Τ305: Mireille Knoll, Εβραία

Τ305: Mireille Knoll, Εβραία

- in Ταυτότητα
0

Η Mireille Knoll ήταν μια καλοκάγαθη γερόντισσα Εβραία του Παρισιού (Δεκ 1932 – Μαρ 2018). Ήταν από τα λιγοστά πλάσματα που αφού συνελήφθη στο διαβόητο μάζεμα Εβραίων Vel d’ Hiv κατάφερε να επιβιώσει στο φοβερό Ολοκαύτωμα των Ναζί.

Και στα 86 της δολοφονήθηκε από δυο Άραβες μουσουλμάνους γείτονες. Ο ένας μάλιστα, ο Yacine Mihoub, 29 ετών, τη μαχαίρωσε 10 φορές φωνάζοντας τη δήθεν θρησκευτική επίκληση των Ισλαμιστών Allahu akbar. Αυτός τη γνώριζε για πολλά χρόνια, από μικρό παιδί.

Εκ πρώτης όψεως θα νόμιζε κανείς πως πρόκειται, όπως ισχυρίστηκε σε υπεράσπισή του, για μια πράξη ανταπόδοσης του κακού που δήθεν οι Εβραίοι έκαναν στους δήθεν Παλαιστίνιους και όταν πολέμησαν για την ίδρυσή του κράτους του Ισραήλ και μετά για πολλά άλλα δήθεν εγκλήματα.

Οι τρομοκράτες Ισλαμιστές την περιγράφουν «πράξη ανδρείας»!

Τώρα τι το ανδρείο έχει η δολοφονία μιας ανυπεράσπιστης γερόντισσας 85 ετών που ζούσε ολομόναχη;

Απολύτως τίποτα!

Και όντως αυτός και ο συνεργάτης του Alex Carrimbacus, άνεργος κι αυτός, 21 ετών, σκέφθηκαν πως ήταν γριά Εβραία κι είχε λεφτά. Και όντως ο μικρότερος καταδικάστηκε για κλοπή και αντισημιτισμό σε 15 χρόνια κάθειρξη.

Ο Mihoub καταδικάστηκε για δολοφονία σε ισόβια.

Τα κίνητρα των τρομοκρατών δεν είναι ποτέ αμιγώς εθνικά, θρησκευτικά ή πολιτικά. Όπως λέγεται στις ΗΠΑ (και αλλού) follow the money! Υπάρχει πάντα κι ένα ποταπό, εντελώς κερδοσκοπικό στοιχείο.

Αυτό το αποτρόπαιο κακούργημα, η δίκη και η καταδίκη των εγκληματιών με την αποκάλυψη των πιο χοντρών υλιστικών κινήτρων τους, επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τη γαλλική κοινή γνώμη ενάντια σε τρομοκράτες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *