Ξετσίπωτος τσιπρισμός τσαρλατάνων!

Ξετσίπωτος τσιπρισμός τσαρλατάνων!

1. Διαβάσαμε στο Έθνος Κυριακής (22 Μαρτίου, έτους ιού) τον ιεροφάντη του τσιπρισμού να οικτίρει (μα να μην «κακίζει») τον Μητσοτάκη που δεν έχει συνειδητοποιήσει «τις επιπτώσεις» της επιδημίας εδώ και δε έχει «ιδεολογικό» υπόβαθρο για ορθά μέτρα.

Ακούσαμε παρόμοιες μπαρούφες για τα εργατικά – λίγο νωρίτερα από τον Τσακαλώτο και την κα Αχτσιόγλου.

Ακόμα νωρίτερα ακούσαμε τον Στ. Κούλογλου σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι να συκοφαντεί σε στυλ Ερντογάν τη χώρα του. Και ακόμα νωρίτερα τον καθηγητή Ιστορίας και καλό Συριζαίο Λιάκο να μας πληροφορεί με κραυγές πανικού και παραλογισμού πως για να μην καταρρεύσει ο πληθυσμός της Ελλάδας χρειάζεται η πρόσθεση ενός εκατομμυρίου μεταναστών (ας ανοίξουμε λοιπόν τα σύνορα)!

Μα και πόσα δεν διαβάσαμε και δεν ακούσαμε την περίοδο 2015–19!

2. Πρόσφατα ξαναζωντάνεψε ο κ. Τόσκας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη που δεν ήθελε να γίνουμε wild west (ή Far West) χειροδικώντας κατά εισβολέων διαρρηκτών στα σπίτια μας. Έπρεπε, κατά τα υπονοούμενά του να αφήνονται αυτοί να ξυλοκοπούν και να ληστεύουν ηλικιωμένους, ενίοτε και να βιάζουν και να βασανίζουν με καυτό σίδερο γυναίκες για να αποκαλύψουν κρυψώνες με λεφτά και τιμαλφή!

Ο τοιαύτης νοοτροπίας πρώην υπουργός έκανε τη βαρύγδουπη δήλωση: «Έγιναν πολλά λάθη αλλά δεν είναι η στιγμή του ξεμπροστιάσματος». Σπουδαιότατη δήλωση από άνθρωπο που μαζί με τη Δούρου άφησε κόσμο να πνιγεί στη Μάνδρα και κόσμο να καεί στο Μάτι – οπότε και παραιτήθηκε. (Και όμως πριν τον τσιπρίσει ο τσιπρικός ιός ανικανότητας, χρημάτισε ως αξιωματικός τεθωρακισμένων και υπηρέτησε στο ΝΑΤΟ στη Νάπολη Ιταλίας και στις Βρυξέλλες!)

3. Ποια λάθη ακριβώς έγιναν τους 3 πρώτους μήνες του 2020 σχετικά με τις δυο μεγάλες κρίσεις εισβολέων;

Διότι στα σύνορα του Έβρου είχαμε τους τουρκοκινούμενους εισβολείς μετανάστες που με την ξεδιάντροπη προτροπή και κάλυψη Τούρκων ένστολων και άστολων επιδίδονταν σε καθαρά εχθρικές πράξεις πολέμου με κόφτες, λοστούς, μολότοφ, πέτρες και σύννεφα ομίχλης για κάλυψη.

Και στα ανθρώπινα σώματα έγινε πρωτοφανής εισβολή από έναν ιό εντελώς αιφνίδιο και απρόβλεπτο που καταρράκωσε όχι τόσο τους Έλληνες όσο άλλους πολύ πιο προηγμένους, υποτίθεται, λαούς όπως Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους, Βρετανούς κ.λπ.

Δηλαδή, υπαινίσσονται, αν ο Τόσκας, ο Πολάκης, η Δούρου, ο Παππάς, ο Τζανακόπουλος και οι άλλοι τσαρλατάνοι του τσιπρικού τσίρκου ήταν στην εξουσία με υπουργό Άμυνας τον ανάλγητο τζογαδόρο Καμμένο υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Τσίπρα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα στον Έβρο διότι δεν θα υπήρχαν φράχτες και συνοριοφύλακες και οι δεκάδες χιλιάδες μετανάστες θα είχαν ξεχυθεί στη χώρα δημιουργώντας πανεθνικό πρόβλημα!

Ομοίως δεν θα υπήρχε πρόβλημα εξάπλωσης του κορωνοϊού διότι ο αντρείος Πολάκης θα τον είχε λιώσει και μόνο ο ιός θα ήταν το θύμα!

4. Η τσιπρική ανευθυνότητα φωνασκεί αγνοώντας πως αναγνωρίζεται παγκοσμίως ότι η ελληνική κυβέρνηση έδρασε γρηγορότερα, πιο αποτελεσματικά από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μα δε είναι μόνο αυτό το φαινόμενο.

Ο τσιπρισμός εκδηλώθηκε σε έναν οχετό χυδαιότατης εκτράχυνσης χυδαιοτήτων με την ανακοίνωση του Γ. Πρετεντέρη πως είχε προσβληθεί από τον ιό.

Και όπως τα σκουλήκια βγαίνουν μετά τις πρώτες βροχές μετά από το καλοκαίρι ή από μια περίοδο λιακάδας, έτσι σύρθηκαν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους τα φαρμακερά τρολ του τσιπρισμού, τα κατακάθια της κοινωνίας που στοχοποιούν κάθε υπεύθυνο αξιωματούχο σαν τον Σ. Τσιόδρα ή έντιμο δημοσιογράφο σαν τον Πρετεντέρη που χρόνια τώρα υπηρετεί τη νομιμότητα.

«Μην πεθάνεις τώρα», έγραψε ένα τέτοιο τρολ κάθαρμα κάτω από την ανακοίνωση του Πρετεντέρη στο Τουίτερ, «γιατί με την απαγόρευση κυκλοφορίας θα πρέπει να στέλνουμε sms για να χέσουμε στον τάφο σου»!!!

Υπήρξαν και άλλες γραφικές βρισιές κι αισχρότητες από τσιπριστές νταήδες.

5. Για να μη λέει τίποτα καταδικαστικό, θα πρέπει να κάνει όμοιες σκέψεις και να νοιώθει περήφανος για τέτοιους οπαδούς ο Αλέξης Τσίπρας.

Τώρα (Ιούνιος) άρχισε νέα καμπάνια προπαγάνδας και ψευδολογίας. Ο κορωνοϊός δεν ήταν επικίνδυνη πανδημία και αδίκως πάρθηκαν τα περιοριστικά μέτρα που καταγκρέμισαν την οικονομία μας.

Φαντασθείτε τώρα πώς θα συμπεριφέρονταν αυτοί οι ανίκανοι τσαρλατάνοι που άφησαν να πνιγούν συμπολίτες τους στη Μάνδρα και να καούν στο Μάτι πάνω από 120 άνθρωποι, αν ήταν κυβέρνηση!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *