Ισ386αΙΠ23: Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί (3)

Ισ386αΙΠ23: Παλαιστίνιοι και Ισραηλινοί (3)

Να πώς γιόρταζαν οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα την εκτέλεση προδότη….

Γενικά δεν αναγνωρίζεται πως οι άνθρωποι προκαλούν οι ίδιοι τις συμφορές που αποδίδουν σε άλλους ή στο άσπλαχνο Πεπρωμένο. Καλό παράδειγμα οι Άραβες που αποκαλούνται Παλαιστίνιοι. Εκ πρώτης όψεως, για τον άνθρωπο που δεν γνωρίζει τις ιστορικές συνθήκες, αδικήθηκαν άγρια από τους Δυτικούς και τον ΟΗΕ. Αλλά λίγη έρευνα και λίγη απόσπαση παρουσιάζει μία διαφορετική εικόνα.

Εδώ τώρα παρουσιάζω μια επιστολή αναρτημένη στο Διαδίκτυο στην Αγγλική από πολίτη (ανώνυμο) του Ελ Σαλβαδόρ, ο οποίος πρώτα παραθέτει το μήνυμα στο Twitter 43ου προέδρου της χώρας του, Nayib (Armando) Bukele (Ortez), ο οποίος έχει παλαιστινιακή χριστιανική καταγωγή (από παππούδες) και χαίρει από την εκλογή του το 2019 μεγάλης δημοφιλίας (85%) έχοντας περιορίσει τη δράση μαφιόζων και την εγκληματικότητα κατά 60%!

Ως πολίτης του Σαλβαδόρ μα Παλαιστινιακής καταγωγής, είμαι βέβαιος πως το καλύτερο που μπορεί να συμβεί στου Παλαιστίνιους είναι να εξαφανιστεί εντελώς η τρομοκρατική Χαμάς. Αυτά τα άγρια τέρατα δεν αντιπροσωπεύουν τον Παλαιστινιακό λαό.

Όποιος υποστηρίζει τον Παλαιστινιακό λαό κάνει τεράστιο σφάλμα να υποστηρίζει αυτούς τους εγκληματίες. Θα ήταν σάμπως οι κανονικοί νομοταγείς πολίτες του Ελ Σαλβαδόρ να συνταυτίζονταν με τους τρομοκράτες της ΜS-13, επειδή και μόνο τυγχάνει να είναι στη χώρα μας.

Το καλύτερο που συνέβη σε μας ως έθνος ήταν ν’ απαλλαγούμε από εκείνους τους βιαστές και δολοφόνους, έτσι που οι καλοί άνθρωποι να ευημερούν. Ομοίως οι Παλαιστίνιοι ας πράξουν το ίδιο: ας εκδιώξουν εντελώς αυτά τα κτήνη, έτσι που να ευημερούν οι αγαθοί πολίτες.

Αυτός μόνο είναι δρόμος προόδου! Πρόεδρος Bukele του Ελ Σαλβαδόρ.

Συμφωνώ με τον πρόεδρο μας! Έχει δίκιο στην καταδίκη του της Χαμάς.

Τα μέλη της Χαμάς επιδίδονται σε βιασμούς γυναικών, σε δολοφονίες ηλικιωμένων και ολόκληρων οικογενειών με παιδιά – όλοι άμαχοι πολίτες.

Αποκεφάλισαν έναν Φιλιππινέζο, σκότωσαν εννέα Νεπαλέζους, αρκετούς Μαλαίσιους και μερικούς Ταϊλανδέζους. Απήγαγαν όχι μόνο Ισραηλινούς μα και ξένους (σύνολο 1590), σκοτώνοντας μια Γερμανίδα και φτύνοντας στο ημιγυμνωμένο πτώμα της δημοσίως. Νεκροί ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά.

Στη Γάζα γιόρταζαν με φανφάρες επειδή σκότωσαν 700 αμάχους, νέους και ηλικιωμένους, σε μια μέρα. Και ανάρτησαν τις ακρότητες αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. (Στη φωτό τρομοκράτης παρελαύνει με γυμνωμένο πτώμα Ισραηλινού – πρακτική όπως στη φωτό κορυφής!)

Δεν είναι αυτός ο τρόπος να κερδίσουν το δικό τους ανεξάρτητο κράτος.

Μα και οι Ισραηλινοί δεν πρέπει να βομβαρδίζουν μαζικά και αδιάκριτα.

Αυτή ή σύγκρουση ευνοεί μόνο το Ιράν και τη Ρωσία του Πούτιν.

Μα τελικά είναι απάνθρωπο οι Παλαιστίνιοι γενικά να γιορτάζουν τις φρικαλεότητες της Χαμάς (που διέπραξαν όχι μόνο στο Ισραήλ μα και σε Δυτικές ή δικές τους μουσουλμανικές χώρες).

Οι ΗΠΑ, που μέχρι τώρα υποστήριζαν και τους Παλαιστίνιους, έχουν κάνει αναστροφή και τώρα στηρίζουν το Ισραήλ, στέλνοντας το Gerald Ford αεροπλανοφόρο και πέντε πλοία συνοδείας οπλισμένα με πυραύλους ακριβείας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε πως η σφαγή των Ισραηλινών αμάχων από τους Παλαιστίνιους είναι “σκέτο κακό” pure evil!

Οι περισσότεροι Παλαιστίνιοι, φτωχοί και καταπιεσμένοι στα προσφυγικά στρατόπεδα έχουν κουραστεί από τους τρομοκράτες της Χαμάς και τους ηγέτες της Παλαιστινιακής Αρχής, που ενδιαφέρονται μόνο για πάρτη τους.

Από την άλλη όμως τους ανέχονται δεκαετίες τώρα και γιόρταζαν και αυτοί και χόρευαν για την απάνθρωπη, φρικτή νίκη των τρομοκρατών που προκάλεσε την οργή των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ανώνυμος Σαλβαδοριανός και ο πρόεδρος εκφράζουν πολύ ορθά κατά τη γνώμη μου την τρομοκρατία της Χαμάς και τις φρικαλεότητες που διαπράττουν εδώ και δεκαετίες. Οι νεκροί Ισραηλινοί είναι 900.

Κακώς ΟΗΕ και κάποιοι Ευρωπαίοι (Γαλλία, Ισπανία) θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την απόλυτα διεφθαρμένη Παλαιστινιακή Αρχή!

(Όλες οι φωτογραφίες είναι δικές μου επιλογές.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *