Τ272: Άσυλο και μετανάστες

Τ272: Άσυλο και μετανάστες

- in Ταυτότητα
0

Ναι, είναι φυσικό και πολύ ανθρώπινο να δώσουμε άσυλο σε ταλαιπωρημένους μετανάστες. Μα υπάρχουν πολλών ειδών μετανάστες κι εγώ δεν θα έδινα ούτε συνιστώ να δίνεται άσυλο σε πολλούς από αυτούς. Να πάνε πίσω στη χώρα τους και να διορθώσουν όσο μπορούν τα κακώς κείμενα ή να πάνε σε χώρες με ομόθρησκους και ομοεθνείς τους, όχι να κυνηγούν την καλοπέραση σε Δυτικές χώρες.

Όσο για τους Ρώσους που έφυγαν ή προσπαθούν να φύγουν κατά κοπάδια χιλιάδων για να γλιτώσουν την επιστράτευση – Όχι, δεν πρέπει να δοθεί άσυλο στις Δυτικές χώρες. Αυτοί κοιτάζουν μόνο τη δική τους καλοπέραση – όπως όλοι. Μα αυτοί ειδικά είναι και δειλοί και ψεύτες. Αν όντως διαφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησής τους έπρεπε να είχαν φύγει Φεβρουάριο, Μάρτιο. Ή ακόμα καλύτερα, έπρεπε να είχαν κατέβει στους δρόμους σε διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις όπως έκαναν χιλιάδες άλλοι και συνελήφθησαν και πλήρωσαν πρόστιμα και φυλακίστηκαν. Όχι να υποστηρίζουν με τη σιωπή και την αδράνειά τους ένα τεράστιο έγκλημα (=την εισβολή σε μια ανεξάρτητη χώρα) και όταν η πολιτική τους αγγίζει με την επιστράτευση να τρέχουν να σωθούν οι ίδιοι! Σώθηκαν τότε διότι δεν τους άγγιζε η κυβερνητική πολιτική μα δεν τους ένοιαζε πως άμαχοι Ουκρανοί βομβαρδίζονταν. Τώρα πάλι θέλουν να σωθούν οι ίδιοι χάρη στη φιλανθρωπία Δυτικών τους οποίους η κυβέρνησή τους επί μήνες κατηγορεί ως Ναζί κι επιδρομείς εναντίον της Ρωσίας, και οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα.

Όχι στους Ρώσους τώρα. Να πάνε πίσω στη χώρα τους και να διαμαρτυρηθούν και να προσπαθήσουν όσο μπορούν να ανατρέψουν τους Κλεπτοκράτες που ανέχονται να τους κυβερνούν τόσες δεκαετίες.

Ναι, ξέρω, δεν είναι καθόλου εύκολο. Και όσο αυτοί όλοι αρνούνται να διαμαρτυρηθούν, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Ναι, πολλοί είναι ίσως νεαροί απόφοιτοι που δεν σκαμπάζουν από πολιτικά. Οφείλουν να μάθουν και όχι να διαφεύγουν και να κρύβονται!

Το ίδιο ισχύει για όλους τους Ισλαμιστές από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράν κλπ. Πληρώνουν τεράστια ποσά (πώς έχουν τέτοια χρήματα;) και κουβαλούν πανάκριβα κινητά, μα δεν έχουν χαρτιά (διαβατήρια, ταυτότητες) και πρέπει να τους φιλοξενήσουν οι Δυτικοί και να τους φροντίζουν. Και συγχρόνως οι ίδιοι, ακόμα και όταν δεν είναι φανατικοί κι εγκληματικοί, αρνούνται να υιοθετήσουν ή έστω να σέβονται τα χρηστά ήθη της χώρας που τους φιλοξενεί. Και απαιτούν να γίνουν σεβαστά τα δικά τους δικαιώματα!

Τέτοια αλαζονεία είναι απαράδεκτη!

Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτοί. Υπάρχουν και πολλοί πολίτες στις Δυτικές χώρες που υιοθέτησαν μια ψευδέστατη ανθρωπιστική δήθεν ιδεοληψία, υπάρχουν και οι αναρχοαριστεροί που θέλουν ταραχές και σύγχυση για να μπορούν να προάγουν τη δική τους αρρωστημένη ιδεοληψία, που συνηγορούν υπέρ μια ασυλλόγιστης πολιτικής ασύλου και αποδοχής. Το κάνουν για να προωθείται η δική τους ιδεοληψία και, κατά μια έννοια, διότι θέλουν την καταστροφή της (λειψής έστω) σοσιαλδημοκρατίας και των δημοκρατικών ελευθεριών που ισχύουν.

Αυτή η σήψη επίσης στον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων είναι απαράδεκτη. Μα δυστυχώς κέρδισε πολύ έδαφος και η όποια αντίθεση βαφτίζεται από τους ίδιους και συμπαθούντες “ρατσισμός”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *