Άσυλο και Συριζοφρένεια

Άσυλο και Συριζοφρένεια

- in Επικαιρότητα
0

Η κα Μερόπη Τζούφη, πρώην υφυπουργός Παιδείας στο τσιπρικό τσούρμο που μας βασάνισε ως κυβέρνηση, παραμένει βουλευτής Συριζαία και αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας του κόμματος.

Από πεποίθηση παγιωμένη στον παραλογισμό του τσιπρισμού υποστηρίζει το «άσυλο» δίνοντας τις συνηθισμένες σαχλαμάρες για την καταπολέμηση των παρανομιών στα ΑΕΙ.

Αμάθεια και ασυναρτησία είναι τα στηρίγματα της Συριζοφρένειας.

Σε συνέντευξή της στο 1ο Πρόγραμμα ΕΡΤ (25/7/19) ξεδίπλωνε με την γνωστή άνεση της παράνοιας τις σωτήριες λύσεις για το (μπολσεβίκικο) μπάχαλο στα ΑΕΙ. Να φτιαχτούν επιτροπές και συμβούλια, να γίνουν συζητήσεις με ακαδημαϊκούς, μα να μην πειράξουμε το άσυλο.

Πώς και ποια προβλήματα θα δημιουργηθούν με την κατάργηση του ασύλου;

Ακούστε λοιπόν και μάθετε από τη Συριζοφρένεια:

«Μπορεί οι φοιτητές να κάνουν κατάληψη για να διεκδικήσουν περισσότερα χρόνια σπουδών και κάποιος να καλέσει την αστυνομία κι έτσι να διαταραχθεί η ακαδημαϊκή ειρήνη».

Ξαναδιαβάστε την έκφραση σοφίας…

Η κατάληψη του δημόσιου χώρου από μπαχαλάκηδες κηφήνες (διότι περί αυτού πρόκειται) θεωρείται νόμιμη δράση ακαδημαϊκής ειρήνης, ενώ η επέμβαση αρχών θεωρείται διατάραξη και, φυσικά, παράνομη!

Οι καταλήψεις συνήθως γίνονται από μειοψηφίες τσιπριστών ή κουκουέδων ενώ οι πλειοψηφίες φοιτητών θέλουν να προχωρήσουν κανονικά με τα μαθήματά τους. Μα η διαμαρτυρία και βίαιη δράση είναι για τους τσιπριστές και όλους τους νοητικά αρρωστημένους αναρχοαριστερούς, απογόνους της λενινιστικής λύσσας για εξουσία, φυσιολογική, κανονική, έννομη δράση. Άσχετα με το ότι καταπατείται δημόσιος χώρος και καταπιέζεται το υπόλοιπο φοιτητικό σύμπαν.

Οι νόμοι στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στην Πολιτεία;

Νόμος είναι η βούληση των επαναστατών (ή της Επανάστασης) δήλωσε ο Λένιν και οι λωλοί όλοι ακολουθούν αυτή τη σοφία.

Βλέπετε, αυτοί οι συριζοφρενείς δεν έχουν αντιληφθεί πως άλλοι νόμοι επικρατούσαν πριν 100 έτη στη μυθική εποχή του Λένιν και άλλοι στην εποχή στην οποία έχουν την καλή τύχη να έχουν γεννηθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *