Ισ405αΙΠ56:Άμαχοι Γαζανοί!

Ισ405αΙΠ56:Άμαχοι Γαζανοί!

Γράφει στο διαδίκτυο ο Baruch Cohen, δημοσιογράφος (26/12/23):

“Στη φωτογραφία βλέπετε τα όπλα και ορισμένα ιατρικά έγγραφα που βρέθηκαν σ’ ένα σπίτι “αμάχων πολιτών” το οποίο έψαξαν οι IDF. Τα έγγραφα εκδόθηκαν από νοσοκομείο στο Ισραήλ για ένα παιδί που ζει στο σπίτι κι έχει καρκίνο. Δέχτηκε θεραπεία δωρεάν σε Ισραηλινό νοσοκομείο για μήνες. Κι ενώ Ισραηλινοί γιατροί φρόντιζαν να του σώσουν τη ζωή, ο πατέρας του αποθήκευε όπλα για να σκοτώσει Ισραηλινούς!”

Αυτή είναι η Χαμάς! Αυτοί είναι οι ‘άμαχοι’ Γαζανοί! Αν θέλετε, συνεχίστε να πιστεύετε την τρισάθλια προπαγάνδα τους και αυτήν των φιλο-Παλαιστίνιων Δυτικών που, ουσιαστικά, υπονομεύουν τον Δυτικό πολιτισμό.”

Και μια επιστολή από τον καθηγητή Δρ. Aryeh Eldad (Νοσοκομείο Hadassah-Ein

Kerem) ο οποίος διοικεί την τράπεζα δέρματος, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Γράφει:

“Πρότινος έστειλα δέρμα για μια Γαζανή που ήταν σε νοσοκομείο στη Σορόκα αφού την έκαψαν οι δικοί της με την υποψία πως είχε σχέση. Εκεί ο φίλος μου γιατρός Lior Rosenberg την κούραρε επιτυχώς και η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της στη Γάζα. Έπρεπε να κάνει ορισμένες επισκέψεις ρουτίνας στην κλινική. Σε μια από αυτές την έψαξαν και βρήκαν πως φορούσε ζώνη εκρηκτικών. Αποστολή της ήταν ν’ ανατιναχτεί μαζί με την κλινική που της είχε δώσει νέα ζωή και με τους άλλους ασθενείς. Στην ανάκριση ομολόγησε πως αν το έκανε αυτό, αν όντως ανατιναζόταν, οι δικοί της θα την συγχωρούσαν.

“Αυτή είναι η νοοτροπία των αμάχων πολιτών στη Γάζα! Κι αυτό είναι ένα ακόμα δείγμα του πολέμου μεταξύ Ισλαμιστών και Εβραίων.

“Αυτό δεν είναι εδαφική διεκδίκηση, επιστροφή Παλαιστινίων! Είναι σύγκρουση πολιτισμών, το μίσος και δηλητήριο της βαρβαρότητας.

“Ένας 9χρονος Γαζανός με καρδιακά προβλήματα δέχτηκε κούρα σε άλλη κλινική του νοσοκομείου. Μετά από 2 βδομάδες ήταν έτοιμος να γυρίσει στο σπίτι του στη Γάζα θεραπευμένος. Τον ρώτησαν τι σκόπευε να κάνει τώρα. ‘Το όνειρό μου’ είπε ‘είναι να προσχωρήσω στις Ταξιαρχίες Al- Qassam τώρα που δεν χρειάζομαι φάρμακα. Έτσι θα σκοτώσω όσο το δυνατόν περισσότερους Εβραίους’!

“Ξέρετε, το 90% των κατοικιών στην ‘άμαχη Γάζα’ είναι αποθήκες όπλων. ‘Ένα τζαμί που έμοιαζε όαση γαλήνης, είχε στον 3ο όροφο ένα πλήρως εξοπλισμένο εκπαιδευτήριο για νεαρούς Ισλαμιστές – τα “άμαχα παιδιά”! Εκεί έγινε μάχη και σκοτώθηκαν 10 Χαμάς τρομοκράτες.

“Κοινοποιείστε την επιστολή μου ώστε οι αδαείς ν’ αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι είναι το φανατικό Ισλάμ και τι τους περιμένει αν δεν το σταματήσουν. Σας ευχαριστώ.”

Καθηγητής Δρ. Aryeh Eldad

(Νοσοκομείο Hadassah-Ein Kerem).”

Στην πρωτοχρονιάτικη φιέστα του Δήμου Αθηναίων υπήρχαν Παλαιστινιακές σημαίες μόνο! Αυτό είναι το καρκίνωμα των ανεγκέφαλων σοσιαλιστών και αναρχοαριστερών που καταστρέφει σιγά σιγά το έθνος μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *