Ε1428: Στρατιώτες του Πούτιν

Ε1428: Στρατιώτες του Πούτιν

Παρακάτω μερικοί στρατολογημένοι νεαροί μαχητές του Πούτιν στον Dolbino σιδηροδρομικό σταθμό στο Veselaya Lopan, στην περιοχή Belgorod, 23 χλμ. από την Ουκρανία. Αυτός όμως ο εξπέρ στο Τζούντο, ιππέας, κυνηγός τίγρεων στη Σιβηρία, δεινός μηχανόβιος κλπ. δεν έχει επισκεφθεί ούτε μια φορά τους άντρες του στο μέτωπο που μάχονται και πεθαίνουν για να ζει εκείνος καλά.

Και να το παλάτι του Πούτιν και η θαλαμηγός του. Την επόμενη φορά που θα τον δείτε στην τηλεόραση (ή σε φωτογραφία σε ΜΜΕ) προσέξτε τα πανάκριβα ρούχα, παπούτσια και το ρολόι του! Σε όμοιες κατοικίες έχει σπιτώσει (και στην Ελβετία και αλλού) τις γυναίκες και κόρες του.

Είναι καλά προστατευμένος και από εχθρούς μα και πιθανούς προδότες. Άλλαξε πάνω από 1.000 φρουρούς και υπηρέτες στα μέσα Μαρτίου 2022. Είναι περικυκλωμένος από αυλοκόλακες που λένε μόνο ό,τι νομίζουν πως θέλει να ακούσει – ως επί το πλείστον. Να πως θάβονται τα λιγοστά (!) θύματα στρατιώτες του που σκοτώνονται στην Ουκρανία. Αυτός είναι κατά μια έννοια τυχερός να κηδεύεται στην πατρίδα του.

Ο Κύριλος είναι στρατιώτης του Χριστού… Πολέμησε κατά του κακού, Σατανικών πνευμάτων, Ουκρανών Ναζί, που δημιούργησαν οι Αμερικανικές πολυεθνικές επιχειρήσεις.” Έτσι τη δημοσιεύει η Moscow Times! Αυτά διαδίδονται και ο Πούτιν ζει ευχαριστημένος με τη ροή των γεγονότων.

Αμφίβολο αν μαθαίνει για τους βομβαρδισμούς αμάχων και κλινικών και σχολείων και πολυκατοικιών – και ηλικιωμένων και παιδιών.

Ή αν έμαθε για την γνώμη που τρέφουν μερικοί πολίτες υπήκοοί του για τον ίδιο και για κάποιους ταραχοποιούς των δρόμων που, όμως, εύκολα νουθετούνται.

Δεν χρειάζεται να δώσει συνεντεύξεις ή να απαντήσει σε ερωτήσεις. Και ας καταστρέφονται τα θωρακισμένα του από τα Javelin.

Δεν χρειάζεται καν να ειδοποιηθούν οι οικογένειες των πεσόντων στην Ουκρανία. Τα πτώματα εγκαταλείπονται ώστε να δηλώνονται όχι ως νεκροί μα αγνοούμενοι ή αιχμάλωτοι! Έχουν για τον σκοπό αυτό κινούμενους αποτεφρωτήρες για μαζικές εξαφανίσεις πτωμάτων, που γίνονται τρομερά δυσάρεστα όταν πρέπει να ανακοινώσεις στις οικογένειες πως πέθαναν.

Κλείνω με τον βομβαρδισμό του όμορφου θεάτρου στη Μαριούπολη όπου είχαν καταφύγει πάνω από 1.000 ενήλικοι, γυναίκες και παιδιά και σκοτώθηκαν 300 άτομα. Οι πυροβολητές σίγουρα “ήξεραν” πως στέγαζε πολεμοφόδια, ενώ ο Πούτιν δεν ήξερε τίποτα για τον βομβαρδισμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *