Ε885. Τσιπρική αισχρογενιά

Ε885. Τσιπρική αισχρογενιά

1. Εις το βουνό ψιλή πολιτική, βλακογενιά συριζική. Το σήμαντρο όλο χτυπά, ψέλνοντας Τσίπρα και Παππά.

Να το αχτύπητο ντούο σε φανερή συνωμοσία!

Καθώς αναμένονται κι άλλες αποκαλύψεις για τις ασχήμιες κι αισχρότητες των τσιπριστών 2015-2019, σαν αυτές του Καλογρίτσα και Μιωνή, για τα παραμάγαζα, τα παραδικαστικά κι άλλα παρα- για παράδες, ο κ. Τσίπρας, κάλεσε τους “δράκους” του για να προφυλάξει τον κολλητό του ανίκανο αρχισυνωμότη κ. Ν. Παππά, διότι όντας εκείνος ως πολιτικός ανύπαρκτος και διάφανος, πίσω του φαίνεται ανάγλυφος ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας.

Όχι μόνο για την προάσπιση του απειλούμενου Παππά μα ίσως και να κάψει κάποιο καινούριο Μάτι με τα δρακόντεια ξεφυσήματά τους. Όλοι οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι ήταν εκεί στη συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δράκοι και δράκαινες (σαν τους Ζαχαριάδη και κα Γεροβασίλη). Μόνο που ξεφυσούσαν σκέτο καπνό και καθόλου φωτιά.

2. Ο κ. Τσίπρας συνέχισε το (ξεκούρδιστο) βιολί του για το παρακράτος, για συκοφαντίες, βούρκο, δολοφονία χαρακτήρων, παλιό κομματικό σύστημα, διάλυση της οικονομίας, “το αίσχος … Μητσοτάκη”!

Συνηγόρησαν και σιγοντάρισαν οι αξιοσέβαστοι δράκοι της παλαιότερης γενιάς, κ. Βούτσης και κα Όλγα (… “επιτίθενται σε όλους μας”)!

Από τη νεότερη γενιά ο Ζαχαριάδης πάντα σοβαρός κι εκφραστικός σαν το ίδιο το πένθος μίλησε σαν από το Υπερπέραν: “Ο αντίπαλος έχει υπεροπλία σε όλα τα επίπεδα εκτός από ένα, το ηθικό. Αυτό το φυλάμε ως κόρη οφθαλμού όλοι μας”.

Είναι φανερό πως όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι της δρακογενιάς (όπως τους ονόμασε ο ποιητής πατήρ Παππάς, ορθά κι αμερόληπτα διορισμένος σε κρατική υπηρεσία) δεν έχουν ακούσει τη λέξη “ψέμα” ή θεωρούν το ψέμα ως ευγενή πρακτική των αναρχοαριστερών. (“Ηθικός νόμος είναι η Επανάσταση κι όλα επιτρέπονται”).

3. Τώρα σε τι τους φταίει η Νεοδημοκρατική κυβέρνηση;

Φίλοι του Παππά (νεότερου) είναι αυτοί που τον κατηγορούν και μαζί την ανηθικότητα και χυδαιότητα των τσιπριστών γενικά. Σε τι φταίει ο Μητσοτάκης; Δικοί τους είναι…

Ναι, να τον κατηγορήσουν για καθυστέρηση σε μεταρρυθμίσεις, όπως είχε υποσχεθεί κι είχε αρχίσει. Για επιλογή φανφαρόνων και φαφλατάδων σε υπουργικά πόστα και βόλεμα εντελώς ανάξιων αποτυχημένων πολιτικάντηδων στο Δημόσιο. Δεν τον κατηγορούν για τέτοια, διότι και οι ίδιοι τέτοια έκαναν κι έβαζαν και ηθικά εύσημα.

Βέβαια η λογική και συνετή έκφραση (ούτε καν στα Ελληνικά) δεν είναι από τις μεγάλες αρετές του κ. Τσίπρα και των δράκων του. Οι δράκοι στο Game of Thrones επέδειξαν μεγαλύτερη μυαλοσύνη. Αυτό που χαρακτηρίζει τον δρακοπατέρα του τσιπρισμού είναι ασυναρτησία, μίσος και ψευδολογία.

4. Πάντα αξιοπρόσεκτος ο κομψευόμενος κομμουνιστής (μα όχι στο ΚΚΕ, το αγωνιστικό, προοδευτικό και τιμημένο!) Γιώργος Κατρούγκαλος εξήγησε: “Αν η τότε κυβέρνηση [δηλ. του τσιπρικού τσούρμου] ήθελε να φτιάξει τον Καλογρίτσα καναλάρχη, θα είχε γίνει”.

Προσέξτε την αποκαλυπτική ασυναρτησία του ανόητου νομικού. Λέει πως είχε παντοδυναμία η κυβέρνηση των τσογλανιών που ούτε πλημμύρες και πνιγμούς μπόρεσαν να αποφύγουν ούτε πυρκαγιές και απανθρακώσεις ανύποπτων ανθρώπων. Προφανώς δεν ήθελαν να σταματήσουν πλημμύρες και πυρκαγιές. Αν ήθελαν, θα είχε γίνει!

Καταλαβαίνετε γιατί πολύ ορθά μερικοί τους μετονόμασαν σε “βλακογενιά”;

Αν ήθελαν, ο Καλογρίτσας με τα ανύπαρκτα βοσκοτόπια θα γινόταν καναλάρχης!

Με άλλα λόγια, η άλλη υπόνοια είναι πως υπήρχαν παραμηχανισμοί που συνωμοτούσαν στα υπόγεια ή σαλόνια στου Μαξίμου ώστε να υλοποιούνταν όλα όσα ο κ. Τσίπρας και οι κολλητοί του ήθελαν.

Κάποια ώρα, μάλιστα, κατά τον άλλο δράκο, τον Κρητικό, θα έβαζαν στη φυλακή και μερικούς αντιπάλους.

Να, η ηθική του Ζαχαριάδη, φυλαγμένη ως κόρη οφθαλμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *