E1333: Λίγο χιούμορ για σήμερα

E1333: Λίγο χιούμορ για σήμερα

Ξεκινώ με μια εικόνα ειρωνείας που δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο!

Να και μια προσπάθεια ελέγχου της οργής μα και αμφισημία – με παρεξηγήσεις.

Λέει η ψυχολόγος: «Η διαχείριση της οργής λειτουργεί καλύτερα όταν γράφεις γράμματα σε εχθρικά πρόσωπα κι μετά τα καταστρέφεις».

Και η οργίλη κυρία σχολιάζει: «Καλό πλαν! Όμως τί κάνω τα γράμματα μετά;»

Πάλι αμφισημία. Κι ένα από πολλά ανέκδοτα για ξανθές μα εδώ δίχως πολλά λόγια και περιγραφές Η ταμπέλλα στο γήπεδο του τένις γράφει – «Μόνο παπούτσια για τένις στο τερέν.» Η ξανθιά συμμορφώνεται!

Και για να μην έχουμε σεξισμό και μας κυνηγήσουν οι πολιτικά ορθοί κι ένα που αναδείχνει την ανδρική ευφυΐα. Στο τμήμα, Ο μπάτσος λέει σε μένα τον κακοποιό – Κάθισε στην καρέκλα, θα σε ανακρίνουμε.» Ο δικηγόρος μου μου ψιθυρίζει «Αρνήσου τα πάντα!» Κι εγώ αμέσως φωνάζω «Αυτή δεν είναι καρέκλα!»

Κι ένα που δεν μεροληπτεί μα δίνει εύσημα και στους δύο!

Ο άντρας: «Είμαι πολιτικός κι έντιμος άνθρωπος»!

Η γυναίκα: «Είμαι πόρνη και παρθένα»!

Χορταρικά και ναρκωτικά. Ο ένας έγχρωμος εξηγεί στον άλλο κι επιχειρηματολογεί: «Το χόρτο (weed = αγριόχορτο, ζιζάνιο, μα και ‘χόρτο’) δεν είναι ναρκωτικό, είναι φυτό. Επομένως δεν είμαι ναρκέμπορος: είμαι ανθοπώλης»!

Κι ένα από το τρελάδικο.

Ο Πάντι (συνήθως ιρλανδικό όνομα) αξιολογείται για την κατάσταση της νοητικής του υγείας. Ρωτήθηκε από τον γιατρό: «Αν ερχόταν στον διάδρομο ένα τρένο κατά πάνω σου τι θα έκανες;»

Και ο Πάντι απάντησε «Θα έμπαινα στο ελικόπτερό μου και θα πετούσα μακριά!»

Γιατρός: «Και από πού πήρες το ελικόπτερο;»

Πάντι: «Από το ίδιο μέρος που εσύ πήρες τ’ αναθεματισμένο σου τρένο!»

Η αρκούδα πληροφορεί: «Λευκός, μαύρος, άντρας, γυναίκα, κανονικός, γκέι, καθολικός, μουσουλμάνος, αμερικανός, μεξικανός – όλοι έχουν γεύση σαν κoτόπουλο!»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *