Ε897: Υπερσύγχρονα Νεοελληνικά

Ε897: Υπερσύγχρονα Νεοελληνικά

- in Επικαιρότητα
0

1. Όσοι νομίζαμε πως με τον Πολάκη, τον Καρτερό και μερικούς άλλους νεοκομμουνιστές Συριζαίους τα είχαμε ακούσει όλα, νιώσαμε αρκετή έκπληξη από τους νεολογισμούς των βαθυστόχαστων τσιπριστών.

Ο κ. Κώστας Μάρκου είναι βουλευτής Αχαΐας, ενσάρκωση του απόλυτου τσιπρισμού. Είναι σαν τον Πολάκη και την κα Όλγα Γεροβασίλη γιατρός και μάλιστα καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπ. Πατρών!!!

Βάζω τα τρία θαυμαστικά γιατί αυτός ο υποτιθέμενος μορφωμένος επιστήμων που μορφώνει τη νέα γενιά γιατρών (και φροντιστών της υγείας των Ελλήνων) βρόντηξε (24/7/20) στην ολομέλεια της Βουλής ως εξής: «Τι να πείτε εσείς στο Κινάλ που σας έκανε ο Σύριζα την κωλάρα σας ανοιχτή … να!» Και η πρόταση συνοδεύτηκε από την κίνηση του μεσαίου δακτύλου σαν την διείσδυση πέους!

2. Χαρισάμενη χυδαιολογία στη Βουλή των Ελλήνων που κατάντησε όχι μόνο Μέγαρο Μίζας μα και Βωμός Βρισιάς. Αυτός δυστυχώς είναι ο λόγος (=λόγια και λογική) των μορφωμένων τσιπριστών. Τι να περιμένει κανείς από τους λούμπεν Συριζαίους που τρολάρουν στο Διαδίκτυο…

Και άλλα έντιμα μέλη της τσιπρικής δύναμης στη Βουλή, έμπλεα ηθικού πλεονεκτήματος και φιλολαϊκής καλλιέργειας έχουν τελευταία μιλήσει με όμοια εκλεπτυσμένη εκφορά. Αλλά ένα λαμπρότατο παράδειγμα είναι η μαγνητοφωνημένη νουθέτηση του πρώην Αρχηγού Πυροσβεστικής κ. Στ. Ματθαιόπουλου στον πραγματογνώμονα Πυραγό Δ. Λιότσιο (ο οποίος ηχογράφησε τη συνομιλία Σεπτ. 2018).

«Θα τα βάλεις με το Δασαρχείο, που σου λέει ο άλλος; Θα σου ανοίξει τον κώλο. Θα τα βάλεις με τη Δούρου; Θα σου ανοίξει τα καπούλια… Θα σε πάρει ο δικηγόρος του Ματθαιόπουλου και θα στο κάνει το κωλαράκι τόοοσο… Θάψ’ τα, μην μπλέξεις. Σου μεταφέρω άνωθεν πολιτικές εντολές. Μη δείξεις ονόματα… Θα σε σκίσουμε… Θες καμιά δυσμενή;…

Για να καθαρίσει ο Καπέλιος [πρότερος αρχηγός Πυροσβεστικής] τον Βασιλειάδη [πρότερος υπαρχηγός και προφανώς αντίζηλος] τον άφησε και στα Κύθηρα χωρίς εναέρια και στη Μάνη χωρίς εναέρια.»

3. Αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο λειτουργούσαν οι εκλεκτοί αυτοί αξιωματικοί των εκλεκτών του ελληνικού λαού 2015-19!

Τέτοια δώρα δωρίζει διορατικά η Δημοκρατία.

Αρχηγοί σε μια κρισιμότατη Δημόσια Υπηρεσία υπονομεύουν αδίστακτα τους υπαρχηγούς τους (για όποιο λόγο) και καίγονται τα δάση της χώρας και οι άνθρωποι μαζί με τις περιουσίες τους. Και όμως πολλοί από αυτά τα θλιβερά, αξιολύπητα θύματα, θα ξαναψηφίσουν αυτά τα τσογλάνια του ξεδιάντροπου τσιπρισμού.

«Ψευδέστατο!» βρόντηξε η κ. Όλγα με ιερή αγανάκτηση, όταν δημοσιεύτηκε η ηχογραφημένη αυτή νουθεσία.

Έχει φαίνεται την ίδια χυδαία νοοτροπία και αυτή ως πρώην γιατρός και τώρα πρωτοκλασάτη πολιτικάντης των τσιπριστών.

Αντί να ζητήσει την αποβολή από το Κόμμα της Προόδου τέτοιων καθαρμάτων και την παραδειγματική τιμωρία τους, τι έκανε;

Γεμάτη οργή και αγανάκτηση για το «ψεύδος» έκανε μήνυση στην Κυριακάτικη Καθημερινή που δημοσίευσε αυτήν την ντροπή για το ελληνικό έθνος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *