένω σε αυτό το θέμα, διότι πίσω από όλη αυτή την πλεκτάνη κρυβόταν ο κορωνοϊός του κομμουνισμού των Μπολσεβίκων της Σοβιετίας και των δορυφόρων της.

Χρησιμοποιώ τον ‘κορωνοϊό’ απηχώντας λόγια του Yuri Andropov, Γενικού Γραμματέα της ΕΣΣΔ και πρώην Διευθυντή της KGB: ‘Ο κόσμος του Ισλάμ ήταν ένα εργαστηριακό πιάτο, στο οποίο θα μπορούσαμε να καλλιεργήσουμε μία τοξική ποικιλία αντι-αμερικανικού μίσους ανεπτυγμένη από το βακτηρίδιο της μαρξιστικής-λενινιστικής σκέψης. Ο ισλαμικός αντισημιτισμός ήταν βαθύς… Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να επαναλαμβάνουμε το θέμα μας, ότι οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ήταν φασίστες, ιμπεριαλιστές, Σιωνιστές, κράτη χρηματοδοτούμενα από πλούσιους Εβραίους’.

Προσέξτε το βαθύτερο, πραγματικό σκεπτικό που υπαινίσσονται αυτές οι διατυπώσεις. Ο μαρξισμός λενινισμός ήταν για τους Σοβιετικούς αυτούς Μπολσεβίκους ένας τρόπος πολεμικής προπαγάνδας για να μένουν στην εξουσία, στη νέα κομμουνιστική ταξική κοινωνία στην τάξη των ελίτ, όπου  απολαμβάνουν δύναμη, πλούτο και καλοπέραση, σε βάρος εκατομμυρίων προλετάριων, όχι για να ανυψώσουν αυτούς!

Επιπλέον αυτή η πολεμική προπαγάνδα είναι φαρμακερή, βακτηριδιακή, μια επιδημία που θα διαχυθεί σε άλλες χώρες προκαλώντας καταστροφική αρρώστια!

3. Πόσοι άραγε γνωρίζουν πως στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου του Cambridge, στη Βρετανία υπάρχει ένα Αρχείο, το Mitrokhin Archive, που περιέχει ντοκουμέντα από τα αρχεία της KGB, τα οποία έφερε στη Δύση, το 1992, ο Vasili Mitrokhin; Αυτός ήταν αρχειοθέτης επί 12 έτη στην αρχειοθήκη της KGB στην Υπηρεσία Πληροφοριών Εξωτερικού, όπου όλα τα έγγραφα ήταν σφραγισμένα και ως το 2016 παρέμεναν ‘απόρρητα’! Αυτός με μεγάλο προσωπικό κίνδυνο κόπιαρε όσα και όταν μπορούσε και τα έφερε στη Βρετανία όπου αυτομόλησε.

Ο καθηγητής Christopher Andrew του Κέιμπριτζ δημοσίευσε, σε συνεργασία με τον Mitrokhin τον ίδιο, σε δύο τόμους τα αποσφραγισμένα έγγραφα.

Αυτά περιέχουν, ανάμεσα σε πολλά άλλα ζητήματα, όπως παραδείγματος χάριν ονόματα σοβιετικών (Ρώσων μετά το 1990), κατασκόπων στη Δύση και λεπτομέρειες για την εκκόλαψη της βακτηριδιακής ποικιλίας αντισημιτικής ‘Παλαιστίνης’. Το απόσπασμα του Andropov προέρχεται από εκείνα τα έγγραφα.

4. Αυτά επιβεβαιώνουν τα όσα φανέρωσε ο Ion Mihai Pacepa, ο ανώτερος αξιωματούχος, που αυτομόλησε από το σοβιετικό μπλοκ στην Αμερική το 1978.

O Pacepa ήταν Διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού της Ρουμανίας και σύμβουλος του Ρουμάνου ηγέτη Νicolae Ceaușescu. Σε συνέντευξή του στο Front Page Magazine (ναι, δεξιό, συντηρητικό, online), το 2004, αποκάλυψε τα εξής:

‘Η ΟΑΠ ήταν επινόηση της KGB, που είχε ισχυρή κλίση για ‘οργανώσεις απελευθέρωσης’. Υπήρχε ο ‘Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός της Βολιβίας’, που δημιούργησε η KGB το 1964, με τη βοήθεια του Τσε Γκεβάρα… Έτσι δημιούργησε και το Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης που επιδόθηκε σε μπόλικες βομβιστικές επιθέσεις. Το πρώτο συμβούλιο της ΟΑΠ (με 462 αντιπροσώπους Παλαιστίνιους επιλεγμένους από την KGB) επικύρωσε το 1964 τον παλαιστινιακό Εθνικό Χάρτη – ο οποίος σχεδιάστηκε στη Μόσχα… Το Παλαιστινιακό Σύνταγμα επίσης σχεδιάστηκε στη Μόσχα με τη βοήθεια του Ahmad Shukeiri, ο οποίος ήταν πράκτορας της KGB και έγινε ο πρώτος πρόεδρος του Συμβουλίου της ΟΑΠ’.

Έτσι, από τη Μόσχα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε η ΟΑΠ και ο απελευθερωτικός αγώνας των Αράβων «Παλαιστινίων»!

1 Comment

  1. Εχθές βράδυ, αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να ξεκινήσουμε να δούμε την 3η σαιζόν της ενδιαφέρουσας τηλεοπτικής σειράς <> ή <> στο NETFLIX.
    Αναφέρομαι σε αυτή την ιδιαιτέρως επιτυχημένη σειρά, ισραηλινής παραγωγής,με τα ιδιαίτερα σημαντικά μηνύματα που στέλνει ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!
    Σε αυτήν , σκιαγραφούνται εξαιρετικά καθαρά τα κοινωνικά αδιέξοδα στα οποία οδηγούνται οι τοπικές κοινωνίες ,των Αράβοπαλαιστίνιων & ισραηλινών, θύματα ενός κατευθυνόμενα συντηρημένου ΑΣΒΕΣΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ !
    Δηλώνεται ιδιαίτερα εμφαντικά, ο τρόπος με τον οποίο παγιδεύονται στα πλοκάμια ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗΣ , ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ & ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΚΟΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, φιλήσυχοι & ικανοί άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας ,καθώς ακόμη & τα ανυποψίαστα αδερφια, ξαδέρφια , παιδιά ή εγγόνια τους.
    Εμπλέκονται ΑΚΟΥΣΙΑ στην ΚΟΛΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ , ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΤΗΣ !!!!!!
    Στο τέλος, χωρίς διάκριση, γίνονται υποχείρια μιάς ΛΑΙΛΑΠΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ & οι ποταμοί αίματος, οδηγώντας τα θύματά του, άλλοτε στον ίδιο τον ΘΑΝΑΤΟ, άλλοτε σε μία επίγεια κόλαση, μακράν κάθε ψυχικής υγείας, διαγράφοντας κάθε όνειρο ή τάση για υγιή & νόμιμη διαβίωση, εγκλοβίζοντάς τα θύματά τους στην παρανοϊκή διαβίωση σε σκουπιδότοπους κλπ, κλπ !
    Εδώ, διαφαίνεται καθαρά η βλαπτική διακίνηση & ΕΠΙΡΡΟΗ του ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στις ζωές τους, που τούς ωθεί στην στρέβλωση της ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ της ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ & ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ, για να δικαιολογήσουν έτσι μέσα τους,την κατηφόρα στην οποία ωδηγήθηκαν !!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, αλλα & το πολιτισμού μας!
    ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ !!!!!!!!
    ΒΕΤΑ ΜΑΤΑΘΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *