Ανασυγκρότηση των τσιπριστών

Ανασυγκρότηση των τσιπριστών

- in Επικαιρότητα
0

Ο κ. Τσίπρας δεν φοβάται τίποτα στο κόμμα των ευνουχισμένων τσιπριστών – κέρδισε αρκετές εκλογές και η τελευταία ήττα δεν ήταν πανωλεθρία για το κόμμα του. Πήρε σχεδόν το ένα τρίτο των ψήφων.

Μα υπάρχει και η αντιπολίτευση εσωκομματική, όσο κι αν οι φανατικοί μιλούν για εξωτερικούς εχθρούς, που προσπαθούν να διχάσουν το κόμμα – ένα κόμμα που απαρτίζεται από έναν αχταρμά αναρχοαριστερών, με μόνο στόχο κοινό την (ανα)κατάληψη της εξουσίας.

Έτσι στρέφουν τα δηλητηριώδη βέλη τους κατά της κυβέρνησης με τον μόνο τρόπο που ξέρουν. Διαστρέβλωση της πραγματικότητας και ψυχωμένη ψευδολογία. (Και σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να γίνει ο Σύριζα με τον Τσίπρα, θα παραμείνει αναρχοαριστερό-λενινιστικό!)

Σε σχέση με την εκκένωση των (λαθρο-)μεταναστών από τα εξαχρειωμένα Εξάρχεια, ο ευαίσθητος αρχιφύλαξ της δημοκρατικής ηθικής, ευπρέπειας και αξιοπρέπειας, ο πρώην της ΕΡΤ και νυν ευρωβουλευτής του Σύριζα, Κ. Αρβανίτης απείλησε πως θα φέρει το θέμα στην ευρω-Βουλή καταγγέλοντας την επιχείρηση ως “γροθιά στη δημοκρατία”!

Με τέτοιες ενέργειες γίνεται η ανασυγκρότηση του κόμματος των άτσιπων τσιπριστών. Μα όχι μόνο. Υπάρχουν λεπτότερες ενέργειες.

Κατηγορούν επίσημα τον Μητσοτάκη πως “ξέχασε τα πλεονάσματα λίγο πριν πάει στο Βερολίνο”! Ενώ οι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι τώρα (Σεπτ ’19) βλέπουν δυνατότητα μείωσής τους.

Οι αθλιότεροι πολιτικάντηδες από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους κατηγορούν τον Μητσοτάκη για τα πλεονάσματα!

Πλεόνασμα για το 2018 – 3,56% του ΑΕΠ. Για το 2019 – 3,96% του ΑΕΠ. Για το 2020 – 4,15% του ΑΕΠ. Για το 2021 – 4,53% του ΑΕΠ. Για το 2022 – 5,15% του ΑΕΠ.

Τεράστια ποσά που θα μαζευτούν από τη φορολόγηση. Πλεονάσματα που οι τσιπριστές συμφώνησαν και ψήφισαν φορτώνοντάς τα στην πλάτη μας, δίχως πραγματικό λόγο άλλον από το να μείνουν στην εξουσία με τις ευλογίες των ηλιθίων από Βρυξέλλες.

Με τέτοιες ψευδολογίες και καταγγελειολογίες αποφεύγουν τις εσωτερικές διαμάχες και ανασυγκροτούνται σε μάχιμο κόμμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *