Ε1188: Δικαιώματα και ψυχοπάθειες

Ε1188: Δικαιώματα και ψυχοπάθειες

1. Από τη λειτουργία των φυσικών νόμων του σύμπαντος και τις φυσικές ανάγκες της ανθρώπινης ύπαρξης στον κόσμο προκύπτουν ορισμένα “δικαιώματα” που πρέπει να γίνονται σεβαστά από όλους για όλους. Το τι λέει το Σύνταγμα μιας ή άλλης χώρας, ή ο Χάρτης του ΟΗΕ έχει κάποια σημασία μα μόνο στον βαθμό που τα λεγόμενα σχετίζονται και συμμορφώνονται με τη φύση του κόσμου και τη φύση του ανθρώπου.

Τα δικαιώματα που απολαμβάνουν ή διεκδικούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι στην Ελλάδα είναι προϊόντα φαντασίωσης και ψυχοπάθειας, όχι του Φυσικού Νόμου. Δυστυχώς με την επανάληψη και τα ΜΜΕ και τα εκατομμύρια λογίδρια και άρθρα, έχουν περάσει στην κατηγορία των κεκτημένων και πολλές Πολιτείες, εκτός Ελλάδας, τα θεωρούν ιερά και απαραβίαστα και πολλοί εφευρίσκουν νέα δικαιώματα άσχετα με την πραγματικότητα.

2. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι στην Ελλάδα απολαμβάνουν, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους υπαλλήλους στον ιδιωτικό τομέα, μονιμότητα και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Μα θέλουν και άλλα και “αγωνίζονται”…

Πρόσφατα (22/7/21) ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός (νυν βουλευτής του Σύριζα) μιλώντας στη Βουλή διαφώνησε με ορισμένους περιορισμούς που επιβάλλει ο νέος νόμος σχετικά με τον εμβολιασμό. Όσοι ΔΥ σε υγειονομικές και προνοιακές δομές δεν εμβολιάζονται, θα παίρνουν άδεια άνευ αποδοχών. Ο κ. Ξανθός δήλωσε – “Η διάταξη πλέον εισάγει ουσιαστικά την αναίρεση ενός θεμελιώδους δικαιώματος που είναι το δικαίωμα στην εργασία και στην επιβίωση και στην αξιοπρέπεια”.

Άνθρωποι που επικαλούνται τέτοια δικαιώματα είναι φρενοβλαβείς. Συνήθως, μα όχι μόνο, ανήκουν στους αναρχοαριστερούς και σοσιαλιστές.

3. Δουλεύουν δεν δουλεύουν, παράγουν δεν παράγουν, αυτοί οι ΔΥ, λέει αυτός ο τσιπριστής, πρέπει να πληρώνονται έστω και αν δεν τηρούν τη δική τους πλευρά της συμφωνίας να παράγουν κάποιο έργο.

Μα η ίδια η Φύση δεν δίνει δεκάρα για τέτοιο δικαίωμα. Οι άνθρωποι, ακόμα και όταν εργάζονται με ζήλο, μπορεί να αρρωστήσουν από ξαφνική ασθένεια, να χάσουν σε ατύχημα χέρι, πόδι, μάτι ή κεφάλι και να πεθάνουν. Πού είναι το δικαίωμά τους στην εργασία και αξιοπρέπεια και επιβίωση;

Και να σκεφθείτε ότι ο κ. Ξανθός είναι γιατρός!

Μα είναι υποκριτής. Κάνει πως ενδιαφέρεται για τον Άνθρωπο (Ναι, με κεφαλαίο Α), ενώ ύπουλα προωθεί όλες τις αρλούμπες της αναρχοαριστερής παράταξης όπου ανήκει. Κι ενώ είναι βαθύτατα εξουσιολάγνοι προσποιούνται πως είναι ανθρωπιστές.

Οι ίδιοι κόπτονται δήθεν για το περιβάλλον, τον πλανήτη, τη Φύση. Κάνουν δηλώσεις, γράφουν άρθρα και βιβλία, διατυπώνουν διακηρύξεις κλπ. μα ποτέ δεν λαμβάνουν υπόψη πως λειτουργεί ο Νόμος, η Βούληση της Φύσης.

Είναι όλοι τους ψυχοπαθείς!

1 Comment

  1. Ιορδάνης Παρασκευάς

    Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία,
    επιτρέψτε μου, όχι μόνο "3. Δουλεύουν δεν δουλεύουν, παράγουν δεν παράγουν … "
    (πράγμα που και άλλοι Δ.Υ. … δικαιωματικά απαιτούν(!) μα "αγωνίζονται και διαδηλώνουν"
    να τους δίνεται η δυνατότητα να προκαλούν (όντες ανεμβολίαστοι)
    κακό στους εαυτούς τους και στους άλλους σε πλήρη αντίθεση με το "επαγγελματικό" τους έργο.
    Πολλά παραδείγματα γερόντων σε οίκους ευγηρίας που κατέληξαν "φροντιζόμενοι" από ανεμβολίαστο προσωπικό.
    Συριζοφρένεια!
    Με εκτίμηση
    Ι.Π.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *