Δ131: Ρωσικά τερτίπια

Δ131: Ρωσικά τερτίπια

- in Διεθνή
0

Αν θέλετε το πιστεύετε!

Μάλιστα, ο Πούτιν οργανώνει το World Friendship Games (2024) ως αντίπαλο δέος στων Ολυμπιακών Αγώνων από τους οποίους η Ρωσία έχει αποκλειστεί. Κανονικά, αν οι ηλίθιοι ηγέτες της Δύσης είχαν τουλάχιστον λίγη τσίπα κι ευσυνειδησία, θα απέκλειαν από όλους τους αγώνες όχι μόνο Ρώσους αθλητές (τένις, ποδόσφαιρο κλπ.) που διαμένουν στην αισχρή χώρα τους, μα και όσους ζουν σε χώρες που έχουν λίγο πολύ συμμαχήσει με τη Ρωσία.

Να οι κύριες χώρες που θα στηρίξουν την πουτινική προσπάθεια δίνοντας ακόμα ένα συγχωροχάρτι στη βάρβαρη επίθεση κατά της Ουκρανίας. Αναρωτιέμαι πώς στην ευχή δικαιολογούν στον εαυτό τους την αήθη στάση τους. Οι φιλικοί ηγέτες Κίνας, Ρωσίας, Βραζιλίας, Ινδίας και Νότιας Αφρικής. Η πόζα του Βραζιλιάνου είναι γοερά γελοία. Και ο Νοτιο-αφρικανός χαμογελά αμήχανα σε πλήρη λησμοσύνη των αγώνων της χώρας του και του ηρωικού Μαντέλα.

Για να καταλάβουμε κάπως καλύτερα την πλήρη παράνοια – σύμφωνα με τις αρχές των προοδευτικών, φιλελεύθερων Δυτικών κρατών – που διακατέχει αυτούς τους ανεκδιήγητους ανθρώπους, σας παραθέτω την ανακοίνωση του εκπροσώπου του υπ. Άμυνας της Ρωσίας, τέλη Μαΐου. Θα μου πείτε, “Δεν μπορεί, δεν είναι αλήθεια”. Μετά, θα πείτε, “Καλά μόνο οι Ρώσοι εφευρίσκουν τέτοιες γελοιότητες”. Ναι, μα γιατί συμμαχούν μαζί με τέτοια τσογλάνια οι άλλοι, σοβαροί δημοκράτες, υποτίθεται;

Ο εκπληκτικός εκπρόσωπος Konaushenkof με περισπούδαστο ή σχεδόν ανέκφραστο ύφος, ανακοίνωσε στην κρατική τιβί τα εξής κατορθώματα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από την αρχή της Ειδικής Επιχείρησης 24/2/22:

200.000 Αγγλοσάξονες μισθοφόροι εξοντώθηκαν.

300 Έιμπραμς αμερικανικά τανκς καταστράφηκαν

150 HIMARS επίσης καταστράφηκαν

70 F-16 μαχητικά καταρρίφθηκαν.

2 Βρετανικοί Storm Shadow πύραυλοι.

5 ΝΑΤΟ βιοχημικά εργαστήρια (βιολογικού πολέμου).

Είναι αμφίβολο αν υπήρξαν 200 Βρετανοί (ή Αγγλοσάξονες) στην Ουκρανία. Τα Έιμπραμς άρματα δεν έφθασαν πριν τα τέλη Μαΐου και οπωσδήποτε δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα. Τα F-16 συζητιούνται ακόμα και οι πιλότοι εκπαιδεύονται – Βέλγιο, Ολλανδία κλπ. Υπάρχουν μόνο 14 συστήματα HIMARS και όλα είναι άθικτα. Να, λοιπόν, μια καλύτερη φωτό του Κονανσέκοφ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *