Τσίπρας και ΣΚΑΪ: βλακείες!

Τσίπρας και ΣΚΑΪ: βλακείες!

1. Υποθέτω ήταν αναμενόμενο πως οι διευθυντές του ΣΚΑΪ θα έδειχναν την βλακεία που από χρόνια βασανίζει τους αντι-τσιπριστές δεξιούς, δήθεν φιλελεύθερους.

Πριν πολύ καιρό έπαιρνε πάλι συνεντεύξεις ο κ. Παπαχελάς, Διευθυντής της Καθημερινής, αργά το βράδυ στον ΣΚΑΪ. Έτσι από περιέργεια παρακολούθησα για λίγο τον Τσοχατζόπουλο, τον μεγάλο τσόγλανο και καταχραστή (μα μόνο έναν από τους πολλούς Πασόκους), να αυτοδικαιώνεται και να τονίζει την εντιμότητα και τον άδολο πατριωτισμό του. Μετά από λίγες βδομάδες φυλακίστηκε.

Τώρα, 5 μέρες πριν τις εκλογές, ο νέος τσόγλανος, κ. Τσίπρας, ακύρωσε το εμπάργκο που ο ίδιος επέβαλε στα τσιράκια του να μην εμφανίζονται στο “βοθροκάναλο” ΣΚΑΪ – που έκανε σταθερή και αμείλικτη αντιπολίτευση στον σχιζοφρενή Σύριζα. Μα το ακύρωσε μόνο για την αφεντιά του!

Και οι του ΣΚΑΪ του έκαναν το χατίρι, για να κερδίσουν λίγη αυξημένη τηλεθέαση, φυσικά!

Διότι δεν υπάρχει Έλληνας της Κεντοδεξιάς που να μην ξέρει πως ο τσαρλατάνος θα έκανε προπαγάνδα εξασπρίζοντας εαυτόν με την άψογη ψευδολογία του.

2. Είναι δυνατόν κάποιος πολιτικάντης (ή και άλλος) να παρουσιαστεί σε τηλεοπτική συνέντευξη και να πει την αλήθεια για τις συμφορές που φόρτωσε στον λαό του;

‘Οχι. Θα προσπαθήσει, ακόμα κι αν παραδεχθεί κάποια ενοχή, να δικαιολογήσει εαυτόν ρίχνοντας το φταίξιμο οπουδήποτε αλλού!

Αυτό έκανε τότε ο Τσοχατζόπουλος, αυτό έκανε τώρα και ο τσίφτης Τσίπρας!

Δεν παρακολούθησα τη συνέντευξη διότι γνώριζα τι θα έλεγε ο Τσίπρας και διότι είχα πιο επείγοντα πράγματα να κάνω. Να γράψω σε δυο φίλες στο εξωτερικό και να εποπτεύσω την αλλαγή του χαλασμένου θερμοσίφωνά μου.

Μα μόλις είδα πως επρόκειτο για τους Παπαχελά και κα Κοσιώνη, κατάλαβα πως η συνέντευξη θα ήταν ανιαρή και το μαχαίρι δεν θα έφτανε στο κόκαλο έτσι που ο κομμουνιστάκος μας Τσίπρας να αναγκαστεί ολοφάνερα να εκδηλώσει την πρόχειρα κρυμμένη σχιζοφρένειά του. Διότι πολλοί τον νομίζουν ακόμα (όχι εμείς) χαρισματικό, ευφυή (που όμως κάνει αντιστροφές 360μοιρών), δεινό διαπραγματευτή (που όμως υπογράφει ό,τι του προτείνουν οι ξένοι δυνάστες) και άλλες παλαβομάρες.

3. Πότε κυρίες και κύριοι του ΣΚΑΪ, είπε την αλήθεια για κάτι αυτός α τσαρλατάνος της πολιτικής, ο υπανάπτυκτος λενινιστής;

Ουδέποτε! Ανοίγει το στόμα του και ρέει ορμητικά η αναστροφή της πραγματικότητας!

Οπότε θα έλεγε τώρα κάτι αληθινό και ουσιαστικό;

Όχι, βέβαια, θα μου πείτε, μα θα εξόργιζε την κοινή γνώμη (όπως ίσως και να έγινε).

Μα ποια κοινή γνώμη; Και με τι – με την άψογη μα γνωστότατη ψευδολογία του;

Όσοι παρακολουθούν τον ΣΚΑΪ είναι ήδη πεπεισμένοι για την έμφυτη καταστροφικότητα του απαράμιλλου πρωθυπουργού. Δεν θα περίμεναν να το ανακαλύψουν τώρα. Μα τώρα σίγουρα μερικοί θα πεισθούν και για τη δική σας, αφού αφήνετε τον Τσίπρα να κάνει πάλι την αισχρή του προπαγάνδα. Τους τσιπριστές και τουςΠασόκους (ή Κινάλ-ες τώρα) δεν θα τους επηρεάσετε με την έκθεση της βλακείας του κ Τσίπρα στη παρά μόνο αρνητικά!

Πρέπει όλοι να είδατε πως χρησιμοποίησε όλες τις λενινιστικές του τακτικές στο να ξεφεύγει από τις θωπευτικές μάλλον ερωτήσεις και αναφορές που αντιμετώπισε πολλές φορές – και μάλιστα, ως γνήσιος γόνος του Λένιν και αδελφοποιτός του αψύ Σφακιανού Πολάκη, περνούσε σε αντεπίθεση!

4. Δεν θα ασχοληθώ με τις χιλιοειπωμένες αρλούμπες του κ Τσίπρα που δημοσιεύτηκαν την επαύριο στις εφημερίδες.

Δεν επρόκειτο φυσικά να παραδεχθεί πως στο τηλεοπτικό σόου της υπουργικής διασωστικής επέμβασης στην πυρκαγιά στο Μάτι ο ίδιος ή τα υποτακτικά του έκαναν λάθη, που στοίχισαν τη ζωή σε 102 πολίτες (και παιδιά). Διότι τότε θα έπρεπε να είχαν σύσσωμοι παραιτηθεί και να αποζημιώσουν τους πληγέντες με αστρονομικά ποσά.

Οπότε άνθρακας οι ερωτήσεις εκείνες – και πολλές άλλες όμοιες. Δηλαδή, περίμεναν σε μια άλλη πως θα έλεγε, “Ναι, θέλω να ελέγχω και να χειραγωγώ το Ανώτατο Δικαστήριο, μα μου έτυχε, όπως της Ρένας μου στο Μάτι, η στραβή!”

Μετά, έγινε και η αναφορά στο χλιδάτο κότερο και τα πούρα. Και φυσικά, σε αληθινό λενινιστικό στιλ τους αποπροσανατόλισε γλιστρώντας λέγοντας πως παραβιάστηκε η όσια ιδιωτικότητά του.

Απορώ γιατί οι φωστήρες που δέχθηκαν και οργάνωσαν τη συνέντευξη δεν έδειξαν μερικά σποτάκια βιντοεσκοπημένα όπου ο ίδιος καυχιέται πως θα κάνει τους Ξένους να χορεύουν στα δικά του νταούλια και θα σχίσει τα Μνημόνια. Ή τις γελοίες γκάφες του όταν έλεγε τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη ξεχωριστά νησιά ή θα έβαζε τον τύπο επί τον Νείλο! Ή τα τόσα καθημερινά ψέματα και τις ανοησίες του με αριθμούς και γεγονότα, Ή γιατί ενώ καταδικάζει με τις πολιτικές του Παιδείας χιλιάδες Ελληνόπουλα σε τριτοκοσμικό εκπαιδευτικό σύστημα, ο ίδιος και μάλιστα ως σοσιαλιστής βέρος στέλνει τα δικά του παιδιά σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία….

Κρίμα! Άλλη μια ευκαιρία χαμένη!….

1 Comment

  1. Τενόρος

    Και εγώ όταν ακούω διάφορες συνεντεύξεις φαντασιώνομαι πως βρίσκομαι στη θέση του Παπαχελά και ότι στριμώχνω τύπους σαν τον Τσίπρα. Διάλεξα άλλη πορεία όμως, στη ζωή εννοώ. Πάντως, επειδή έτυχε να είμαι σε ταξί την ώρα που ξεκίνησε η συνέντευξη, ο οδηγός ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με όσα άκουγε και δήλωσε περήφανα ότι "εγώ είμαι Σύριζα". Του άφησα φιλοδώρημα 4 ευρώ με την προτροπή να πιει μία μπύρα από 'μένα το βράδυ της Κυριακής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *