Ε860: Τουρκική κατάληψη

Ε860: Τουρκική κατάληψη

1. Οι Τούρκοι, λοιπόν, κατέλαβαν αμαχητί μια φέτα ελληνικού εδάφους στον Έβρο. Δηλαδή, εμείς παραχωρήσαμε αυτό το κομμάτι της άγιας γης μας λόγω… αμέλειας ή ανοησίας.

Και η αντιπολίτευση με στομωμένη αιχμή δόρατος τον Βελόπουλο και τον αδιόρθωτο τσαρλατάνο του τσιπρισμού άστραψε και βρόντησε τις ερωτήσεις της στη Βουλή! Ακροδεξιά και αναρχοαριστερά ξανάσμιξαν!

Είναι ξεροκέφαλοι όσο οι τσιμεντόλιθοι κατεδαφισμένου κτιρίου. Δεν έμαθαν τίποτα χρήσιμο στην παιδεία τους – ούτε καν πως Λέσβος και Μυτιλήνη είναι ένα και το αυτό νησί στα μισά του Ανατολικού Αιγαίου, λίγο βόρεια της Χίου και δυτικά της Τουρκίας. Είναι αμφίβολο αν υπάρχουν κόμματα με τόσο αμόρφωτους κόπανους κάπου στον συρρικνωμένο κόσμο μας.

2. Δεν έχουν κάτι χρήσιμο να κάνουν καθώς επιστρέφουν στην «κανονικότητα» τη δική τους. Ο κοσμάκης δεν τους πιστεύει πια, ιδίως μετά την ανυπαρξία τους σε όλη τη διάρκεια του lockdown που με απροσδόκητη επιτυχία η κυβέρνηση των λελέδων φιλελεύθερων απέσπασε τον θαυμασμό της υφηλίου για την πολιτική της.

Και ξάφνου κάτι φυλλάδες στη Βρετανία τους έδωσαν βούτυρο για τα ξεροκόμματα που πιπιλούν και τα λένε «πολιτική» ανάπτυξης και προόδου. Η Sun και η Daily Mail δημοσίευσαν με τον συνηθισμένο λαϊκό κυνισμό της ψευδολογίας (συγγενικό του Σύριζα) πως οι Έλληνες συνοριοφρουροί αποσύρθηκαν από τις Φέρες του Έβρου κι αμέσως έσπευσαν οι Τούρκοι ένστολοι και κατέλαβαν το μέρος. Το μέρος όπου ενισχύεται ο φράχτης ώστε ούτε Τούρκοι ούτε μετανάστες να μπορούν να περάσουν.

3. Έχουμε πάλι άγνοια απαίδευτων, αμόρφωτων θαμώνων του καφενείου που βλέπουν συνωμοσίες, προδοσίες και άλλα τέτοια πολιτικά οράματα (όπως οι θρησκόληπτοι με τους αγίους και τις Παναγίες τους).

Σκεφθείτε, αγαπητοί μου αναγνώστες, αυτοί οι υπάνθρωποι μαθαίνουν τέτοιες κρίσιμες πληροφορίες για τα εθνικά μας θέματα από κίτρινες φυλλάδες του εξωτερικού και όχι από ντόπιες πηγές. Πού να σκεφτούν πως, χωρίς να κατρακυλούν στο βάθος της Αυγής και της Εφημερίδας των Συντακτών (και του Ριζοσπάστη), κι αυτές οι ξένες φυλλάδες θέλουν να εντυπωσιάζουν και να σοκάρουν το κοινό τους με κουτσομπολιά για τη βασιλική οικογένεια και σκάνδαλα πολιτικών τους και κατασκευασμένες ειδήσεις για ανύπαρκτες συγκρούσεις σαν το ανύπαρκτο βιοχημικό οπλοστάσιο του Σαντάμ Χουσεΐν, ώστε να εισβάλουν!

Το έδαφος που κατασκήνωσαν οι 30 τόσοι Τούρκοι είναι δικό τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *