Ε1925: Παλαιστινιακά ψεύδη

Ε1925: Παλαιστινιακά ψεύδη

Στη Γάζα το ποσοστό νεκρών είναι 0,57, δηλ. ένας+ άμαχος για κάθε 2 μαχητές!

1. Αυτά τα ψεύδη αναμεταδίδονται και από τους ανεγκέφαλους δημοσιογράφους, τους αριστερούς και τους πολλούς «χρήσιμους ηλίθιους» στις χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Ιδού μερικά που εύκολα γίνονται πιστευτά και διαιωνίζονται.

Οι Εβραίοι στο Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα Ευρωπαίοι κατακτητές (που έμαθαν Εβραϊκά για να ξεγελούν τον κόσμο)!

Το Ισραήλ επιβάλλει απαρτχάιντ και γενοκτονία – και ας έχει 1,5 εκμ μουσουλμάνους Άραβες και πολλούς σε πολύ υψηλά αξιώματα.

Οι «Παλαιστίνιοι» (που εφευρέθηκαν από την KGB της ΕΣΣΔ τη δεκαετία 1960 με τον Αιγύπτιο Αραφάτ πρώτο Παλαιστίνιο πολίτη) ήταν στην (ανύπαρκτη) Παλαιστίνη χιλιετίες πριν τους Εβραίους.

Οι Ισραηλινοί δεν επιτρέπουν τρόφιμα, φάρμακα και άλλη βοήθεια να εισέλθει στη Γάζα – ενώ είναι οι Χαμάς τρομοκράτες που βομβαρδίζουν τους διαύλους, πυροβολούν τους δικούς τους και κλέβουν τη βοήθεια για πάρτη τους. Οι Ισραηλινοί οργανώνουν την παροχή βοήθειας:-

2. Αλλά το αισχρότερο ψέμα είναι ο αριθμός νεκρών που χιλιάδες καθυστερημένοι δημοσιογράφοι στη Δύση (Ελλάδας μη εξαιρουμένης) επανειλημμένα μεταδίνουν σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας (δηλ. Χαμάς)!

Κατά τον ΟΗΕ ο παγκόσμιος μέσος όρος για παράπλευρες απώλειες αμάχων είναι 9.00 (ή 90%), δηλ. για κάθε νεκρό μαχητή, 9 άμαχοι σκοτώνονται.

Στη Γάζα το ποσοστό νεκρών νωρίτερα θεωρούνταν 3.00 και 4.00 άμαχοι για έναν μαχητή, τώρα είναι 0,57, δηλ. ένας άμαχος για κάθε 2 μαχητές! Σχεδόν απίστευτο!

Ας το χωνέψουν αυτό και ας το αναμεταδώσουν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι». Διότι τώρα (Μάϊος ’24) ο ΟΗΕ ανασκεύασε δραματικά τους αριθμούς νεκρών αμάχων – αντρών, γυναικών και παιδιών.

Τα νεκρά παιδιά είναι τώρα 7.900 από 14.500 – και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και 16,17 και 18 ετών νέοι με σφεντόνες και καλάσνικοφ!

Οι γυναίκες 4.900 από 9.500 – πολλές από αυτές επίσης με όπλα και χειροβομβίδες κάτω ή πάνω από τα ρούχα τους!

3. Αν οι Ισραηλινοί ήθελαν γενοκτονία, θα την είχαν με τις στρατιωτικές δυνάμεις τους ολοκληρώσει σε 2 εβδομάδες το πολύ, αμέσως μετά την τρομερή, αιματηρή 7η Οκτωβρίου.

Οι μαχητές της IDF προσέχουν όσο κανείς άλλος στρατός να εκτελούν με σχεδόν χειρουργική ακρίβεια μόνο Χαμάς τρομοκράτες. Παράπλευρες απώλειες είναι αναπόφευκτες στους βομβαρδισμούς.

Η σύγκριση του Ισραηλινού 0,57 με το μέσο παγκόσμιο ποσοστό 9,00 δείχνει την προσοχή με την οποία πολεμούν τον έκφυλο εχθρό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *