Τ107: Εγκληματίες

Τ107: Εγκληματίες

1. Κατά καιρούς γράψαμε πως ο Σύριζα είναι τόσο επικίνδυνος όσο η Χρυσή Αυγή των Νεο-Ναζί. Οι Συριζαίοι είναι πολύ πιο επικίνδυνοι διότι φορούν την προβιά μιας ηθικής Αριστεράς που αγωνίζεται για «το λαό» – αυτό το αφηρημένο ον!

Πρόκειται για εγκληματίες, από κάθε άποψη. Δεν υπάρχουν «ηθικοί αριστεροί» που νοιάζονται για την κοινωνία και το έθνος. Υπήρξαν μερικοί παραπλανημένοι ουμανιστές με κάποια ιδανικά που όντως κατοίκησαν για λίγο στο γκούλαγκ της Αναρχοαριστεράς ή ανανεωμένου κομμουνισμού με δήθεν «ανθρώπινο πρόσωπο». Αυτοί ήταν πολύ λίγοι και κανείς δεν τους έδωσε τη δεούμενη σημασία – όπως οι, Λαζαρίδης («ευτυχώς ηττηθήκαμε»), Κύρκος, Ανταίος…

Πολλοί ισχυρίζονται πως οι κομμουνιστές του ΚΚΕ επί Σοβιετίας δεν ήταν προδότες μα ιδεολόγοι. Δεν ήταν ιδεολόγοι διότι ο κομμουνισμός καθεαυτός δεν είναι ιδεολογία μα ένα στυγνό σύστημα καταπίεσης. Αν δεν ήξεραν πως το ΚΚΕ εργαζόταν σύμφωνα με τις οδηγίες της Κομιντέρν (=Μόσχας) και αργότερα της Κομινφόρμ (=Μόσχας), ήταν ηλίθιοι ή σαχλά συναισθηματικοί που βασικά ήθελαν δικαιοσύνη μα τη συνέχεαν με τις μπαρούφες των παμπόνηρων μπολσεβίκων.

2. Πίσω στους τσιπριστές και τη δική τους εγκληματικότητα. Αφήνοντας στην άκρη τις ασυνάρτητες πολιτικές του 2015-2019 που έχουν σακατέψει τρισχειρότερα το ήδη σακατεμένο έθνος, θα επικεντρωθώ σε μια άποψη που δεν αγνοείται μα σπάνια εξετάζεται. Είναι η φανερή και καλυμμένη βοήθεια που έχουν προσφέρει και προσφέρουν σε δολοφόνους και κακοποιούς κάθε είδους.

Στο 2019 και πριν τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου έφεραν στη Βουλή τις αισχρές μεταρρυθμίσεις τους στον Ποινικό Κώδικα, ακυρώνοντας εγκλήματα και ελαφρύνοντας ποινές. Μήπως επειδή οι πολίτες έγιναν ανυπέρβλητα έντιμοι και το έγκλημα μειώθηκε; Όχι, το αντίθετο· η εγκληματικότητα σε κάθε τομέα έδειχνε να αυξάνεται.

Αποφυλάκισαν με τον αναίσχυντο νόμο Παρασκευόπουλου διάφορους καταδικασμένους κακοποιούς. Μήπως επειδή αυτοί έδειξαν μεταμέλεια και επιδόθηκαν σε προσευχή και αγαθοεργία; Όχι, το αντίθετο· οι πιο πολλοί ξαναγύρισαν στις πρότερες πρακτικές τους.

Και υπάρχει το τυφλωτικό παράδειγμα του αρχιδολοφόνου κ. Κουφοντίνα που έβγαινε από τη φυλακή με άδεια (την οποία δικαιούται!) για να σουλατσάρει στους δρόμους όπου είχε σκοτώσει εξαίρετους πολίτες!

3. Όλοι έχετε ακουστά τους «Πυρήνες της Φωτιάς» – εγκληματίες και τρομοκράτες με πλούσια δράση, ωσότου εξαρθρώθηκαν.

Μέλος αυτής της οργάνωσης ήταν και ο Κώστας Σακκάς ετών 26, ο οποίος συνελήφθη τον Δεκέμβριο 2010 έξω από αποθήκη με όπλα και είχε πάνω του ένα πιστόλι Glock. Επειδή η δίκη του αργούσε, κατά την προσφιλή συνήθεια του δικαστικού μας συστήματος, ο εγκληματίας αυτός επιδόθηκε σε απεργία πείνας. Απαιτούσε την αποφυλάκισή του. Κοινοί κακοποιοί, διαρρήκτες, ληστές, πορτοφολάδες, εκτελεστές κλπ, ποτέ δεν κάνουν απεργία πείνας, δεν απαιτούν την αναγνώριση δικαιωμάτων και την αποφυλάκισή τους: έχουν συναίσθηση της φύσης των εγκλημάτων τους και αποδέχονατι την τιμωρία.

Μόνο τρομοκράτες αναρχοαριστεροί κάνουν πλήρη χρήση των δικαιωμάτων που η ανόητη νομοθεσία της σοσιολδημοκρατίας παρέχει για την αποφυγή ή διόρθωση αδικιών. Κανονικά οι ποινές για τους εγκληματίεςε αυτούς θα έπρεπε να είναι αυξημένες αφού δεν έχουν καμία αίσθηση της παρανομίας τους.

4. Ο ηθικός Σύριζα έσπευσε τότε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον «αγωνιστή» που ήταν χειρότερος και από κοινούς κακοποιούς.

Ο σημερινός υπουργός Δικαιοσύνης, τότε δικηγόρος, Μ. Καλογήρου, έδωσε μάχη νομική ενώ πρωτοκλασάτα στελέχη σαν τον πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση, πρωτοστάτησαν στην πολιτική μάχη – των πεζοδρομίων, με τους διάφορους παράφρονες λούμπεν αλληλέγγυους!

Αυτοί οι προωθητές του «ηθικού πλεονεκτήματος» κατήγγελαν το δικαστικό σώμα και την κυβέρνηση για παραβιάσεις του Συντάγματος.

Τον Ιούλιο 2013 ο αδικημένος αγωνιστής αποφυλακίστηκε. Αφού παραβίασε όλους τους όρους αποφυλάκισής του, συνελήφθη ξανά το 2016 διότι βρέθηκαν νέα στοιχεία που τον συνέδεαν με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» μα και με τους «Ληστές του Διστόμου», δηλαδή κοινότατους ληστές αθώων πολιτών.

Καταδικάστηκε αυτή τη φορά σε 7 έτη φυλάκισης. Μα σε δύο έτη, το 2018 αφέθηκε ξανά ελεύθερος χαρη στον σπλαχνικό νόμο Παρασκευόπουλου.

Μέσα Ιουνίου 2019 τον συλλαμβάνουν ξανά σε ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο (μάλιστα νοσοκομείο!) ΑΧΕΠΑ μαζί με τον Γιάννη Δημητράκη.

5. Τέτοιους εγκληματίες και δολοφόνους σαν τον Κουφοντίνα σπεύδουν οι τσιπριστές να υπερασπίσουν και να στηρίξουν. Τέτοια είναι η αντίληψή τους περί Ηθικής (μια μικροαστική απάτη, κατά τον πρώτο ήρωά τους, Λένιν) και Δικαίου (που είναι στην πραγματικότητα ό,τι ορίζω εγώ και η επανάσταση, κατά Λένιν)!

Οι τσιπριστές δεν αναγνωρίζουν δικαιώματα στους ληστευμένους και δολοφονημένους πολίτες, παρά μόνο σε προεκλογική περίοδο. Τότε ο κ. Τσίπρας ψελλίζει στη τιβί «κάναμε κάποια λάθη, βέβαια» μα προσθέτει περήφανα, «υπάρχει και το έργο μας που μας δικαιώνει»! Ακριβώς, η στήριξη κοινωνικών καθαρμάτων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *