E1391: Βία και βλακεία

E1391: Βία και βλακεία

Βία και βλακεία πάνε μαζί χέρι χέρι, αχώριστοι σύντροφοι για κακό. Η βία που δεν επιβάλλεται από θεσμούς αναγνωρισμένους στην κοινωνία, δηλαδή αστυνομία και δικαστήρια, είναι βία: δεν έχει πολιτικό ή κοινωνικό χρώμα. Είναι σαν τον φασισμό, ο οποίος τη χρησιμοποιεί ανενδοίαστα: τους ενώνει η γονική καταγωγή τους, πατέρας ο εγωισμός και μητέρα η βλακεία.

Βρίσκουν οι άλλοι βλάκες κοινωνιολόγοι, αρθρογράφοι και υπουργοί, λεπτές διαφοροποιήσεις βίας. Είναι το μπούλιγκ, η γυναικοκτονία και τελευταία η οπαδική βία. Και ως συνήθως κορδώνονται αυτάρεσκα, καθώς εξηγούν και καταδικάζουν. Οι δε υπουργοί ξεπερνούν και τις γαλοπούλες στο αυτάρεσκο, ναρκισσιστικό φούσκωμα. Τώρα, μάλιστα αυστηροποίησαν τους νόμους, ισχυρίζονται. Δηλαδή οι νόμοι θα εφαρμόζονται και οι δικαστικές καταδίκες δεν θα έχουν αναστολή!

Τρομερά μέτρα!

Ο φασισμός δεν ήταν ποτέ ακροδεξιός. Ο Χίτλερ δεν ήταν ακροδεξιός. Ήταν φιλεργατικός. Ήταν σοσιαλιστής. Τέτοιο ήταν το κόμμα του των Ναζί και τέτοια η απολυταρχική κυβέρνηση του επί 12 έτη. Απλά δεν χώνευε τους Εβραίους και τους κομμουνιστές μα μιμήθηκε τους πρωτεργάτες του κομμουνισμού στη Ρωσία. Όλα τα κομμουνιστικά κόμματα είναι φασιστικά. Στην πραγματικότητα, όπως το βλέπω εγώ με όλη την πρεσβυωπία μου, όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν μια ευδιάκριτη (αλλιώς δεν θα την έβλεπα) απόχρωση φασισμού. Προσέξτε την ευκολία με την οποία ηγέτες εκπαραθυρώνουν δυσάρεστους κομματικούς, τους οποίους οι ίδιοι έχουν επιλέξει μα τώρα δείχνουν να λοξοδρομούν!

Και πώς ξεχωρίζει η βία των “οπαδών” ποδοσφαιρικών ομάδων από τη βία “οπαδών” πολιτικών ομάδων;

Οι συμμορίτες του ΚΚΕ ξεσηκώθηκαν με γερμανικά όπλα σταλμένα από τους συντρόφους Σοβιετικούς (για να μη φαίνεται πως εκείνοι εμπλέκονταν και παραβίαζαν τη συμφωνία με τους πρώην συμμάχους τους). Αποκάλεσαν εαυτούς “δημοκρατικούς” και την νόμιμη κυβέρνηση (αναγνωρισμένη από το κομμουνιστικό ιερατείο της Μόσχας) “μοναρχοφασίστες”. Και το παραμύθι συνεχίζεται και χιλιάδες βλάκες Έλληνες το αναμασούν σαν κατσίκες.

Την σοβιετική κομμουνιστική παράδοση τη συνεχίζει ο Καγκεμπίτης Πούτιν στον 21ο αιώνα 30 έτη μετά τη δήθεν κατάρρευση του ΚΚΣΕ με ψωραλέα ψεύδη και την αισχρή εισβολή του στην Ουκρανία Ναι, φταίνε και οι Δυτικοί. Όχι γιατί τον προκάλεσαν οι Νατοϊκοί, όπως ισχυρίζονται ανόητοι αναλυτές, μα γιατί οι Δυτικοί τον άφησαν να εισβάλει στην Γεωργία (2008) και να καταλάβει την Κριμαία και γιατί σαν υπνοβάτες αφέθηκαν σε ολοκληρωτική σχεδόν εξάρτηση για παροχή ενέργειας από τη Ρωσία ενός δικτάτορα. Και μετά δεν εμπόδισαν την εισβολή του.

Και η βία που ξεσπούσε κάθε χρόνο από τους αναρχοαριστερούς συμμορίτες στις επετείους των δήθεν ηρωισμών τους; Ίδια βία είναι…Παραθέτω τα σχόλια του Τάκη Θεοδωρόπουλου στην Καθημερινή, 23/2/2022:

Το πρόβλημα της κοινωνίας μας δεν είναι η “οπαδική” βία. Είναι η βία των συμμοριτών που δρουν ατιμώρητοι. Και επικοινωνούν μεταξύ τους. Δεν υπάρχει οπαδική βία. Υπάρχει βία. Και η πολιτεία κάποτε θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί αντανακλαστικά και να νομοθετεί με γνώμονα τη δημοσιότητα των εγκλημάτων.

Το 2008 καταστράφηκε το κέντρο της Αθήνας από μιλίτσιες κουκουλοφόρων. Περιουσίες καταστράφηκαν και η πρωτεύουσα ακόμη δεν έχει καταφέρει να επουλώσει τις πληγές της. Κανείς δεν συνελήφθη. Και η δημοκρατία μας τίμησε τον τότε υπεύθυνο υπουργό, τον κ. Παυλόπουλο, εκλέγοντάς τον Πρόεδρό της. Ακόμη κι αν ίσχυε ο σημερινός νόμος και είχαν κάποιοι συλληφθεί δεν θα εξέτιαν την ποινή τους. Ευτυχώς δεν υπήρξε νεκρός. Νεκροί όμως, και μάλιστα τρεις, εκ των οποίων η μία κυοφορούσε, μερικά χρόνια μετά στο έγκλημα της Μαρφίν. Κανείς δεν συνελήφθη. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί χάθηκαν στο πλήθος της διαδήλωσης, ως γνήσια δειλά καθάρματα. Ούτε εκεί μπορείς να μιλήσεις για “οπαδική” βία.

Σας αφήνω με αυτές τις σκέψεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *