Ε1870: Πού θα μετακινηθούν οι Γαζανοί;

Ε1870: Πού θα μετακινηθούν οι Γαζανοί;

Δεν ρωτάει κανείς “πού θα πάνε οι Ισραηλινοί;” όταν οι Χαμάς και Χεζμπολάχ τρομοκράτες κάνουν τις ισλαμικές επιθέσεις εξόντωσης…

Οι φιλο-Παλαιστίνιοι αναρχοαριστεροί στη Δύση, ανθρωπιστές, γκέι και “χρήσιμοι βλάκες” (κατά Λένιν), δεν καταλαβαίνουν πως το μόνο κράτος που έχει δείξει έμπρακτο, θετικό ενδιαφέρον για τους Γαζανούς είναι το Ισραήλ. Έχω γράψει συχνά για τις γενναιόδωρες παροχές νερού, καυσίμων και νοσοκομειακής περίθαλψης, ακόμα και σε φυλακισμένους τρομοκράτες σαν τον αρχιτρομοκράτη Sinwar. Μα σήμερα θα κοιτάξω μια διαφορετική άποψη του θέματος.

Οι διαδηλωτές, οι Νότιο-Αφρικανοί και όμοιοι καλοθελητές, καθώς και πολλοί δυτικοί δημοσιογράφοι, σαν τον κ. Μπουκάλα της Καθημερινής που αυτοδιορίζει εαυτόν ως ηθικό κριτή μα παίρνει πληροφορίες μόνο από αριστερές φυλλάδες του Ισραήλ και τον αντι-Ισραηλινό OHE, δεν έχουν ιδέα τι εστί Παλαιστίνη.

Αυτήν την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ενδέχεται να πέφτουν ρουκέτες ή πύραυλοι κάπου στο Τελ Αβίβ ή σε κάποιο αγροτικό κιμπούτς (50 ρουκέτες ρίχτηκαν 16/1/24), ή κάποιοι μαστουρωμένοι (και καλά πληρωμένοι) λάτρεις του τέλειου Προφήτη, επιχειρούν να σκοτώσουν αμάχους κάπου μέσα στο Ισραήλ.

Κανείς δεν ρωτάει (ούτε φυσικά οι Γαζανοί που εκτελούν αυτές τις πράξεις) πού θα πάνε οι Ισραηλινοί (ή ξένοι) άμαχοι; Πώς θα γλιτώσουν;

Πρώτα όμως ας επαναλάβω πως δεν υπήρξε ποτέ κράτος Παλαιστίνη ούτε πολίτες Παλαιστίνιοι (παρά μόνο οι Εβραίοι ως το 1960)! Πότε ιδρύθηκε Παλαιστινιακό κράτος; Ποιο ήταν το καθεστώς του; Ποιοι οι πρόεδροι και πρωθυπουργοί του; Ποιες οι σχέσεις του με άλλα κράτη; Ποιο το νόμισμα και η αξία του σχετικά με το δολάριο;

Είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που δεν υπήρξε πριν την κατάληψή της!

Η Γάζα είναι, για να ακριβολογούμε, μια πόλη, η πρωτεύουσα της Λωρίδας της Γάζας η οποία Λωρίδα είναι μια σχετικά μικρή έκταση στα νότιο-δυτικά του Ισραήλ και συνορεύει στα νότια της με την Αίγυπτο.

Γαζανοί, λοιπόν, είναι όλοι οι Άραβες (και μερικοί δύσμοιροι Χριστιανοί και Δρούζοι) στη Λωρίδα.

Το 2005 οι Ισραηλινοί έφυγαν από τη Λωρίδα και άφησαν τους Γαζανούς να αυτό-κυβερνώνται. Αυτοί σύντομα ψήφισαν ως κυβερνήτες στελέχη της Χαμάς, που ως τρομοκρατική οργάνωση έσπευσε να καθαρίσει κάθε αντίπαλη οργάνωση “Παλαιστινίων”. Κανείς τότε δεν ρώτησε πού πήγαν οι σφαγιασμένοι αντίπαλοι Παλαιστίνιοι. Και το 2008 άρχισε τις βομβαρδιστικές και βάρβαρες δολοφονικές επιθέσεις κατά αμάχων στο Ισραήλ. Ούτε τότε ρώτησε κανείς πού θα πάνε οι Ισραηλινοί.

Μα πάλι δεν ρωτάει κανείς πού θα πάνε οι Ισραηλινοί όταν οι Χαμάς και Χεζμπολάχ τρομοκράτες κάνουν τις ισλαμικές επιθέσεις εξόντωσης.

Όταν οι μαστουρωμένοι σαδιστές Ισλαμιστές ξεχύθηκαν από τη Λωρίδα στις 7/10 στο νότιο Ισραήλ και άρχισαν να δολοφονούν αμάχους στα κιμπούτς και στη μεγάλη μουσική, χορευτική εκδήλωση Nova, όχι μόνο δε ρώτησαν πού θα πάνε οι άμαχοι νέοι, γέροι, γυναίκες και βρέφη, μα τους κυνήγησαν σαν θηράματα, τους βασάνισαν, πετσόκοψαν, βίασαν κι ακρωτηρίασαν γυναίκες και κορίτσια, τους έκαιγαν ζωντανούς για να τους θανατώσουν και βρέφη στον φούρνο. Και οι Γαζανοί γιόρταζαν τη “νίκη”!

Μα οι Ισραηλινοί προειδοποίησαν τους πολίτες στη βόρεια Λωρίδα να μετακινηθούν διότι θα βομβάρδιζαν και τους έδωσαν πρώτα μια ημέρα διορία και μετά επέκτειναν τη διορία σε 15 μέρες. Μα οι Χαμάς εμπόδιζαν τους συμπατριώτες τους να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς και τους πυροβολούσαν αν μετακινούνταν προς νότο. Και οι Ισραηλινοί ανέλαβαν να κρατούν ελεύθερους διαδρόμους.

Οι Γαζανοί αθώοι άμαχοι δεν κινδυνεύουν να σφαγιαστούν, να κακοποιηθούν, να απαχθούν ως όμηροι, να βασανιστούν, από Ισραηλινούς – μόνο από τους ομόθρησκους, συμπατριώτες τρομοκράτες! Κι έχουν του Χίτλερ φωτογραφίες και το βιβλίο του Ο Αγώνας μου στα σχολεία τους με έξοδα των UNRA (υπάλληλοι του ΟΗΕ για βοήθεια που όμως βοηθούν τη Χαμάς να ληστεύει την ανθρωπιστική βοήθεια για τους Γαζανούς).

Όταν διαβάζω στο Διαδίκτυο αυτές τις σαχλές ανακοινώσεις από φίλο-Παλαιστίνιους (φιλο-βιαστές και φιλο-δολοφόνους) για τα δικαιώματα, για τα κλεμμένα δήθεν εδάφη, για τις ζωές των Ισλαμιστών, με το δακρύβρεχτο ερώτημα “Πού θα πάνε;” νιώθω μεγάλη αηδία. Το πού θα πάνε είναι δικό τους θέμα. Καλύτερα να μείνουν μα να φτιάξουν ένα δημοκρατικό καθεστώς. Αλλιώς ας πάνε όπου γουστάρουν.

Κοιτάξτε τις απέραντες εκτάσεις Αλγερίας, Λιβύης, Αιγύπτου και Σουδάν, Συρίας, Ιορδανίας, Ιράκ, Ιράν κ.λπ. Δεν μπορούν οι ομόθρησκοί τους τόσες δεκαετίες τώρα να τους βολέψουν κάπου; Γιατί δεν το κάνουν για όνομα του Αλλάχ και της ισλαμικής αδελφότητας;

Θα τους στοίχιζε πολύ λιγότερα από τα έξοδα με τα οποία εξοπλίζουν όλα αυτά τα χρόνια τους σαδιστές τρομοκράτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *