Τσιπρικές συκοφαντίες

Τσιπρικές συκοφαντίες

1. Σε προηγούμενο άρθρο του (Αχτύπητος Τσιπρισμός) ο Νικόδημος κατσάδιασε τον καθηγητή και μέλος της ΚΕ Ανασυγκρότησης του Σύριζα (+Προοδευτική Συμμαχία;!), Αντώνη Λιάκο, για τις υπερφίαλες ασυναρτησίες του που συμπεριλαμβάνουν και την εξωφρενική αντίληψη πως χρειαζόμαστε 1 εκμ. πρόσφυγες για να αποφύγουμε “πληθυσμιακή κατάρρευση”! Σάμπως δεν υπάρχουν κράτη με πολύ μικρότερο πληθυσμό που μεγαλουργούν στο επίπεδό τους, όπως η Εσθονία στην ΕΕ και η Γεωργία στην Ευρω-Ασία, οι οποίες χρησιμοποιούν εξελιγμένα ψηφιακά συστήματα πολύ πριν από μας!

Άλλη ασυναρτησία του καθηγητή κατατάσσει την κυβέρνησή μας, που τόσο αναπάντεχα έδρασε αποτελεσματικότατα και για το από τον Ερντογάν εργαλειοποιημένο μεταναστευτικό και για την από τη Φύση εργαλειοποιημένη πανδημία, ως Ναζιστές για τους οποίους οι επόμενες γενιές θα απολογούνται με ντροπή! Απίστευτη ανοησία.

2. Τώρα μαθαίνουμε από τον Δ. Κούρκουλα, πρώην τσιπρικό υφυπουργό Εξωτερικών της συριζαίας Πρώτη-Φοράς, πως ο καλοβολεμένος πλην άχρηστος Ευρωβουλευτής του τσιπρισμού Στέλιος Κούλογλου επιδόθηκε με ξεδιάντροπη άνεση στη κατασυκοφάντηση της χώρας του σε μια γαλλική τηλεοπτική εκπομπή France 24 “Ici :L’ Europe”. Την άκουε, γράφει, και δεν πίστευε τ’ αυτιά του για τις αθλιότητες που ξεστόμιζε αυτός ο νέο-κομμουνιστής της ανανεωτικής δήθεν Αναρχο-αριστερής Ηλιθιότητας.

Μεταφέρω τη μετάφραση του ίδιου του Κούρκουλα όπως δημοσιεύτηκε στην Athens Voice 19/3/20.

Ρωτά λοιπόν ο Γάλλος ποιος φταίει για τον αναβρασμό στα ακριτικά νησιά μας που φορτώνονται το τεράστιο βάρος των εισερχόμενων χιλιάδων μεταναστών τους οποίους διακινούν οι εγκληματίες του Ερντογάν εδώ και χρόνια: «Ποιος φταίει, η δική σας κυβέρνηση [δηλαδή του Τσίπρα] που δεν ακολούθησε μια συνετή πολιτική για τη μετανάστευση ή η κυβέρνηση της Δεξιάς;»…

3. Και απαντά ο Στέλιος Κούλογλου με ένα πελώριο ψέμα όπως συνηθίζουν όλοι αυτοί οι ψυχάκηδες του ξετσίπωτου τσιπρισμού:

Τώρα έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό [δηλ. Μητσοτάκη] που λέει “Προσοχή πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι πρόσφυγες είναι φορείς του κορονοϊού”, ενώ όλοι ξέρουμε ότι η επιδημία έρχεται από την Ιταλία και όχι από την Τουρκία!!!

Με αυτά τα ψέματα οι λωλαμένοι ψυχάκηδες λενινιστές αμαυρώνουν εκ του ασφαλούς όχι μόνο την κυβέρνηση στη μάχη της ενάντια στον διαταραγμένο ταραχοποιό Τουρκαλά μα ολόκληρη τη χώρα. Και ουσιαστικά τάσσονται στη μεριά του εξίσου ξεδιάντροπου Ερντογάν!

4. Ήδη είχε πει ο Κούλογλου πως “με την αλλαγή κυβέρνησης όλη η ατμόσφαιρα άλλαξε προς το χειρότερο. Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο”.

Άλλη ραψωδική ψευδολογία. Το θεωρεί “κανονικό τρόπο” να έχουν αφήσει από το 2015 800.000 μετανάστες να λιαστούν στις πλατείες και μετά να εισβάλουν στις χώρες της ΕΕ για να παίρνουν παχυλά επιδόματα. Το θεωρεί “ανθρωπιστικό” δε, το να στοιβάζουν χιλιάδες μετανάστες σε έναν κλειστό χώρο (Μόρια) σχεδιασμένο για κάποιες εκατοντάδες!

Τι ξετσίπωτα τσογλάνια! Και ο Κούλογλου έχει αρκετή μόρφωση – την οποία όμως στρέφει ως όπλο κατά του ΚΚΕ για να δείξει πόσο “ανανεωτικός” είναι. Τώρα δυσφημεί τη χώρα του στην Ευρώπη.

Παρότι δυο άλλοι συνομιλητές, ένας Γερμανός ακροδεξιός κι ένας Ισπανός σοσιαλδημοκράτης υπέδειξαν τον εκβιασμό του Ερντογάν σε αυτό το πρόσφατο ζήτημα, ο Κούλογλου επέμενε στους ισχυρισμούς του!

Ευτυχώς που η σύνολη Ευρώπη έχει πάρει χαμπάρι τους “ανανεωτικούς” αμετανόητους ανόητους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *