Τ260: Τρομοκράτες (2)

Τ260: Τρομοκράτες (2)

- in Ταυτότητα
0

Είναι περίεργο πόσο πρόθυμοι φαίνονται οι αντι-Ισραηλινοί (για να μην πω οι αντισημίτες ρατσιστές στην ευρύτατη γκάμα τους) να καταδικάσουν τις αδικίες και καταπιέσεις που επισωρεύουν πάνω στους «κακόμοιρους» Αραβοπαλαιστίνιους όταν αμύνονται κατά των τρομοκρατών της Χαμάς (και άλλων όμοιων οργανώσεων) και υπερασπίζονται τους δικούς τους άμαχους πολίτες, ενώ οι εχθροί ρίχνουν ρουκέτες (σκοτώνοντας ακόμα και δικούς τους Άραβες, καθώς οι ευτελείς οβίδες τους πέφτουν στους δικούς τους οικισμούς στη Γάζα!). Είναι πασίγνωστο πως με την τρομοκρατία τους οι φανατικοί αυτοί αναγκάζουν τους ομοεθνείς ομόθρησκούς τους κάθε ηλικίας, ακόμα και παιδιά, να μένουν ως ασπίδα μπροστά ή γύρω από τους έξαλλους βομβιστές τους για να υπάρξουν θύματα κι έτσι να κατηγορείται το Ισραήλ.

Να οι διαφορετικές αξίες και συμπεριφορές –

Δεν ισχυρίζομαι πως το Ισραήλ είναι επί της Γης παράδεισος και πως οι Ισραηλινοί είναι επί της Γης άγγελοι και άγιοι. Καθόλου. Και συχνά συμπεριφέρονται άσχημα, σκληρά και άδικα κατά (μεμονωμένων) Παλαιστινίων. Μα οι Άραβες όλοι (2 εκατ!) στο Ισραήλ έχουν ίσα δικαιώματα με τους Εβραίους και μπορούν να εκλεγούν κι εκλέγονται μερικοί στο ισραηλινό κοινοβούλιο και προβιβάζονται ως αξιωματικοί στις ένοπλες δυνάμεις ή γίνονται διευθυντές σε νοσοκομεία! Συμβαίνει κάτι τέτοιο έστω και κατά μακρινή προσέγγιση στις 3.000 Εβραίους που απέμειναν στις αραβικές χώρες εκεί γύρω;… Ούτε κατά διάνοια!

Ακούσατε ποτέ ακόμα και από τα πιο φανατικά φιλοπαλαιστινιακά ΜΜΕ για Ισραηλινούς τρομοκράτες να μπαίνουν νύχτα σε κάποιο σπίτι στη Γάζα ή τη Δυτική Όχθη και να σφάζουν 3 μικρά παιδιά και τους γονείς τους που είναι απλοί πολίτες;

Ναι, βέβαια, πράκτορες της Μοσάντ έχουν εκτελέσει τρομοκράτες και στη Μέση Ανατολή και σε όλο τον κόσμο, μα ποτέ δεν πείραξαν τις οικογένειές τους ή άλλους αθώους αμάχους.

Το 2011 δυο φανατικοί τρομοκράτες τρύπωσαν μια νύχτα στις 11 Μαρτίου, στην κατοικία της οικογένειας Fogel στον οικισμό Itawar, και δολοφόνησαν τους γονείς και τρία από τα έξι μικρά παιδιά! Ήταν δυο ξάδελφοι Παλαιστίνιοι από το χωριό Awarta – οι Amjad Awad και Hakim Awad. Όταν συνελήφθησαν αρνήθηκαν πως είχαν κάνει οποιαδήποτε παράβαση και τη δολοφονία των Fogel. Μα μετά ομολόγησαν με αλαζονεία το απάνθρωπο έγκλημά τους. Το 35% των Παλαιστινίων (και άλλοι φανατικοί σε άλλες χώρες) τους ανακήρυξαν σε ευλογημένους ήρωες. Το 65% όμως τους αποκήρυξαν ως εγκληματίες.

Οι δύο αφηγήθηκαν το αποτρόπαιο κατόρθωμά τους. Είχαν ζητήσει από την οργάνωση όπλα, μα εκείνο το βράδυ δεν τους έδωσαν. Έτσι οπλίστηκαν με μαχαίρια και αφού πήδηξαν το συρματόπλεγμα του οικισμού στο σκοτάδι, προχώρησαν 400 μέτρα. (Οι φρουροί έσπευσαν στο σημείο εισόδου ειδοποιημένοι από το σύστημα φύλαξης μα δεν βρήκαν ίχνη.) Στις 10.30μμ. μπήκαν στο σπίτι των Φόγκελ, έχοντας διαρρήξει προηγουμένως το σπίτι των Chai, που έλειπαν σε διακοπές κι έχοντας κλέψει ένα Μ16 πυροβόλο.

Ο 36άχρονος πατέρας Ehad Fogel εργαζόταν ως εκπαιδευτικός σε Λύκειο. Η μητέρα Ruth ήταν 35 ετών. Από τα 6 παιδιά, η μεγάλη Tamar, 12 ετών, έλειπε σε μια έξοδο νεολαίων κι αυτή, όταν γύρισε αργά, βρήκε τους γονείς της και τρία αδελφάκια της δολοφονημένους, ενώ δυο άλλα μικρά αδέλφια κοιμόντουσαν και δεν είχαν ανακαλυφθεί από τους δολοφόνους. Να η δολοφονημένη οικογένεια –

Οι δυο φανατικοί μπήκαν πρώτα στο δωμάτιο με τα τρία μικρά. Πρώτα ο Amjad έκοψε τον λαιμό του 11χρονου Yoad και τον μαχαίρωσε στο στήθος. Ο Hakim στραγγάλισε τον Elad (4 ετών!) ενώ ο Amjad τον μαχαίρωσε στο στήθος. Μετά μπήκαν στο δωμάτιο των γονιών και τους μαχαίρωσαν απανωτά. Η Ruth δεν πέθανε αμέσως και την πυροβόλησαν. Αργότερα, η μικρή (3 μηνών!) Hadas ξύπνησε κι άρχισε να κλαίει και ο Amjad της έκοψε τον λαιμό σχεδόν αποκολλώντας το κεφάλι της!

Τέτοιοι είναι οι τρομοκράτες. Δολοφονούν ακόμα και βρέφη που δεν ανήκουν στη δική τους πίστη και φυλή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *