Ε1884: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Ε1884: Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Η UNRWA του ΟΗΕ ουσιαστικά στήριζε δολοφόνους ληστές, δολοφόνους και βιαστές.

Στη Γάζα, όπως και στην Ελλάδα (ίσως και αλλού) οι ΜΚΟ δημιουργούν φασαρίες κι εμπλέκονται σε σκάνδαλα. Θα θυμάστε πως εδώ μερικές συνεργάζονταν με τους παράνομους διακινητές λαθρομεταναστών. Είχαν μάλιστα επινοήσει την ηλίθια ιστορία για τη μικρή πλην ανύπαρκτη Μαρία που σκοτώθηκε σε νησίδα του Έβρου. Είναι φυσικό αφού πολλοί εργαζόμενοι λαμβάνουν παχυλούς μισθούς και θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν λαθρομετανάστες για να έχουν τους μισθούς.

Στη Γάζα το θέμα είναι χειρότερο διότι εμπλέκεται ο ΟΗΕ (η οργάνωσή του UNRWA για ανακούφιση δήθεν των στερημένων). Όμως, μέλη της οργάνωσης όχι μόνο συνεργάζονται με τη Χαμάς επιτρέποντας την καταλήστευση των πόρων, μα κι έλαβαν μέρος στην επιδρομή κατά αμάχων στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου ‘23. Μια άλλη οργάνωση του ΟΗΕ, Παρατηρητήριο (ή Επαγρύπνηση Watch), αποκάλυψε πως σ’ εσωτερικές συνομιλίες μελών της UNRWA πάνω από 3.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και δασκάλων στα σχολεία της, γιόρτασαν την επιδρομή και αποκαλούσαν ήρωες τους βιαστές, δολοφόνους και ληστές, τρομοκράτες! Μερικοί δε παρότρυναν τη δολοφονία και τον βασανισμό των ομήρων! Υπάρχουν τα τηλεφωνικά αρχεία.

Αρχικά, φυσικά, ο ΟΗΕ αρνήθηκε τέτοια περιστατικά ωσότου η Watch δημοσιοποίησε τα ευρήματά της και τότε, μετά από εβδομάδες, ο ξεδοντιασμένος ΟΗΕ που είναι πλέον οργανισμός δικτατόρων, δέχτηκε να κάνει έρευνα.

Η εισβολή των IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) στη Λωρίδα της Γάζας αποκάλυψε πως κάθε σχολείο της UNRWA ήταν και αποθήκη όπλων ενώ υπήρχαν διάσπαρτα παντού βιβλία με αντι-εβραϊκό περιεχόμενο που αποβλέπει στο θρέψιμο του μίσους και την τρομοκρατική δράση κατά Εβραίων. Μέλη της Watch το επιβεβαίωσαν λέγοντας πως πολλοί δάσκαλοι προωθούσαν αντισημιτική προπαγάνδα τακτικότατα. Η UNRWA του ΟΗΕ ουσιαστικά στήριζε δολοφόνους ληστές, δολοφόνους και βιαστές.

Η ηγεσία της UNRWA ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε τίποτα. Μα αυτό είναι αδύνατο διότι τον Μάρτιο 2023 το Παρατηρητήριο έστειλε Αναφορές και στον ΟΗΕ και στην ηγεσία UNRWA για τη σύνδεση με την τρομοκρατική Χαμάς εκθέτοντας λεπτομέρειες για τις αντι-ισραηλινές δραστηριότητες. Εκτός από όσα ήδη ανέφερα, υπήρχαν πλάι στα σχολεία ή μέσα στις αυλές τους εκτοξευτήρες ρουκετών και σ’ ένα σχολείο ανακαλύφθηκε εργαστήριο κατασκευής ρουκετών. Οπότε οι ισχυρισμοί της UNRWA ηγεσίας ήταν ψευδείς

Έτσι άρχισε η αποβολή ορισμένων υπαλλήλων που τεκμηριωμένα συμμετείχαν στις φρικαλεότητες κατά αμάχων στις 7 Οκτωβρίου. Αυτό, νομίζω, για να δείξουν πως κάτι κάνουν. Αναμφίβολα, ενδελεχής έρευνα θ’ αποκαλύψει πολύ περισσότερα από τα 12 αρχικά πρόσωπα.

Απορείς βέβαια που μία οργάνωση του ΟΗΕ εντεταλμένη να προσφέρει βοήθεια οικονομική, διατροφική, εκπαιδευτική και νοσοκομειακή στους κατοίκους της Λωρίδας της Γάζας, υιοθετεί μια εχθρική στάση εναντίον του Ισραήλ – το οποίο επίσης έδινε βοήθεια στη μορφή ηλεκτροδότησης, υδροδότησης, καυσίμων και περίθαλψης (όλα δωρεάν)! Βοηθούσε μάλιστα τους τρομοκράτες να κλέβουν σε τεράστια κλίμακα και να πολεμούν το Ισραήλ. Και η UNRWA και ο ΟΗΕ γνώριζαν για τα τούνελ από το 2021 τουλάχιστον!

Το 1949 υπήρχαν 700.000 πρόσφυγες στη Λωρίδα της Γάζας. Σήμερα υπάρχουν 2 εκμ (και άλλα 4 εκμ στη Δυτική Όχθη). Αυτοί οι Άραβες (που έδιωξαν σταδιακά Δρούζους και Χριστιανούς) δεν φρόντισαν ποτέ να οργανωθούν σε αναπτυσσόμενο κράτος παράλληλα με τους Ισραηλινούς. Επιδόθηκαν από το 1964, με την εφεύρεση της “Παλαιστίνης” και Παλαιστινίων προσφύγων, σ’ έναν λυσσαλέο αγώνα εξόντωσης Ισραηλινών αμάχων (κι Εβραίων οπουδήποτε) για να πάρουν τα εδάφη του Ισραήλ. Αντί η βοήθεια δισεκατομμυρίων που λάμβαναν μέσω UNRWA να πηγαίνει στην οικοδόμηση κρατικών υποδομών και δομών, πήγαινε στους τρομοκράτες!

Είναι γελοίο να βλέπεις σήμερα τον κύριο Guterres να υποκρίνεται πως νοιάζεται και θρηνεί για τη δυστυχία των Γαζανών, ενώ επί δεκαετίες ο ΟΗΕ στήριζε θεληματικά τους τρομοκράτες που επέφεραν τα δεινά στη Γάζα.

Η UNRWA δεν έχει καμία θέση πλέον στη Γάζα. Πρέπει να διαλυθεί, όπως πρέπει να καταστραφεί η Χαμάς. Υπάρχουν άλλες οργανώσεις για βοήθεια.

Δεκαπέντε χώρες έχουν τώρα σταματήσει κάθε βοήθεια στην UNRWA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *