Τ259: Τρομοκράτες

Τ259: Τρομοκράτες

- in Ταυτότητα
0

Τρομοκράτες είναι, νομίζουμε, ισλαμιστές Άραβες, Τσετσένοι, Ιρανοί, Παλαιστίνιοι και παρόμοια. Είχαμε κι εμείς για λίγο τη «17 Νοέμβρη» και τον διάσημο πλέον δολοφόνο, ήρωα των αναρχοαριστερών, Κουφοντίνα. Υπήρξαν Ιταλοί, Γερμανοί, Ιρλανδοί, Βάσκοι κλπ., κλπ. Αυτοί έχουν εξαφανιστεί.

Στις μέρες μας όμως μονοπωλούν το σκηνικό οι Ρώσοι και άλλοι του Πούτιν και οι ισλαμιστές ποικίλων αποχρώσεων. Και οι μεν και οι δε σφάζουν αμάχους στα σπίτια τους, στους δρόμους, στις εκκλησίες.

Δεν νομίζω πως είναι μαρξιστές επαναστάτες διότι οι Μαρξ και Ένγκελς τους απέρριψαν καταδικαστικά – αν και τους προώθησε ο Λένιν, αργότερα ο Στάλιν και τώρα ο Πούτιν (και χριστιανούς Ρώσους και μωαμεθανούς Τσετσένους)!

Η τρομοκρατία είναι στον ψυχισμό των εθνικιστών φασιστορθόδοξων Ρώσων και των φανατικών φασιστών ισλαμιστών. Αναμφίβολα υπάρχουν ψυχάκηδες τρομοκράτες στις άλλες ηπείρους, Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική, μα στις μέρες μας στη Δύση βλέπουμε τους Ρώσους και τους ισλαμιστές.

Οι τρομοκράτες, είτε σε τακτικό στρατό, όπως οι Ρώσοι, είτε σε οργανωμένες ή άτακτες ομάδες και άτομα ισλαμιστών, είναι νταήδες θρασύδειλοι. Η νοοτροπία τους είναι συνδυασμός φανατισμού και πελώριας πλάνης.

Εχθροί τους είναι όσοι δεν είναι «αρκετά θρησκευόμενοι» (στα καλούπια της δικής τους πίστης), «αρκετά κυρίαρχοι λευκοί» (σύμφωνα με τη δική τους, πάλι, φανατισμένη λευκότητα) ή «αρκετά νέγροι» ή «αρκετά κόκκινοι» (κομμουνιστές, αναρχοαριστεροί κλπ.) κλπ. κλπ. Ο κόσμος όλος πρέπει να τους αποδεχθεί και να υιοθετήσει τη δική τους πίστη, θρησκευτική, ιδεολογική, ρατσιστική ή οτιδήποτε άλλο.

Ο φανατισμός τους φτάνει στην τρέλα.

Όπως όλοι οι νταήδες, αυτοί δεν θα επιδιώξουν μια δίκαιη μάχη με ισάριθμους εχθρούς κι εξίσου οπλισμένους. Έτσι στοχεύουν σε ανήμπορους ηλικιωμένους, άοπλους αμάχους, γυναικόπαιδα και αθώους πολίτες που δεν μπορούν να ανταποδώσουν τέτοια χτυπήματα. Και χτυπούν εκκλησίες, εστιατόρια, νοσοκομεία, συναγωγές, κατοικίες και παρόμοια – όλα προστατευόμενα από τη Συνθήκη της Γενεύης. Αυτό ακριβώς κάνει ο ρωσικός στρατός στην Ουκρανία! Είναι όχι πολεμιστές μα τρομοκράτες!

Οποιαδήποτε τοποθεσία και ομάδα ανθρώπων μπορεί να γίνει στόχος των τρομοκρατών εφόσον δεν προστατεύεται και δεν έχει εκπαιδευμένους οπλισμένους στρατιώτες ή αστυνομικούς.

Οι διάφοροι Αφρικανοί τρομοκράτες και, βέβαια, ισλαμιστές εκπαιδεύουν ακόμα και μικρά παιδιά. Απίστευτη αισχρότητα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *