Ε1237: Καθηγητές

Ε1237: Καθηγητές

Υπάρχει μια ρήση στη Γερμανία Drei Professoren, Deutschland kaputt (που μπορεί να προέρχεται από τον Bismarck). “Αρκούν τρεις καθηγητές [που βέβαια δεν συμφωνούν μεταξύ τους] για να καταστραφεί η Γερμανία”. Ας κοιτάξουμε μερικές περιπτώσεις.

Ας έχουμε πρώτα μια πιο αντικειμενική άποψη για καθηγητές σε ΑΕΙ παίρνοντας τις πληροφορίες που δίνει ο Γιάννης Μαρίνος, ιερό τέρας δημοσιογραφίας επί δεκαετίες σε άρθρο του στο ΒΗΜΑ 24/2/21. Εκεί απαριθμεί και προσδιορίζει τους 68 καθηγητές που υποστήριξαν με επιστολή τους την απαίτηση του καταδικασμένου δολοφόνου Κουφοντίνα να επιλέξει ο ίδιος τη φυλακή στην οποία θα εκτίσει την ποινή του. Γράφει :- Οι 23 δεν έχουν διδακτορικό (ξεκίνησαν ως βοηθοί καθηγητή και έγιναν μέλη ΔΕΠ με προσωποπαγείς διαδικασίες και μεταβατικές διατάξεις του διαβόητου νόμου-πλαισίου του ΠαΣΟΚ). Οι 42 δεν έχουν μια δημοσίευση στα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Οι 15 αρθρογραφούν σε “Ριζοσπάστη” και “Αυγή”. Οι 17 έχουν κατηγορηθεί με ΕΔΕ και Πειθαρχικό. Οι 29 ήταν υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ στις εκλογές. Οι 19 είχαν πρώτο πτυχίο ΤΕΙ. Οι 23 έχουν πάρει πτυχίο από Βουλγαρία και Ρουμανία. Οι 3 εμπλέκονται σε υποθέσεις αντιγραφής εργασιών άλλων [λογοκλοπής, δηλαδή].

Ας πάρουμε τώρα δύο πρόσθετα πιο εμπεριστατωμένα παραδείγματα. Προέρχονται από άρθρο του Ανδρέα Δρυμιώτη, “Καθηγητικό Overdose” (Καθημερινή 4/9/2021):

Κωνσταντίνος Βαθιώτης, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης (σημ. η έμφαση στο “πρώην”), σε συνέντευξή του στο Focus FM, αναφερόμενος στον εμβολιασμό, είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: “[…] Εχουμε τη χειρότερη υγειονομική δικτατορία που θα μπορούσε ποτέ κανείς να φανταστεί. Η δικτατορία του ’67 ήταν παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που ζούμε […] Μας κλείσανε στα κλουβιά σα να είμαστε ζώα, μας έβγαλαν έξω με φίμωτρα, και τώρα μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα, τάχα για να πετύχουν την ανοσία της αγέλης […]” και κατέληξε με την απίστευτη δήλωση: “Είμαστε παγιδευμένοι από μία σατανική παγκόσμια αντίχριστη κυβέρνηση. Γνωρίσαμε τον παγκόσμιο νομοθέτη γιατί έχουμε καρμπόν νομοθεσίες σε όλα σχεδόν τα κράτη. Ερχεται η ώρα του παγκόσμιου κυβερνήτη.”

Προσέξτε τις υπερβολές και τις αναλήθειες! Ας κλείσουμε με τον Δημήτρη Κούβελα και τρις αντιφάσεις του:

Δημήτρης Κούβελας, καθηγητής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ. Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας “Κόντρα” (25/12/2020) υπάρχει ένα κτύπημα: “Συνέντευξη Δημήτρης Κούβελας. Οχι στον άμεσο εμβολιασμό, καλύτερα να περιμένουμε έως το φθινόπωρο” (σημ. εννοεί του 2021). Ο ίδιος άνθρωπος στις 19/11/2020 σε εκπομπή στο MEGA δήλωνε με απόλυτη βεβαιότητα ότι: “Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει εμβόλιο πριν το καλοκαίρι” (σημ. εννοεί του 2021). Να όμως που σε πρόσφατη ανάρτησή του λέει: “Το εμβόλιο της PFIZER είναι ασφαλές σε άμεση σύγκριση με τα άλλα εμβόλια της παλαιότερης τεχνολογίας”. Αλλά πάει και ένα βήμα παραπάνω. Στο documentonews.gr στις 27/12/2020 δηλώνει: “Κούβελας: Να σταματήσει τώρα το lockdown, όχι φτωχοποίηση στην “πλάτη” της επιστήμης”. Σε μεταγενέστερη ανάρτησή του στο FB (10/5/2021) λέει τα αντιφατικά: “Στη δική μου ανάγνωση, τα εμβόλια που δημιουργούν την πρωτεΐνη της ακίδας είναι ίσως “χειρότερα” από τον ίδιο τον ιό. Αναμένουμε και άλλες έρευνες. Μέχρι τότε θα συνιστούσα ηρεμία, ενίσχυση της έρευνας για την ακίδα και τα mRNA και αναστολή των εμβολιασμών. Ο καιρός πλέον το επιτρέπει. Εμείς οι εμβολιασμένοι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. Οι άλλοι αναμονή!!!”

Σε συνέντευξη στο YouTube του δημοσιαγράφου Λ. Καλλαρύτη με τον καθηγητή Α. Φώσκολο πριν 2 έτη (2019), μαθαίνουμε από τον καθηγητή, σε αντίθεση με όλη τη διεθνή πληροφόρηση, πως ο πλανήτης δεν αλλάζει προς υπερθέρμανση μα προς μια ψυχρή εποχή και παγετώνες!

Drei Professoren…Τρεις Καθηγητάδες…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *