Γκαρίσματα και Ραγκούσης!

Γκαρίσματα και Ραγκούσης!

- in Επικαιρότητα
0

1. Πολλοί πλέον της δεδηλωμένης μα διφορούμενης Δεξιάς νομίζουν πως εκδιώχθηκε από την εξουσία ο Αναρχοαριστερισμός και προοδεύουμε σε ομαλότητα ή κανονικότητα τώρα. Δεν έχουν αντιληφθεί και ίσως δεν θέλουν να αντιληφθούν πως η αναρχοαριστερή νοοτροπία ελλοχεύει με την ίδια σφοδρότητα στους πλείστους Νεοδημοκράτες στην κυβέρνηση – ακόμα και στον ίδιο τον αρχηγό!

Δεν θα αργήσει πολύ να φανεί ξανά όλο το παλαιό κατεστημένο του ακάματου Κωστάκη Κ. και του νυν προέδρου Παυλόπουλου.

Νοοτροπίες πολλών γενεών δεν αλλάζουν δίχως πολύ εργασία. Και δίχως αλλαγή νοοτροπίας, δεν αλλάζουν οι κοινωνίες.

Μα το θέμα μου είναι ο κ. Ραγκούσης, νυν τσιπριστής. Απλώς ξεκινώ με τη ΝΔ διότι τόσοι και τόσοι εκεί έχουν ίδια μυαλά – με την ίδια μούχλα σύγχυσης και ασυναρτησίας.

2. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούσης υπεράσπισε τον δικό του παλαιό νόμο με τον παραλογισμό σχεδόν κάθε υπουργού δηλώνοντας πως ναι μεν «απαγορεύεται η παρακολούθηση ακατάλληλων ταινιών για ανήλικους» από ανήλικους, μα, από την άλλη ο νόμος του «δεν προέβλεπε τη δυνατότητα να ενεργοποιηθεί η αστυνομία για να κάνει αυτές τις εφόδους στους κινηματογράφους» (Θέμα FM, 22/10/19).

Βλέπετε σε αυτή την καθόλα πανάξια υπουργού σκέψη την ασύνορη ασυναρτησία.

Μα σίγουρα, όπως, υπέδειξαν νομικοί, ούτε τα άρθρα του Ποινικού Κώδικα που τιμωρούν ανθρωποκτονίες και άλλες αξιόποινες πράξεις προβλέπουν την ενεργοποίηση της αστυνομίας.

Διότι απλούστατα, υπάρχουν άλλοι νόμοι, άλλοι κανονισμοί, που προβλέπουν την παρέμβαση της αστυνομίας για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, τη σύλληψη κακοποιών, την εφαρμογή νόμων και παρόμοια. Αλλιώς τι έχουμε αυτά τα Σώματα Ασφαλείας;

3. Πώς εφαρμόζονται οι νόμοι;

Πώς συλλαμβάνονται οι εγκληματίες;

Πώς αποκαθίσταται η τάξη όταν υπάρχουν ταραχές διάφορες;

Γιατί να υπάρχουν ακατάλληλα για ανήλικους βιβλία, παιχνίδια, θεάματα, ωράρια εργασίας και άλλα διάφορα; Δεν είναι για προστασία τους;

Και αφού υπάρχει νόμος απαγόρευσης, δεν πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος αυτός, αντί τα όργανα πρόληψης της παρανομίας κι επιβολής του νόμου να κάνουν τα στραβά μάτια επειδή η τρισάθλια φάρα των πολιτικών θέλουν να αλιεύουν ψήφους ακόμα και σε βάρος των ανηλίκων – που, φυσικά στην ηλικία τους, δεν ξέρουν το καλό τους;

4. Ξέχασε ο τρισάθλιος πολιτικάντης κ. Ραγκούσης (και οι ομογενείς του) πως το 2011 κάηκε μεγάλο μέρος της ανατολικής Αττικής, κάηκαν μηχανήματα και οχήματα, καταστράφηκαν δρόμοι και πεζόδρομοι, έγινε απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού και οικογένειας του, επειδή ακριβώς ο κ. Ραγκούσης ήθελε τότε να εφαρμοστεί ένας νόμος για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων!…

Ο νυν κομματάρχης του κ. Ραγκούση, ο τότε αντιπολιτευόμενος ηγέτης κ. Τσίπρας κατήγγειλε τον κ. Ραγκούση ως «παράνομο»!

Τι πόθους και τι πάθος από τη μια ο κ. Ραγκούσης και από την άλλη ο νυν κομματάρχης του που βρυχόταν: «Ο αγώνας για ποιότητα ζωής [στην Κερατέα] δεν είναι παράνομος. Παράνομοι είναι αυτοί που με τα ΜΑΤ, τη βία και την τρομοκρατία προσπαθούν να καταστείλουν [τον αγώνα]… Ζητάμε… από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης αλλά και από τον κ. Ραγκούση να αποσυρθούν τώρα τα ΜΑΤ!» (κ. Τσίπρας, 8/1/2011).

Όταν καμιά φορά ακούω γάιδαρο να γκαρίζει 12 ή 15 φορές δεν ξέρω βέβαια τι θέλει να πει. Όταν ακούω τον κ. Τσίπρα ή τον κ. Ραγκούση ή οποιονδήποτε τσιπριστή να μιλάει, πάλι δεν ξέρω τι θέλει να πει. Διότι κάποια ώρα βροντοφωνάζουν κάτι, μα πιστεύουν και κάνουν το αντίθετο.

Γι’ αυτό βρίσκονται στο Κόμμα της Κωλοτούμπας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *