Ισ413αΙΠ69: Ισραηλινός στρατός, άμαχοι Γαζανοί

Ισ413αΙΠ69: Ισραηλινός στρατός, άμαχοι Γαζανοί

Αν διάβαζα μόνο τις πλείστες ελληνικές (και πολλές ξένες) δημοσιεύσεις σχετικά με τη διαμάχη Ισραηλινών και Παλαιστινίων και αν άκουγα ειδήσεις από ορισμένα κανάλια μόνο, θα ήμουν φιλο-Παλαιστίνιος. Διότι μαθαίνουμε από αυτές τις πηγές πως οι κακόμοιροι Παλαιστίνιοι εκδιώχθηκαν από τα εδάφη τους από τους σκληρούς Εβραίους, υπόκεινται σε απαρτχάιντ και τώρα οι σκληροί Ισραηλινοί με χερσαίες, εναέριες και θαλάσσιες δυνάμεις έχουν επιδοθεί σε γενοκτονική επίθεση κατά των Γαζανών που δεν έχουν ούτε στρατό, ούτε ναυτικό, ούτε αεροπορία.

Τι είναι αυτοί;

Κι αυτοί;

Η κατωτερότητα αυτών των πολεμιστών δεν αναιρεί το γεγονός πως από το 2007 ως τώρα οι Γαζανοί με τη στρατιά των Χαμάς τρομοκρατών οργάνωναν επιθέσεις κατά του Ισραήλ κι έριχναν χιλιάδες ρουκέτες στις πόλεις και τα κιμπούτς ή εισέβαλαν και σκότωναν όσους μπορούσαν. Όταν το Ισραήλ ανταποκρινόταν με δυναμικές επεμβάσεις, οι Γαζανοί ζητούσαν εκεχειρία, ειρήνευση. Ως τις 7/10/23, οπότε δολοφόνησαν εν ψυχρώ 1200 αμάχους (βιάζοντας γυναίκες και παιδιά) και απήγαγαν 250 ισραηλινούς και ξένους ως ομήρους.

Η αραβική προπαγάνδα είναι πολύ πειστική μα είναι μυθιστορία διευρυμένη από αναρχοαριστερούς στη δύση για αναρχοαριστερούς στη Δύση και ψευτο-διανοούμενους, ψευτο-φιλελεύθερους, ψευτο-ανθρωπιστές. Η Γαζανοί επιτέθηκαν και το Ισραήλ έχει κάθε λόγο ν’ αντεπιτεθεί σε άμυνα.

Στο Ισραήλ 1,5 εκμ Άραβες μουσουλμάνοι (και 500.000 χριστιανοί και άλλοι) ευημερούν με ίσα πολιτικά δικαιώματα. Στη Γάζα δεν επιτρέπεται να εισέλθει κανένας Εβραίος και οι Χριστιανοί έχουν μειωθεί σε λίγες εκατοντάδες. Πού είναι το απαρτχάιντ;

Το Ισραήλ έχει κάθε φυσικό δικαίωμα να κάνει στάχτη τη Λωρίδα ωσότου οι Γαζανοί δώσουν πίσω τους ομήρους και πάψουν να πολεμούν.

Οι Σύμμαχοι και (οι Σοβιετικοί μαζί) βομβάρδισαν ανηλεώς τη Γερμανία (η Δρέσδη έγινε στάχτη και το Βερολίνο ερείπια) ωσότου οι Χιτλερικοί παραδόθηκαν άνευ όρων. Οι Αμερικανοί αναγκάστηκαν να ρίξουν ατομικές βόμβες στις Χιροσίμα και Ναγκασάκι ωσότου οι Γιαπωνέζοι παραδόθηκαν άνευ όρων.

Έτσι γίνονται οι πόλεμοι. Υπάρχουν παράπλευρες απώλειες σίγουρα.

Μα Ισραηλινοί δεν είναι καθάρματα σαν τους Γαζανούς ψευτοπαλικαράδες που σκοτώνουν, βασανίζουν, βιάζουν και απαγάγουν αμάχους. Τι θα κάνουν όμως όταν έγκυες γυναίκες πλησιάζουν τους στρατιώτες μα στις φουσκωμένες κοιλιές τους κρύβουν χειροβομβίδες κι εκρηκτικά; Ή όταν νεαροί έφηβοι και μικρότερα παιδιά κρύβουν όπλα και μαχαίρια και πλησιάζουν τους Ισραηλινούς στρατιώτες;

Οι Ισραηλινοί δεν βομβαρδίζουν σχολεία και νοσοκομεία ή τζαμιά στα τυφλά όπως κάνουν οι Γαζανοί. Χτυπούν και βομβαρδίζουν εκεί όπου αυτοί οι “φιλειρηνικοί κακόμοιροι” έχουν φυτέψει εκτοξευτήρες όλμων και ρουκετών και πάνε να κρυφτούν ή από όπου πυροβολούν τους Ισραηλινούς.

Αυτοί έχουν καταπατήσει κάθε όρο πολέμου και ανθρωπισμού – μη δίνοντας φάρμακα στους απαχθέντες ηλικιωμένους και κλέβοντας τα φορτία βοήθειας για να τα πουλήσουν μετά στους ομόθρησκους συμπατριώτες τους με δικό τους κέρδος!

Οι Γαζανοί είναι τυχεροί που έχουν αντίπαλους τους Ισραηλινούς. Γιατί αν είχαν Χιτλερικούς ή Ρώσους τα θύματα δεν θα ήταν 20 ή 30 χιλιάδες μα 200.000, όπως στη Συρία του Άσαντ ή τις 80.000 και πάνω των Τσετσένων που εξοντώθηκαν (από 1 εκμ) το 1999 από τους Ρώσους.

Οπωσδήποτε χιλιάδες Γαζανοί θέλουν να ζήσουν ειρηνικά με τις οικογένειές τους και να επωφεληθούν από τη γειτνίαση με το Ισραήλ, όπως έκαναν η Ιορδανία, η Αίγυπτος και μερικές ακόμα αραβικές χώρες.

Μα η πλειονότητα στηρίζει τη Χαμάς και τους τρομοκράτες πολεμιστές της. Να πώς γιόρταζαν με τις επιτυχίες της Χαμάς όταν σκότωναν Ισραηλινούς

Όχι δεν λυπάμαι για τα παθήματά τους. Όπως δεν χαίρομαι για τις νίκες των Ισραηλινών. Αυτά έχει ο πόλεμος. Αν προκαλείς έναν ισχυρό, να περιμένεις τιμωρία.

Το Ισραήλ δεν έχει επιτεθεί ποτέ σε καμιά άλλη αραβική ή μουσουλμανική χώρα εκτός όταν δέχτηκε επίθεση από τους γείτονες Άραβες – Συρία, Ιράκ, Ιορδανία, Αίγυπτο! Πήρε εδάφη τότε (Οκτ 1973) μα τα περισσότερα τα επέστρεψε. Κράτησε μόνο λωρίδες και το υψίπεδο Γκολάν για την άμυνά του. Καμία αραβική ή μουσουλμανική χώρα (εκτός το θεοκρατικό Ιράν που χρηματοδοτεί τρομοκράτες) δεν νιώθει να απειλείται από το Ισραήλ και πολλά ισλαμικά κράτη έχουν εποικοδομητικές σχέσεις μαζί του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *