Τσιπριστές πείτε τα!

Τσιπριστές πείτε τα!

Τί να μας πούνε αυτοί οι εκπληκτικοί Έλληνες; Ή μήπως τα έχουν ήδη πει μα εμείς δεν το καταλάβαμε;

Ακούμε συνεχώς, δηλαδή όποτε μιλάει, τον Αλέξη Τσίπρα να επικρίνει την κυβέρνηση και δη τον Μητσοτάκη. Τελευταία, δηλ. το Σάββατο που θα γίνονταν τα αποκαλυπτήρια της εντοιχισμένης πλακέτας εις μνήμην των τριών δολοφονημένων συμπολιτών μας στη Μαρφίν τράπεζα πριν από 10 χρόνια, τον άκουσα να κατηγορεί τον Μητσοτάκη για «υποκρισία»!

Αναμφίβολα κάποιο δίκιο θα το έχει αφού ο ίδιος είναι υποκριτής στην απέραντη και αψήφιστη ψευδολογία του και αφού όλοι μας λίγο πολύ υποκρινόμαστε τούτο ή το άλλο.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τσιπριστές που επικρίνουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για τα διάφορα λάθη τους, πραγματικά και μη. Διάβασα τον κ. Δραγασάκη να λέει διάφορα για τις λάθος οικονομικές πολιτικές. Μα και τον κ. Μάρδα (που είχε γράψει SOS, πριν μια 5ετία όταν είδε την πραγματική κατάσταση και όχι έτσι όπως την φαντάζονταν τα φαντάσματα της Πρώτης Φοράς) για τα περιοριστικά μέτρα…

Πριν από πολύ καιρό ακούσαμε τον κ. Κούλογλου, τσιπριστή Ευρωβουλευτή να επικρίνει για τους «πρόσφυγες» στην τουρκική πλευρά του Έβρου.

Ακούσαμε την ίδια περίπου περίοδο τον κ. Λιάκο να βροντοφωνάζει πως αν δεν δεχτούμε 1εκμ «πρόσφυγες» θα έχουμε «πληθυσμιακή κατάρρευση»!

Στην πραγματικότητα η εξωφρενική αυτή γνώμη είναι η μόνη ξεκάθαρη πολιτική πρόταση που άκουσα, ή διάβασα κάπου, από κάποιο τσιπριστή.

Όλοι επικρίνουν χυδαία, πονηρά ή ευγενικά, μα κανείς δεν μας λέει πιο είναι το ορθό που θα έκανε μια τσιπρική κυβέρνηση. Εκτός, βέβαια, από τον κ. Λιάκο στο μεταναστευτικό – αν και αυτό είναι περισσότερο θέμα Ελληνικού πληθυσμού παρά μεταναστευτικού γρίφου. Είναι όμως κάτι.

Ακούμε πως μπορεί να μην θρηνήσαμε χιλιάδες νεκρούς μα θα θρηνήσουμε πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας (=ανέργους) καθώς η χαριτωμένη χώρα μας θα υποστεί βαρύτατες οικονομικές συνέπειες εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, βαρύτερες από άλλες χώρες. Ωραία, το δέχομαι ως μια ορθή διάγνωση, για χάρη της συζήτησης. Το ζητούμενο είναι – «Τι θα έκαναν οι τσιπριστές σε αύτη την περίπτωση: Πως θα αντιμετώπιζαν την πανδημία, έτσι που να μην έχουμε τις βαρύτατες οικονομικές συνέπειες και να μπορούμε να συνεχίσουμε να χαζογελούμε;»

Μήπως θα έπρεπε η κυβέρνηση να κανονίσει και να πληρώσει ώστε οι υγιείς Έλληνες να πάνε διακοπές – ΟΛΟΙ – στα διάφορα τουριστικά ξενοδοχεία κι έτσι να περισωθεί η ελληνική τουριστική βιομηχανία μαζί και οι αεροπορικές εταιρίες, ας πούμε Aegean και 2 άλλες;…

Αν αυτές οι πρακτικές λύσεις σας φαίνονται υπερβολικές και γελοίες, τότε, αγαπητοί τσιπριστές ξερόλες, τι προτείνετε εσείς – έστω και αν είναι τόσο αργά πλέον;

Έχετε κάτι πιο σοβαρό; Πείτε μας να ξέρουμε και μεις!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *