Τ111: Άσυλο!

Τ111: Άσυλο!

- in Ταυτότητα
0

1. To άσυλο εφαρμοζόταν σε αρχαιότατους χρόνους, όπως ξέρουμε από τη δική μας ιστορία. Ένας παραβάτης μπορούσε να βρει άσυλο σε οποιονδήποτε ναό. Υπήρχαν Σχολές φιλοσόφων τότε ή ιερατικοί οργανισμοί για νεαρές παρθένες μα αυτές δεν έδιναν άσυλο.

Το άσυλο καθιερώθηκε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όταν αυτά εδραιώθηκαν με κρατική χορήγηση στην Αναγέννηση. Σκοπός ήταν η προστασία διδασκόντων και διδασκόμενων από παρεμβάσεις της πολιτικής και της εκκλησιαστικής εξουσίας.

Ο ίδιος αυτός σκοπός εξακολουθεί να ισχύει σε όλες τις προοδευτικές, πολιτισμένες χώρες της Δύσης – και, φυσικά, στις χώρες της ΕΕ.

Εκτός από μία – την Ελλάδα με έναν λαό στην πλειονότητά του πανηλίθιο, που ούτε σέβεται την πολιτισμική κληρονομιά του ούτε καν τη γνωρίζει.

2. Σε καμιά χώρα της πολιτισμένης Δύσης, όπου υποτίθεται ανήκουμε κι εμείς, δεν υπήρξε ποτέ θέμα ασύλου στα ΑΕΙ. Ούτε, φυσικά, στις δικτατορίες του κομμουνισμού ή άλλες χώρες στην Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική.

Μόνο σε αυτή τη χώρα έγινε θέμα χάρη στην αβυσσαλέα βλακεία των πολιτικάντηδων και την πυρετική πονηριά των αναρχοαριστερών σαν τους τωρινούς τσιπριστές, ρουβίκωνες κι άλλους τύπους που δημιουργούν εστίες ταραχής και ανωμαλίας.

Αντί για ελεύθερη διακίνηση γνώσεων κι ελεύθερη έρευνα, τα ΑΕΙ έγιναν, με τη συνεχή προπαγάνδα και πίεση των κομμουνιστών κάθε απόχρωσης και παλαβών πολιτικάντηδων που έτυχε να κυβερνούν και ήθελαν ψήφους, άσυλα κάθε είδους ταραχής, παρανομίας και ανωμαλίας. Οι ναρκέμποροι καλύπτονται από αυτό το άσυλο για την ασέλγειά τους να προωθούν τα δηλητήρια τους επιχειρηματικά. Οι ψυχοπαθείς κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ, καίνε, σπάνε, ξυλοφορτώνουν περαστικούς, καταστρέφουν οχήματα κλπ και μετά βρίσκουν άσυλο στους πανεπιστημιακούς χώρους.

3. Οι ίδιοι οι φοιτητές της Αναρχοαριστεράς, δυο τρεις φούχτες ψυχάκηδες, κάθε τόσο εξεγείρονται κάνοντας την “επανάσταση” τους, διακόπτοντας μαθήματα, συσκέψεις ή εκλογές κι εμποδίζοντας χιλιάδες φοιτητές και καθηγητές να προχωρούν στη δική τους κανονική ελεύθερη διακίνηση γνώσεων. Συχνά ξυλοφορτώνουν όποιον τους σταθεί – ακόμα και άθελά του – εμπόδιο στις οπισθοδρομικές λενινιστικές σαχλαμάρες τους. Συχνά κυριολεκτικά κτίζουν άλλους μέσα σε γραφεία κι αίθουσες!

Και υπουργοί με μυαλά μαλάκιων, υπουργοί Δημόσιας Τάξεως ή Προστασίας του Πολίτη ή όπως αλλιώς λέγονται, σαν την κα Γεροβασίλη ή κα Παπακώστα του ξετσίπωτου τσιπρισμού, όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα ώστε να περιοριστεί όλη αυτή η εγκληματικότητα, μα ανακοινώνουν αναίσχυντα πως δεν θέλουν να γίνουν τα ΑΕΙ αστυνομοκρατούμενα!

Βλέπει ο αναγνώστης πόσο απέχει από το ζητούμενο η φτηνή αυτή έκφραση που ουσιαστικά καλύπτει κι ενθαρρύνει όλη αυτή την εγκληματικότητα. Διότι ο τσιπρισμός είναι η σύγχρονη έκφραση του λενινισμού: βία, βία, βία!

4. Κανείς στη λογιζόμενη φιλελεύθερη παράταξη δεν θέλει αστυνομικό κράτος. Το απεχθάνονται όλοι όπως οι λενινιστές απεχθάνονται τη γαλήνη, την ελευθερία των πολιτών και την ηθική.

Κανείς δεν ζήτησε να εγκατασταθούν αστυνομικά τμήματα μέσα στα ΑΕΙ, ούτε καν στους αυλόγυρους.

Το ζητούμενο κι αιτούμενο είναι η αστυνομία να παρεμβαίνει αμέσως και να συλλαμβάνει κάθε ταραξία και παραβάτη ώστε να αποκαθίσταται η κανονική λειτουργία διδαχής και μάθησης στα ΑΕΙ και οι εγκληματίες να τιμωρούνται όπως κάθε καταδικασμένος κακοποιός.

Εγώ μάλιστα προτείνω πως οι υπουργοί όλοι (άνδρες μα και γυναίκες) και πρωθυπουργοί που προώθησαν ή έστω ευνόησαν το “άσυλο” που είναι ουσιαστικά σύληση της κανονικής λειτουργίας των ΑΕΙ και της ευρύτερης νομιμότητας, επίσης να συλληφθούν και να δικαστούν για εγκληματικές προθέσεις, για διατάραξη της ειρήνης και για παρεμπόδιση της Παιδείας: αυτά συνιστούν εθνική προδοσία.

5. Πρόσφατα (αρχές Ιουλίου), οι ρουβίκωνες εισέβαλαν στα γραφεία του περιοδικού Athens Voice και τα έκαναν γυαλιά καρφιά απειλώντας τους εργαζόμενους. Αυτοί οι ταραξίες είναι πασίγνωστοι. Εντούτοις, οι αρχές δεν έκαναν τίποτα εκτός τη νερόβραστη φραστική καταδίκη.

Οι ξετσίπωτοι εγκληματίες απείλησαν μετά πως θα καταστρέψουν ολότελα τα γραφεία του περιοδικού, αν αυτό δεν μετακομίσει από την περιοχή τους! Και πάλι τα διωκτικά όργανα δεν έκαναν τίποτα.

Το συμβάν δεν σχετίζεται άμεσα με το «άσυλο». Το αναφέρω για να δείξω την αδιαφορία της κυβέρνησης για την έννομη τάξη και την κάλυψη αυτών των αναρχοαριστερών κακοποιών. Όμοιοι τους χρησιμοποιούν για όμοιες ανομίες το «άσυλο».

Σε καμία πολιτισμένη χώρα δεν υπήρξε ποτέ θέμα ασύλου στα ΑΕΙ. Μόνο στην Ελλάδα δημιουργήθηκε εκ του μη όντος, όπως εξήγησα, πιο πάνω. Ή, για να είμαστε ακριβείς, για να δρουν ελεύθερα οι ψυχοπαθείς ταραξίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *