Επιτέλους και λίγα σωστά!

Επιτέλους και λίγα σωστά!

1. Μπράβο, κε Μητσοτάκη!

Η εφαρμογή του Νόμου είναι απλή όταν υπάρχει αποφασιστικότητα και δεν ρυπαίνεται σε παράλυση από σκέψεις πολιτικού κόστους, από βλακώδεις ιδεοληψίες και από συναισθηματισμούς. Και γιαυτό έχουμε την αστυνομία και τον στρατό ως όργανα επιβολής.

Το πρώτο ήταν το πολυθρύλητο άσυλο. Η κατάργηση αυτής της πανούκλας στα πανεπιστήμια που είχε υποβαθμίσει τη ζωή εκεί σε βαρβαρότητα χάρη στη βλακώδη ανοχή δεξιών και σοσιαλιστών δειλών πολιτικάντηδων τύπου Μουτζούρη, Μπαλτά κλπ. Και ήρθε ανάσα ελευθερίας και νέων δυνατοτήτων προόδου στο ένδοξο έτος Κυρίου 2019.

Δεν ήταν δύσκολο, παρά τα γκαρίσματα και τα γρυλλίσματα των αναρχοαριστερών σκοταδιστών που θέλουν τη χώρα τους σκεβρωμένη και σακατεμένη σαν τη σταλινική Σοβιετία. Αντέδρασαν, φυσικά, με τους πυρετικούς σπασμούς της κομπλεξικής κατωτερότητάς τους, αφού έχαναν ένα από τα κύρια βοηθήματα στην προώθηση της αισχρής πολιτικής τους για καταστροφή και χάος!

2. Αντέδρασαν εξίσου βίαια και σπαστικά με το δεύτερο ταυτόχρονο μέτρο του καθαρισμού εκείνου του στάβλου εγκληματικότητας στα Εξάρχεια. Διότι τέτοια είναι η ποιότητα ζωής τους, ακαθαρσία, ακαταστασία, βία, σύγχυση και χάος. Κι έτσι έφυγαν τα παράσιτα της βρωμιάς κι εγκλήματος που είχαν κυριεύσει την περιοχή ως δικό τους κράτος για ναρκωτικά, επαναστατικό τραμπουκισμό, δουλεμπόριο μεταναστών και άλλων όμοιων παράνομων δραστηριοτήτων.

Ανάπνευσαν ελεύθερα, επιτέλους, και τα Εξάρχεια – οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι εκεί, οι περίοικοι και διάφοροι επισκέπτες.

Ακούστηκαν πάλι τα γαυγίσματα και οι κλάψες από τους αναρχοαριστερούς σκοταδιστές της οπισθοδρόμησης και τους ψευτο-ουμανιστές – όλοι με μολυσμένα και μολυσματικά μυαλά που χαίρονται μόνο στη σύγχυση και στο χάος που προκαλούν και αποκαλούν «πρόοδο»! Παλαβά παραληρήματα περί κρατικής βίας, καταστολής και καταπίεσης – από ανθρώπους που θέλουν να έχουν αμετανόητους τρομοκράτες-δολοφόνους σαν τον Κουφοντίνα να σεργιανίζουν ανενόχλητοι στις περιοχές των στυγερών εγκλημάτων τους! Ακόμα κι έγκριτοι, σοβαροί δημοσιογράφοι παρασύρθηκαν σε τέτοιες εξάρσεις παραλογισμού.

3. Επιτέλους έκλεισαν και τα σύνορα! Μπράβο κε Μητσοτάκη! Δεν ήταν δύσκολο! Ήταν;…

Ακόμα και οι λαλίστατοι φωνασκούντες αναρχοαριστεροί τηρούν σιγή τάφου!

Η άλλη λύση θα ήταν να στηθούν πολυβόλα και να θερίζουν μαζικά μετανάστες, διακινητές κι εγκληματικά μέλη των ΜΚΟ που γλυκάθηκαν όλοι με την ανοχή του ηλίθιου έθνους μας και την ασυλλόγιστη χρηματική γενναιοδωρία της ΕΕ.

Έπρεπε να απειληθούμε με την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων άγνωστων, καθοδηγούμενων από τη φασιστική φαυλότητα του Ερντογάν μουσουλμάνων φερμένων από τις πιο καθυστερημένες περιοχές της Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Ασίας. Κάλιο αργά!…

Πολύ καλά έκανες, κε Μητσοτάκη, κι έφερες αξιωματούχους της ΕΕ να δουν από κοντά πώς εκμεταλλεύεται τους θλιβερούς αυτούς ανθρώπους ο νεοφασίστας Ερντογάν που ονειρεύεται μια νέα Οθωμανική αυτοκρατορία σε βάρος του πολιτισμένου κόσμου.

Και καλύτερα θα κάνεις, αν, όπως η θαλερή κα Θάτσερ, στραφείς με την ίδια αποφασιστικότητα ενάντια στους κακομαθημένους συνδικαλιστές, τους κοπρίτες και τους ανάξιους στο ευρύτερο Δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Διότι και αυτή η χωματερή χρειάζεται μεταρρύθμιση κάθαρσης.

Εκτός από αυτούς, όλη η Ελλάδα θα σε στηρίξει, κε Μητσοτάκη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *