Ε1027: H ανημποριά της Αναρχοαριστεράς

Ε1027: H ανημποριά της Αναρχοαριστεράς

Ω, έχει και η Δεξιά την ανίατη ανημποριά της, όπως ολόκληρο το ένδοξο και αξιοθαύμαστο έθνος μας. Μα μένω για την ώρα με την αξιοθαύμαστη ανημποριά των καθαρόαιμων τσιπριστών. Ο Νικόδημος ήδη ανέφερε την ανημποριά και πνευματική παρακμή του ηγέτη Τσίπρα, η οποία εκδηλώνεται μάλλον αηδιαστικά σε χαρακιές όχι τόσο του χρόνου, όσο της χυδαιότητας στις παχουλές παρειές του.

Στα μέσα Ιανουαρίου την επομένη της κατάθεσης του νομοσχεδίου για τα ΑΕΙ (την ασφάλεια και φυσιολογική λειτουργία τους) η κομματική φυλλάδα του Σύριζα Αυγή στην πρώτη σελίδα έγραφε ‘Φοιτητές ή αστυνομικοί;’ Στην τελευταία ‘Αστυνομικοί ή γιατροί;’ Μια ανοησία αβυσσαλέα ακόμα και για τσιπριστές.

Ναι, θα μπορούσαν να επικρίνουν την κυβέρνηση σε ήπιους, ευγενικούς τόνους για την ανεπάρκεια των μέτρων. Διότι αν επέβαλλε ένα αυστηρό λοκντάουν για δύο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου, θα είχε λυθεί το πρόβλημα και δεν θα σερνόμασταν τόσους μήνες τώρα. Αυτή θα ήταν μια εύστοχη κριτική. Θα μπορούσαν επίσης να επικρίνουν τα μέτρα για την Παιδεία που αφορούν σε επιπόλαιες αλλαγές ωραρίων, δεσμών, αριθμών μαθητών και άλλες ρηχότητες τις οποίες ονομάζουν ‘μεταρρυθμίσεις’.

Αλλά η φανατική τύφλωσή τους είναι τέτοια που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το σημαντικό από το ανούσιο. Διότι μια ζωή, έναν αιώνα, καταπιάνονται με το ανούσιο και ασήμαντο. Έτσι ενώ ξέρουν πολύ καλά πως υπάρχει εγκληματικότητα και βία στους χώρους των ΑΕΙ και πως ανάξιοι κοπρίτες σουλατσάρουν ως ‘αιώνιοι φοιτητές’ χωρίς να μελετούν και να μαθαίνουν (πρακτικές της οποίες οι τσιπριστές προώθησαν και προστατεύουν), έχουν αντιρρήσεις για την εξυγίανση που θα επέλθει. Διότι θα χάσουν την κυριαρχία που με απάτη και βία διακρατούν.

‘Αντί προσλήψεων στο ΕΣΥ’ γράφει το έκφυλο φύλλο στην τελευταία σελίδα, ‘Χρυσοχοΐδης και Κεραμέως ανακοίνωσαν από κοινού την πρόσληψη ακόμα 1.000 ενστόλων.’ Και σε άλλη στήλη – ‘Κόβουν φοιτητές, προσλαμβάνουν αστυνομικούς’ (14/1/21).

Αναμφίβολα έχουμε πολλούς αστυνομικούς (τριπλάσιους από τη Φινλανδία), μα έχουμε και πάρα πολλά τσογλάνια και στα ΑΕΙ και στους δρόμους και ο τσιπρισμός αντί να προωθεί ειρήνη και ευγένεια, ενθαρρύνει βία, παραβατικότητα και χυδαιότητα.

Καρφί δεν τους καίγεται που δυο πιτσιρικάδες 15 και 17 ετών ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό τις ίδιες εκείνες ημέρες!

Αυτή είναι η λαγνεία της λενινιστικής τους βίας. Αυτή έχει κόστος αναπόφευκτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *