Τσιπρικές αθλιότητες

Τσιπρικές αθλιότητες

- in Επικαιρότητα
0

1. Είναι παράξενο πως ακόμα (τέλη Δεκ. 19) διάφορα μαλάκια της κεντροδεξιάς (κυρίως ΝΔ) νομίζουν, ή διαβλέπουν, πως ο Σύριζα μετεξελίσσεται σε κόμμα σοσιαλδημοκρατικό διότι, όπου τον συμφέρει, προσεγγίζει δίχως βρίσιμο και συναινεί σε πολιτικές που προωθεί η ΝΔ και το καημένο ΚΙΝΑΛ.

Δεν μπορούν, φαίνεται, να χωνέψουν πως είναι πια εντελώς αδύνατο για τον κ. Τσίπρα, όπως και για τον κ. Κουτσούμπα του ΚΚΕ, να αποδεχτεί εγκάρδια τη σοσιαλδημοκρατία που βλακωδώς τους δίνει το δαιμονισμένο δικαίωμα να την καταστρέψουν.

Είναι όμως δικαιοσύνη για ένα έθνος με μεγάλο ποσοστό ηλιθίων να παράγει παρατάξεις που υποσκάπτουν τα θεμέλιά του.

2. Κοίταξα την Εφημερίδα Συντακτών, αυτή την κιτρινάδα που κάνει ότι μπορεί να υπονομεύσει και να λοιδορήσει κάθε (μα κάθε) πολιτική της κυβέρνησης, για να στηρίξει έναν αμόρφωτο τσαρλατάνο σαν τον κ. Τσίπρα και το τσίρκο του από τσογλάνια.

Τίτλοι: «Με συνταγή Μιχαλολιάκου ο Μητσοτάκης στο προσφυγικό» – δηλαδή ο Μητσοτάκης είναι σαν τον Μιχαλολιάκο Νεοναζί! «Επίθεση στους συνδικαλιστές από τον υπουργό Μεταφορών» – δηλαδή ο υπ. Μεταφ. είναι καταπιεστής φασίστας! «Διεθνή επιτροπή για ελεύθερες εκλογές ζητά ο Μοράλες», πρώην κομμουνιστής δικτάτορας για 14 έτη της Βολιβίας που εκδιώχθηκε από το Κοινοβούλιο της χώρας (Νοεμ. 19): ε, βέβαια σύντροφος «σοσιαλιστής» ο Μοράλες, χρειάζεται στήριξη! «Εκατοντάδες καλλιτέχνες σε αντικυβερνητική συναυλία στην Κολομβία» – όπου ο πρόεδρος είναι δεξιός!

Και στα δικά μας πάλι. «Τα ψέματα Πέτσα για την ενίσχυση τύπου» – όπου υπονομεύεται ο Εκπρόσωπος της ΝΔ. Και αναζωπύρωση του θέματος του παραιτηθέντος κ. Διαματάρη (υφυπ. Εσωτερικών πρώην) με 3 αρθράκια.

3. Και μια αήθης επίθεση λάσπης και στρέβλωσης στον κ. Αλκ. Στεφανή (Εθνικός Συντονιστής για το [προσφυγικό=] μεταναστευτικό). Ρωτά η κομμουνιστική κιτρινάδα των τσιπριστών για τον αριθμό και τη γνησιότητα των πτυχίων του κ. Στεφανή.

Δεν βλέπουν οι ηθικότατοι αυτοί συντάκτες της αθλιότητες των τσιπριστών και των εγκληματιών με μολότοφ, καλάσνικοφ και άλλων εργαλείων για τον επαναστατικό αγώνα «των αντιεξουσιαστών» και τα βάζουν με έναν επιλεγμένο από τον Σύριζα στρατιωτικό (=Συνταγματάρχη), που υπηρέτησε τη χώρα πάνω από 30 χρόνια ως αριστούχος αξιωματικός!

Θα μπορούσαν να ψάξουν λίγο και να δουν τα πτυχία και τις διακρίσεις που έλαβε αυτά όλα τα χρόνια. Μα είναι τόσο πολύ πιο εύκολο να πετάς λάσπη θέτοντας κακόβουλα ερωτήματα.

Και μετά, να μην δημοσιεύσεις (17/10/19) την απάντηση και τα ντοκουμέντα που φέρνει στη δημοσιότητα ο κ. Στεφανής, αναγκασμένος να το κάνει από τα υπονοούμενα της αισχρής φυλλάδας. (Ναι, μετά τις 12.30 καταδέχτηκαν να τα δημοσιεύσουν κοροϊδευτικά!)

4. Μάταια ψάχνεις να βρεις κάτι για τη βόμβα που, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού αξιωματούχου, εξουδετερώθηκε χωρίς να υπάρξουν θύματα.

Υπάρχει όμως άρθρο για κάποιον αναρχικό (ήρωα προφανώς), τον Κώστα Σακκά στις φυλακές Κορυδαλλού που κάνει απεργία πείνας διότι, καταγγέλλει αυτός ο στυλοβάτης της ηθικής και νομιμότητας, «στερείται σειρά βασικών του δικαιωμάτων».

Ούτε λέξη φυσικά για τα δικαιώματα της πλειονότητας των πολιτών που αυτός και οι συντάκτες θέλουν διακαώς να στερήσουν μόλις πάρουν την εξουσία.

Μπόλικα, όπως έγραψα, για τον θεσπέσιο, αδικημένο σύντροφο Μοράλες, Μα ούτε λέξη για τις αισχρότητες του Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Και ο Μαδούρο είναι αριστερός φασίστας, βλέπετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *