Ε1824: Φιλο-Παλαιστίνιοι

Ε1824: Φιλο-Παλαιστίνιοι

Κανείς Παλαιστίνιος δεν επέκρινε τις άθλιες επιθέσεις κατά αμάχων και το μικρό ολοκαύτωμα της 7/10! Ούτε και τη συνεχή υπεξαίρεση των χρημάτων βοηθείας για σχολεία, νοσοκομεία κ.λπ., που χαρίζουν διεθνείς Οργανισμοί και πλούσιες αραβικές χώρες – για τον εμπλουτισμό των ηγετικών στελεχών της Χαμάς και χρηματοδότηση τρομοκρατίας.

Μου κάνουν εντύπωση διάφοροι ψευτο-ανθρωπιστές, ψευτο-φιλελεύθεροι που με αριστερή νοοτροπία κρύβονται σε δημοκρατικά κόμματα ή κεντροδεξιά ΜΜΕ και πλασάρουν την αριστερή ατζέντα τους.

Εδώ έχουμε τον κ. Παντελή Μπουκάλα της Καθημερινής που κατά καιρούς και τώρα μετά την έξαρση της σύγκρουσης Παλαιστινίων τρομοκρατών και Ισραηλινών, χτυπά το Ισραήλ και οικτίρει τους Παλαιστίνιους ως κατακαημένα, κακόμοιρα θύματα. (Τόσο ανισόρροπα, που το τοξικό άρθρο του της 9/11/23 αποσύρθηκε από την ηλεκτρονική εφημερίδα!)

Στις ΗΠΑ η κα Rashida Tlaib, εκπρόσωπος του Michigan στο Κογκρέσο με το Δημοκρατικό κόμμα, ξεσπάθωσε και αυτή υπέρ των Παλαιστινίων κατά του Ισραήλ.

«Είμαι η μόνη Παλαιστίνια (Ισλαμίστρια Άραβας, εννοεί) που υπηρετώ στο Κογκρέσο και η δική μου προοπτική χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Δεν θα με κάνετε να σωπάσω και δεν θα επιτρέψω να διαστρεβλωθούν τα λόγια μου. Είμαι από το Ντιτρόιτ κι έμαθα να μιλώ την αλήθεια στην εξουσία έστω και αν η φωνή μου τρέμει.»

Ως «Παλαιστίνια» θα ξέρει πως από το 2006 το Ισραήλ αποχώρησε από τη Γάζα και οι Γαζανοί επέλεξαν μια κυβέρνηση τρομοκρατών της Χαμάς – μια κυβέρνηση jihad «ιερού πολέμου». Θα πρέπει να ξέρει επίσης πόσο καταπιεστικά αυτοί μεταχειρίζονται τις γυναίκες. Μα ούτε η κα Τλάιμπ ούτε το φεμινιστικό κίνημα τους καταδίκασε ποτέ!

Αυτή η κυβέρνηση αδιάκοπα ενθαρρύνει τον στρατό των τρομοκρατών να ρίχνει ρουκέτες σε αυξανόμενο βαθμό και δίχως προειδοποίηση σε κοινότητες αμάχων στο Ισραήλ. (Μερικές, ένα 15%, πέφτουν στη Γάζα και σκοτώνουν Παλαιστίνιους συμπολίτες!)

Ούτε η κα Τλάιμπ ούτε άλλοι στοργικοί ανθρωπιστές ξεσηκώθηκαν ή έστω έκαναν δηλώσεις κατά της πρακτικής αυτής των τρομοκρατών. Ξεσηκώθηκαν τώρα μετά την εισβολή (7/10/23) και θανάτωση 1.400 αμάχων Ισραηλινών κάθε ηλικίας από βρέφη στην κούνια ως άρρωστους γέροντες, οπότε οι Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την αισχρή πράξη πολέμου για να υπερασπίσουν τους συμπατριώτες τους.

Μια οικογένεια εύπορων Βεδουίνων Ισραηλινών προσφέρουν τώρα 1εκμ δολάρια για τη σύλληψη ή εξόντωση των τρομοκρατών που σκότωσαν το γιο τους ομόθρησκο Μωαμεθανό Οσάμα!

Οι διοικητές και κυβερνήτες αυτού του κράτους τρομοκρατών δεν παραδόθηκαν.

Κανείς Παλαιστίνιος δεν επέκρινε τις άθλιες επιθέσεις κατά αμάχων και το μικρό ολοκαύτωμα της 7/10! Ούτε και τη συνεχή υπεξαίρεση των χρημάτων βοηθείας για σχολεία, νοσοκομεία κ.λπ., που χαρίζουν διεθνείς Οργανισμοί και πλούσιες αραβικές χώρες – για τον εμπλουτισμό των ηγετικών στελεχών της Χαμάς και χρηματοδότηση τρομοκρατίας. Να που πάει ένα μεγάλο μέρος – τσιμεντένια τούνελ κάτω από τη Γάζα.

Ούτε η κα Τλάιμπ ούτε οι άλλοι φιλο-Παλαιστίνιοι ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας για τα εγκλήματα των τρομοκρατών και κατά Ισραηλινών μα και κατά δικών τους ανθρώπων τα τελευταία 16 έτη.

Θα έπρεπε όλοι αυτοί οι ψευτο-δημοκράτες να ντρέπονται.

Μα δεν ντρέπονται. Και κανείς προ-Παλαιστίνιος δεν τους λέει πως πρέπει να ντρέπονται για το ότι συνεπικουρούν τις διάφορες τρομοκρατικές πράξεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *