Άνευροι βουλευτές της ΝΔ (2)

Άνευροι βουλευτές της ΝΔ (2)

Επανέρχομαι στο θέμα λόγω της ανεξάντλητης ανοησίας αρκετών στελεχών αυτής της παράταξης που παραδέρνει σε πυρετό σύγχυσης αξιών και αρχών. Μερικοί από τους ανόητους που δεν υπερψήφισαν, ως όφειλαν ως δήθεν κεντροδεξιοί δημοκράτες και στυλοβάτες της φιλελεύθερης παράδοσης, επικαλέστηκαν τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ πριν από 45 σχεδόν χρόνια.

1. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στη Μεταπολίτευση νομιμοποίησε το ΚΚΕ διότι τότε το απαιτούσε το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα. Μα δεν έδωσε συγχωροχάρτι στην κομμουνιστική Αριστερά που παραμένει στις αισχρές ιδεοληψίες και πρακτικές των Λένιν και Στάλιν και των μιμητών τους.

Ήταν μια προσπάθεια να θαφτεί ο μπαλτάς της εμφυλιακής σφαγής (bury the hatchet κατά τους Αγγλοσάξονες), να κλείσουν οι πληγές και να επέλθει μια πολυπόθητη συμφιλίωση.

Σύντομα έγινε φανερό και στη συνέχεια εδραιώθηκε η εντύπωση πως η Αναρχοαριστερά σε όλο το φάσμα δεν θέλει συμφιλίωση και το θάψιμο του μπαλτά. Θέλει εξουσία για πάντα!

2. Πόσο χαζοί πρέπει να είναι όλοι αυτοί οι φανφαρόνοι τους οποίους εμείς ψηφίσαμε για να πολιτεύονται με τις αξίες της Κεντροδεξιάς και της Ενωμένης Ευρώπης;

Ποιά Ευρωπαϊκή χώρα από τις πολιτισμένες και προοδευτικές υποστηρίζει στο ελάχιστο τους κομμουνιστές ή αποδέχεται ένα ΚΚ τόσο καθυστερημένο που να πρεσβεύει τη δικτατορία του προλεταριάτου και να θέλει μονοκομματισμό τον οποίο ονομάζει «δημοκρατία, σοσιαλισμό, ισότητα, πρόοδο» και άλλες αρλούμπες;

Η πολιτισμένη Ευρώπη έλυσε το θέμα (για το οποίο έγινε πάλι ψήφισμα πρόσφατα) το 2008. Από τότε στην Ευρωπαϊκή επίσημη νοοτροπία ο Κομμουνισμός εξισώθηκε με τον Ναζισμό.

Τότε επίσης οι Νεοδημοκράτες εκπρόσωποι στην Ευρωβουλή δεν υπερψήφισαν διότι πελαγοδρομούσαν στην απύθμενη σύγχυση που είχαν κατορθώσει να διασπείρουν οι κκ Κωστάκης Κ, Προκόπης Παυλόπουλος και μερικοί άλλοι. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια ιδεολογική αξία τότε: να διορίζουμε για να παραμείνουμε στην εξουσία!

3. Με λαμπρή εξαίρεση την κα Ασημακοπούλου οι υπόλοιποι και ο πολύς κ. Κύρκος και η πολύ χειρότερη κα Σπυράκη που καταψήφισε προδίδοντας τους δικούς της ψηφοφόρους, θα πρέπει να ντρέπονται και να ζητήσουν συγγνώμη και όχι φτηνές δικαιολογίες για την μνημειώδη ανοησία τους.

Γνωρίζουν πολύ καλά, ή θα έπρεπε να το γνωρίζουν, πως έγιναν από την προοδευτική φιλελεύθερη παράταξη προσπάθειες για συμφιλίωση και το 1982 και το 1989. Και ο Μπακογιάννης πλήρωσε με τη ζωή του τις προσπάθειες του το 1989 δολοφονημένος από αναρχοαριστερούς εκτελεστές σαν τον Κουφοντίνα – διότι αυτοί δεν θέλουν συμφιλίωση!

Οι αναρχοαριστεροί κάθε είδους εξέλαβαν τις προσπάθειες εκείνες και την ήπια συμπεριφορά της (φιλελεύθερης) σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας ως αδυναμία. Και είναι φοβερή αδυναμία.

Γιατί πρέπει να δέχεται η φιλελεύθερη παράταξη τους εγκληματικούς όρους που συνεχώς θέτει μια σε όλο τον κόσμο ηττημένη Αναρχοαριστερά;

4. Είναι καθήκον των εκπροσώπων του φιλελευθερισμού να επισημαίνουν σε κάθε ευκαιρία και περίπτωση τα εγκλήματα των Σοβιετικών και κομμουνιστών σε όλες τις χώρες στον 2ο Παγκόσμιο μα και κατόπιν.

Αν δεν τα γνωρίζουν ας πάρουν λίγες ώρες κάθε μέρα και ας διαβάσουν τι έκαναν οι Μπολσεβίκοι στην ίδια τους τη χώρα – πόσα εκατομμύρια εξόντωσαν και πόσα κράτησαν φυλακισμένα στα γκουλάγκ.

Ακόμα και ο κ. Νίκος Μόττας που σε άρθρο του (7/9/2017) στο Διαδίκτυο: «Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ: Τα αντικομουνιστικά μυθεύματα του Σολζενίτσιν αποκαλύπτονται», αποδομεί (και σωστά) τους αριθμούς των θυμάτων (60εκμ) του αντικομμουνιστή Σολζενίτσιν, δίνει έναν αριθμό 776.000 ως 786.000 στην περίοδο 1923 – 1952 όπως τον υπολόγισαν οι J.A.Getty, G. Ritterson και V. Zemskov το 1993 στο American Historical Review Νο 98, 4. (Αυτοί είναι όσοι επίσημα καταδικάστηκαν σε θάνατο: υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες που θανατώθηκαν ανεπίσημα και πολύ περισσότερες χιλιάδες που πέθαναν από βασανισμό, στη διάρκεια μεταφοράς και από ασιτία.)

5. Ας δεχθούμε τις 776.000. Δεν φθάνουν; Αλλά βλέπετε αντί οι κομμουνιστές να ομολογήσουν τα απάνθρωπα εγκλήματα των Μπολσεβίκων κατά της ανθρωπότητας, διυλίζουν τον κώνωπα και την βγάζουν, νομίζουν, καθαρή!

Και η υποδούλωση της Πολωνίας (με την εξόντωση της πνευματικής και στρατιωτικής ελίτ, πάνω από 200.000 ανθρώπων), των Βαλτικών και των κεντροευρωπαϊκών και ανατολικοευρωπαϊκών χωρών καθώς και ο τρομερός λιμός της Ουκρανίας; Και για αυτά έχουν γράψει Ρώσοι αστοί ιστορικοί τα Αρχεία που άνοιξαν επί Γιέλτσιν;

Για τα θέματα ετούτα μόνο υπεκφυγές από τους νεοκομμουνιστές στη χαζοχαρούμενη χώρα των ηλιθίων.

Ανήκουμε στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό τον οποίο το αρχαίο πνεύμα της χώρας μας βοήθησε να οικοδομηθεί.

Η φιλελεύθερη παράταξη βάζει βάλσαμο στις εμφυλιακές πληγές. Η Αναρχοαριστερά ρίχνει αλάτι!

Λέω και πάλι – Ντροπή σας, Νεοδημοκράτες ψευτοφιλελεύθεροι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *