Ε1217: Τσιπρική συνέπεια

Ε1217: Τσιπρική συνέπεια

- in Επικαιρότητα
0

Είναι πράγματι αξιοθαύμαστη η τσιπρική συνέπεια των Συριζαίων όπως παρατηρείται σε κάθε πεδίο της πολιτικής ζωής. Αντανακλά την ακαταμάχητη σταθερότητα του Φυσικού Νόμου. Εδώ όμως μιλάμε για ασυναρτησία και αντιφατικότητα που φτάνει στη σχιζοφρένεια.

Τα παιδιά του προοδευτισμού της πλάκας μας πληροφορήσαν πολλάκις πως ο Μητσοτάκης τα παίρνει από τη Ζίμενς και από τη φαρμακευτική Pfizer! Απόδειξη καμιά!

Ο κόσμος, διακήρυτταν, πρέπει να εμβολιαστεί, μα τότε δεν υπήρχαν εμβόλια. Τώρα που υπάρχουν, δεν πρέπει, όχι υποχρεωτικά καταπιέζοντας ελευθερίες και δικαιώματα – και ας γεμίζουν πάλι οι ΜΕΘ.

Μετά, ο Πολάκης μας διαβεβαίωσε στην ασυναγώνιστη άγνοιά μας πως τα δάση μας καίγονται για να δημιουργηθεί χώρος κι ευκαιρία για εγκατάσταση ανεμογεννητριών που αλλοιώνουν το περιβάλλον διώχνοντας τα πουλιά, κι ας παράγουν ενέργεια πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Στο θέμα των πυρκαγιών η Κυβέρνηση απέτυχε οικτρά – αφού κάηκαν τόσα στρέμματα δάσους και καταστράφηκαν τόσες περιουσίες και δεν υπήρξαν απανθρακωμένοι άνθρωποι. Και φώναζαν μαζί με την αξεπέραστη κα Φώφη να μην επικαλείται η κυβέρνηση δικαιολογίες όπως η κλιματική αλλαγή – ίσως επειδή νομίζουν πως δεν υπάρχει αυτή!

Οδηγώντας από το Σούνιο στα Λεγραινά, στον παραλιακό δρόμο πρόσεξα ένα μαύρο μπάλωμα 15-20 στρέμματα καμένων θάμνων και λιγοστών δέντρων να σβήνει στη θάλασσα. Θυμήθηκα τη μαντική ικανότητα του Αρχιερέα του τσιπρισμού που προφήτευσε πως η φωτιά θα σβήσει φυσικά φτάνοντας στη θάλασσα!

Και το τζενεραλίσιμο Τζανακόπουλος αποφάνθηκε πως «έγινε κατάχρηση του 112»!

Πώς δηλαδή έγινε κατάχρηση; Και τι κακά αποτελέσματα είχε αυτή η κατάχρηση; Και μήπως ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να ακολουθήσει την αχρησία του Τσίπρα για να έχουμε πάλι καμιά εκατοστή νεκρούς; Μήπως οι εκκενώσεις ήταν υπερβολικές λόγω δειλίας και ανοησίας ενώ οι άνθρωποι θα έπρεπε να απανθρακωθούν ηρωικά μαζί με τις περιουσίες τους;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *