E886. Συνωμοσιολογία

E886. Συνωμοσιολογία

1. Τακτικός αναγνώστης της ιστοσελίδας μας έστειλε το ακόλουθο σχόλιο στο άρθρο 314β. Φιλοσοφία: Ταραχές για τη δολοφονία του Φλόιντ. H εμπιστοσυνη στην συγχρονη δημοσιογραφια που κατασκευαζει συμβαντα και αποσιωπα γεγονοτα που δεν συμφερουν τον αρθρογραφο , δεν βοηθα στην διατυπωση ασφαλων συμπερασματων.Δεν θα μακρυγορησω υποστηριζοντας την αναξιοπιστια των media διοτι ειναι πλεον κοινος κοινοτατος θα ελεγα τοπος.Ο πολεμος που δεχεται ο ΤΡΑΜΠ απο τα media δεν προερχεται απο αγνη δημοσιογραφικη ενημερωση,αλλα απο κατασκευασμενη αποδομηση της προσωπικοτητας του,διοτι τολμησε να καταγγειλη παγκοσμιως το φιασκο του κορονοιου ,λεγοντας χαρακτηριστικα οτι δεν θα μου κλεισουν την χωρα τρεις γιατροι.Αυτο ενοχκησε τα ευαγη φιλανθρωπικα ιδρυματα των bill gates και sorros,διοτι πλειστοι οσοι διακεκριμμενοι παγκοσμιως ιατροι πολιτικοι αθλητικοι και εκκλησιαστικοι παραγοντες ,με την υποστηριξη του Τραμπ ξεσκεπασαν με μαθηματικη τεκμηριωση το μεγαλο φιασκο που σκαρωσαν οι geits και sorros με την συενργασια του ΠΟΥ (προεδρευομενου απο ….εμπιστο (ΜΗ ΙΑΤΡΟ) του φιλανθρωπου geits).

Μπροστα στα τραγελαφικα σεναρια που παρηλασαν (και παρελαυνουν ) στα media ,ο Μολιερος (κατα φαντασια ασθενης) φανταζει αγραμματο σχολιαροπαιδο.’.

Επειδή έχει στείλει ακόμα ένα στο ίδιο μήκος κύματος, σκέφτηκα να σχολιάσω κι εγώ.

2. Αποδεκτή η έλλειψη τονισμού αν και δείχνει κάποια αδικαιολόγητη περιφρόνηση προς τη νέα συμβατική γραφή της Νεοελληνικής.

Αποδεκτή και η καταδίκη της επιλεκτικής, μεροληπτικής δημοσιογραφίας.

Αποδεκτή σε κάποιο βαθμό και η καταδίκη κάποιων δημοσιογράφων που επιχειρούν δολίως να αποδομήσουν τον Τραμπ.

Μα εδώ ξαφνικά ο νους σταματά και αναρωτιέται: “Τι το καλό έχει επιδείξει αυτά όλα τα χρόνια προεδρίας ο Τραμπ, το οποίο κάποιοι θα αποδομήσουν;”

Τίποτε απολύτως.

Καταβαράθρωσε παλαιές αξιόπιστες συμμαχίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Απέσυρε την Αμερική από συνομιλίες για ειρηνική συμβίωση, περιορισμό όπλων και φροντίδα για το περιβάλλον και το κλίμα. Εξέθρεψε την αλαζονεία δικτατόρων, όπως ο Κιμ της Βόρειας Κορέας και ο Ερντογάν της Τουρκίας. Αποσύρθηκε από τον ΠΟΥ και άλλους διεθνείς οργανισμούς. Επιτίθεται χυδαία κατά της Κίνας και υποδαυλίζει φασαρίες με το Χονγκ Κονγκ και τους μουσουλμάνους Ουίγκουρ κλπ κλπ. Στο εσωτερικό, μιλάει χυδαιότατα προ τους πάντες και βρίζει συνεχώς έγκριτους δημοσιογράφους που δημοσιοποιούν τη φαυλότητα του – όπως το να συστήνει να πίνουν οι πολίτες αντισηπτικά και απολυμαντικά ως πρόληψη κατά του (ανύπαρκτου!) ιού!!!!

Εγώ δεν βρίσκω τίποτα καλό στον κ. Πρόεδρο εκτός του ότι είναι και αυτός άνθρωπος.

3. Το καλό που ο σχολιαστής βρίσκει είναι πως ο Τραμπ ξεσκέπασε το φιάσκο του κορωνοϊού.

Ποιο φιάσκο; Ποια μαθηματική τεκμηρίωση από γιατρούς κλπ;

Στον σχολιαστή, όπως σε τόσους άλλους Έλληνες, αρέσουν φαίνεται οι φαντασιακές συνωμοσίες του Μπιλ Γκέιτς και του Σόρος.

Ποια τεκμηρίωση προσφέρεται για την τελευταία τους συνωμοσία για να κερδίσουν λεφτά από εμβόλια και φάρμακα;

Καμιά – άλλη από το αστοιχείωτο, φαντασιακό κουτσομπολιό των καφενόβιων που σε πληροφορούν, έστω και αν δεν ρωτήσεις, πως οι Σιωνιστές συνωμοτούν κατά των Ευρωπαίων ή Αράβων, κατά φτωχών μα και πλουσίων και φταίνε για κάθε κρίση στον πλανήτη μας.

Τώρα φταίνε οι Γκέιτς και Σόρος και άλλοι.

Δηλαδή δεν υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί σε νοσοκομεία σε όλον τον κόσμο; Είναι φαντασιακά αυτά όλα; Οι εκατοντάδες των νοσηλευτικών προσωπικών στα νοσοκομεία που πέθαναν, γιατροί και νοσοκόμες, οι χιλιάδες που εξουθενώθηκαν κουράροντας εκατοντάδες χιλιάδες αρρώστους 24 ώρες το 24ωρο – όλοι αυτοί είναι προπαγάνδα;

Και κυρίως στην Αμερική με τα περισσότερα θύματα, επειδή ένας εγωπαθής ψυχάκιας είναι πρόεδρος και δεν άκουε τους επιστήμονες;

Δεν μας τα λέτε καλά, κε αναγνώστη, και μάλλον δεν έχετε καλή ενημέρωση εμμένοντας στις δικές σας εντελώς προσωπικές προκαταλήψεις…

1 Comment

  1. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    Αγαπητε φιλε συσχολιαστη,ευχαριστω ιδιαιτερα για την αποδοχη που επεδειξες στο σχολιο μου.Ομως το θεμα μου δεν ηταν ο Τραμπ γιατι τοσο αυτος οσο και οι προκατοχοι του,μας εχουν συνηθισει σε πολλων ειδων λυκοσυμμαχιες,επιθεσεις εναντιον κρατων,ενισχυσεις τρομοκρατων κλπ.και ΠΑΝΤΑ με την ανοχη και την συγκαλυψη της δημοσιογραφιας.Το θεμα μου ηταν κατα ποσον ειμαστε σε θεση να ξεχωρισουμε την πραγματικοτητα απο την εικονικη πραγματικοτητα των καλοπληρωμενων επι τουτου,media.Δυστυχως δεν ειμαστε διοτι συνεχιζουμε και πιστευουμε καλοπληρωμενα δημοσιευματα που απλωνουν τον τρομο και αποσιωπουν πλειστα οσα ΕΠΩΝΥΜΑ ιατρικα ανακοινωθεντα που αμφισβητησαν ευθυς εξ αρχης την επικινδυνοτητα του κορωνοιου,πραγμα αλλωστε απολυτως φυσιολογικο,δεδομενου οτι ο αιθιωψ debrgesus (προεδρος του ΠΟΥ) καθ υπαγορευση του bill gates κηρυξε σε κατασταση πανδημιας τον κοσμο εξ αιτιας μιας….γριππουλας.Προφαμως δεν θα προλαβατε ν ακουσετε την αποωη του Κου Ιωαννιδη ιατρου επιδημιλογου καθηγητη του πανεπιστηνιου του SτADFORNT στο Σικαγο,ουτε του Κου Φαιδωνα Βοβολη καθηγητη καρδιοχειρουργικης του Πανεπιστημιου Αθηνων,ουτε της Κας Γιαμαρελλου καθηγητριας λοιμωξιολογιας του Πανεπιστημιου Αθηνων,ουτε του Κου Κουβελα κλπ διοτι οι συγχρονοι λατρεις της αδεσμευτης ενημερωσης,κατεβασαν απο το διαδικτυο τις σχετκες τους ανακοινωσεις.Επισης δεν θ αναφερθω σε προφητικα συγγραμματα των ΚΑΦΚΑ (ο πυργος) Ιονεσκο (ο ανθρωπος ρινκερως)οργουελ (1984) στην κινηματογραφικη ταινια του ΜΑΛΚΟΛΜ ΜΑΚ ΝΤΟΟΥΕΛ 1973 "ενας τυχερος ανθρωπος o'lucky man 'και βεβαιοτατα στην Αποκαλυψη του Ιωαννους,που πιθανοτατα αγνοειτε,αλλα η αντιφατικοτητα των επισημων ανακοινωσεων δεν σας προβληματισε;Οταν ο ιδιος ο επιφανης Τσοδρας δημοσιως παραδεχθηκε οτι …χρεωσε στον κορονοιο θανατους ανθρωπων που επασχαν απο χρονια υποκειμενα νοσηματα ,τι καταλαβες.Οτι σχολιασα για να υποστηριξω τον Τραμπ η να καθησυχασω τους κατατρομαγμενους κορονοιοπληκτους ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *