Στρατευμένοι στη στρέβλωση

Στρατευμένοι στη στρέβλωση

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο πρώην βουλευτής κ. Κυρίτσης, και νυν γραφιάς στην τσιπρική φυλλάδα Αυγή, αναρωτήθηκε στις 23/8 αν είναι σημαντικό το ότι καθαρίστηκε το παλιό οικόπεδο στο Μάτι από τα ξερά και τα καμένα (20.000 τόνοι) που, μαζί με τις αποτεφρωμένες παρακείμενες εκτάσεις, θύμιζαν τόσο ενοχλητικά επί ένα έτος την τραγωδία της πυρκαγιάς και των 102 νεκρών. Είναι σημαντικό;

Επίσης, αν άξιζε να πάει ολόκληρος πρωθυπουργός και να μιλήσει ζωντανά επί 20 λεπτά (δίχως συνοδεία άχρηστων υπουργών) για το θέμα. Άξιζε;

Επιπλέον, αν είναι σημαντικό το ότι καλύφθηκαν πλήρως για όσα φάρμακα χρειάζονται, ακόμα και μη συνταγογραφούμενα, οι εγκαυματίες θύματα της πυρκαγιάς. Είναι σημαντικό;

Και με ειρωνικό ύφος έδωσε συγχαρητήρια στη Νεοδημοκρατική κυβέρνηση για την τεράστια επιτυχία της.

2. Με αυτές τις φτηνές σοφιστείες δείχνει ο Κυρίτσης την αθλιότητα της ψευτοαριστερής, ψευτολαϊκής κουλτούρας του τσιπρισμού που ενδιαφέρεται για τον κοσμάκη μόνο στα λόγια έτσι που να αποσπά ψήφους στον εικονικό αγώνα (δήθεν) κατά της Δεξιάς.

Διότι μόνο ένα πυροσβεστικό επισκέφτηκε το Μάτι από την ιστορική επίσκεψη του κ. Τσίπρα και της κουστωδίας του (μετά το ρεζιλίκι της δήθεν σύσκεψης που συντόνιζε τις δήθεν προσπάθειες κατάσβεσης και διάσωσης – προγραμματισμένης έτσι που να συναντήσει φιλικούς τσιπριστές για την τιβί!).

Διότι έτσι έχουν συνηθίσει. Το χρώμα της στάχτης του γκρίζου υπαρκτού σοσιαλισμού στην πρώην Σοβιετία και στους πονόψυχους δορυφόρους της. Σταχτί και μαύρο χρώμα στα κτίρια – δίχως το Τσερνόμπιλ – και, φυσικά, πρώτιστα στον ψυχικό κόσμο της ψυχρόαιμης ψευδολογίας.

Γι’ αυτό επί ένα έτος το τσούρμο της τσαπατσουλιάς δεν έκανε απολύτως τίποτα για να ανακουφιστεί η περιοχή και οι κατακαμένοι κάτοικοι.

3. Πολλοί ισχυρίζονται πως οι τσιπριστές δεν είναι αριστεροί – “ανανεωτικοί” όπως λέγονταν, μετά το διαζύγιό τους από τους σταλινικούς. Πολλοί δηλαδή που νομίζουν πως είναι οι ίδιοι “ανανεωτικοί” αριστεροί και νοιάζονται για τον Άνθρωπο και «το Λαό»!

Όλοι αυτοί λατρεύουν τον Λένιν, όπως ο Χρουστσόφ και οι διάδοχοί του ως τον Γκορμπατσόφ λάτρευαν τον “άγιο Λενινισμό” (!), τον Κάστρο, τον Βελουχιώτη, τον Μαδούρο και άλλα εξαμβλώματα του σάπιου σοσιαλισμού. Κατέθεταν λουλούδια στο σκοπευτήριο της Καισαριανής και άλλους βωμούς στην αυτοκρατορία της Σοβιετίας, δήλωναν άθεοι κι αγωνιστές ριζοσπάστες (όχι του Ριζοσπάστη του ΚΚΕ) και θα έφερναν τον κομμουνισμό τους στην Ελλαδίτσα, στην Ευρώπη, στον κόσμο όλο! Ναι, είναι Αριστεροί ως το μεδούλι!

Το μόνο που έδωσαν στον κόσμο είναι η κωλοτούμπα, βέβαια.

Διότι τους άρεσε να συναγελάζονται με τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον, τους ευκατάστατους Κόκκαλη, Μαρινάκη, Σαββίδη, Βαρδή, κα Αγγελόπουλου και κα Παναγόπουλου. Κι αν είχαν κότερο για διακοπές, τόσο το καλύτερο.

Αν δεν το ξέρετε, τέτοιος ήταν και ο Λένιν και ο Στάλιν, οι Κάστρο, Τσαουσέσκου, Τσάβεζ και οι άλλοι αστέρες όλοι του κομμουνισμού.

4. Το ποιόν του αριστερού λενινιστή το έδειξε με συνέπεια και πάθος ο κ. Κυρίτσης που, το 2015, μετά τη μεγάλη κωλοτούμπα και την ψήφιση του μαζοχιστικού μνημονίου δήλωσε πως “ήταν η πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή μου” – μα ούτε, φυσικά, παραιτήθηκε ούτε αντιρρήσεις δημοσίευσε τότε.

Και την ίδια συνεπή θέση και στάση κράτησε σε όλες τις κωλοτούμπες που ακολούθησαν με τις συνακόλουθες εξευτελιστικές στιγμές τους!

Ειρωνεύονται και κριτικάρουν, ενώ κανείς τους δεν πάτησε πόδι στο Μάτι, και δεν έκαναν τίποτα. Ενώ σε έναν μήνα μόνο καθάρισε ο τόπος δωρεάν χάρη στη γενναιοδωρία του ιδιωτικού τομέα που πρόσφερε τα μηχανήματα και την εργασία του αφειδώς.

5. Όμοιος είναι και ο κ. Μπουκάλας στην Καθημερινή που δεν χάνει τώρα ευκαιρία κι αυτός να ειρωνευτεί επικριτικά τη νέα κυβέρνηση. Στις 22/8 βρήκε “Τα Μυστήρια της Σαμοθράκης” και γκρίνιαξε ειρωνικά διότι “χρειάστηκε να περάσουν δέκα ημέρες” ώσπου να καταφέρουν να ασχοληθούν οι αρμόδιοι. Ψέγει και τον Κεδίκογλου που χρησιμοποίησε “σαν ταξί” ταχύπλοα του λιμενικού.

Ο απεχθέστατος αυτός αρθρογράφος, που θα βάλει όπου μπορεί μια δύσκολη λέξη αντί της απλούστερης, δεν αναφέρθηκε φυσικά στην απάθεια των τσιπριστών που δεν έκαναν τίποτε απολύτως για το λιμάνι της Σαμοθράκης επί 4,5 χρόνια ή για το ότι Τσίπρας και Καμμένος χρησιμοποιούσαν το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για διακοπές, τζόγο και γενικό τουρισμό.

Στις 6/1/19 ο κ. Τσίπρας ήταν στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό των Θεοφανείων, ένας άθεος αμοραλιστής να εμπαίζει τα ιερά του χριστιανισμού και του πατριωτισμού. Είπε: “Η ανακήρυξή μου σε επίτιμο δημότη Σαμοθράκης δεν είναι τυπική αλλά πάρα πολύ ουσιαστική, διότι γίνεται στην εσχατιά της Ελλάδας όπου οι κάτοικοί της 365 μέρες το χρόνο υπερασπίζονται Θερμοπύλες… Η πολιτεία πρέπει να βρίσκεται δίπλα τους όλο το χρόνο. Η στήριξη των νησιών είναι μια από τις βασικές αρχές στην αντίληψη και στο σχέδιο της κυβέρνησης.” Η εμετική ψευδολογία και μπουρδολογία στην κορύφωσή της!

Για τέτοια γεγονότα ούτε λέξη από κονδυλοφόρους σαν τους κ.κ. Κυρίτση και Μπουκάλα.

Είναι δυστυχώς πολλοί οι στρατευμένοι στη στρέβλωση ακολουθώντας την ιστορική αλήθεια των μαρξιστών του Λένιν και του κ. Πολάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *