E1451: Ελληνική ηλιθιότητα

E1451: Ελληνική ηλιθιότητα

Σε ορισμένες εκδηλώσεις πανανθρώπινης ηλιθιότητας εμείς οι Έλληνες είμαστε απαράμιλλοι. Παντού, βέβαια, το ακροδεξιό μέρος του συνταγματικού δήθεν τόξου ακουμπά το αναρχοαριστερό άκρο: στυγνός φασισμός. Εδώ στη χώρα της τρελής ροδιάς αυτό το δίπτυχο έχει και τρίτη πτυχή – την Ορθοδοξία που είναι, φυσικά, τόσο οπισθοδρομική όσο η Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή και η παλαιοσταλινική αγέλη του ΚΚΕ (=κ. Κουτσούμπας στο Σπίτι του Λαού, Περισσός). Η νέα πτυχή είναι η Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου, ενός φαλακρού μεσήλικα που πλασάρει φάρμακα για τη θεραπεία φαλάκρας και ιδιόχειρες Επιστολές του Χριστού! Η ασυναρτησία του δε είναι εφάμιλλη του κ. Τσίπρα και του κ. Βαρουφάκη.

Στα μέσα Φεβρουαρίου (2022) οι Ιερο-Λοχίτες ακροδεξιοί εξέφραζαν διαδικτυακά την ακλόνητη υποστήριξή τους στον κατάδικο εγκληματία Γιάννη Λαγό, πρωτοκλασάτο της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Λίγες μέρες μετά μπογιάτιζαν τους τοίχους και κραδαίνοντας ελληνικές σημαίες φώναζαν, “Ορθοδοξία ή θάνατος”. Τώρα υιοθετούν τη ρωσική προπαγάνδα (αυτοί δηλ. που διαμαρτύρονται και ζητούν την αποφυλάκιση των Χρυσαυγητών ηρώων) περί αποναζιστικοποίησης της φασιστοκυβερνούμενης Ουκρανίας. Έτσι αρχές Μαρτίου κραδαίνοντας σημαίες ελληνικές μα και ρωσικές μαζεύτηκαν στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης ενάντια στα “σχέδια των σιωνιστών και μασόνων” (που προωθούνται από ΗΠΑ και Ευρώπη) να δημιουργηθεί “νέα τάξη πραγμάτων”. “Ελλάς-Ρωσία-Ορθοδοξία” φώναζαν σάμπως και η Ουκρανία δεν έχει την ίδια “ορθοδοξία”. Και τώρα προσπαθούν, υιοθετώντας την παρανοϊκή προπαγάνδα του Κρεμλίνου, να δικαιολογήσουν τις αδικαιολόγητες μαζικές εκτελέσεις αμάχων στη Μπούτσα, Μαριούπολη και όπου αλλού!

Στην Αθήνα, μια αυτοκινητοπομπή 40 και πλέον αμαξιών διαδήλωνε στις 3/4 στο κέντρο (Σύνταγμα, Πανεπιστημίου, Σταδίου) κατά της Ουκρανίας και της “ρωσοφοβίας”! Είτε δεν ήξεραν για τις ομαδικές εκτελέσεις αμάχων μετά από βασανισμούς ή πίστευαν τις αρλούμπες των Λαβρόφ και κας Ζαχάροβα πως οι Ουκρανοί τα σκηνοθέτησαν για να στρέψουν τον κόσμο κατά της Ρωσίας – ενώ ο περισσότερος κόσμος είναι από τις 24/2/22 εναντίον της Ρωσίας που είχε εισβάλει με κτηνώδη βία σε μια ανεξάρτητη χώρα, τα σύνορα της οποίας η ίδια είχε αναγνωρίσει κι εγγυηθεί (μαζί με την Αμερική και τη Βρετανία)! Ένα ευγενέστατο σύνθημα ήταν “Η δικτατορία του τρόμου θα μας γλιτώσει από τη διεφθαρμένη Δύση”. Άλλο – “Πούτιν βάστα γερά”!

Εδώ τώρα βλέπουμε το συναίσθημα που υποβόσκει – αντι-αμερικανισμός, αντι-ευρωπαϊσμός, αντι-δυτικισμός!

Το ίδιο ευγενές συναίσθημα εκδηλώθηκε από τους ανεγκέφαλους ακροδεξιούς του κ. Βελόπουλου και αναροαριστερούς κ. Βαρουφάκη και συντρόφου Κουτσούμπα, που αρνήθηκαν να ακούσουν την ομιλία του μόνου άξιου ηγέτη της εποχής μας, του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Μα και οι Νεοδημοκράτες και οι τσιπριστές Συριζαίοι και οι Πασοκο-κινάλες έδειξαν την ποταπή νοοτροπία τους απαιτώντας διάφορες διευκολύνσεις (όπως η αναφορά στο Κυπριακό). Μετά εξοργίστηκαν διότι μίλησε και κάποιος άγνωστος εκπρόσωπος του τάγματος Αζόφ το οποίο θεωρείται συλλήβδην Νεοναζιστικό, φασιστικό, ενώ η αλήθεια είναι πως μάλλον κανένας τους δεν ξέρει πολλά για αυτήν την οργάνωση. Και τι δικαίωμα έχουν οι Συριζαίοι τσιπριστές (και άλλοι) να αγανακτούν όταν επί 4 έτη συνεργάζονταν με τους ακροδεξιούς Ανέλληνες του κ. Καμμένου και ντάντευαν καταδικασθέντες τρομοκράτες δολοφόνους σαν τον Κουφοντίνα;

Ο δε κ. Βελόπουλος, ρωσόφιλος λόγω ορθοδοξίας, θα προτιμούσε τον πρωθυπουργό της “ομόδοξης Αρμενίας” αντί της Ουκρανική Ορθοδοξίας – που αποσχίστηκε από την αντίπαλη ορθοδοξία της Μόσχας η οποία ανταγωνίζεται το Ελληνορθόδοξο Φανάρι Κωνσταντινουπόλεως!

Και ο Βαρουφάκης θα ήθελε εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής, αγνοώντας προφανώς πως αυτοί προτιμούν να κάνουν διακοπές σε χλιδάτα ξενοδοχεία στα Εμιράτα με τα λεφτά που παίρνουν από τον ΟΗΕ!

Η θρυλική μας ηλιθιότητα είναι ο αντιδυτικισμός και η δουλοπρέπειά μας στους Δυτικούς – αντί να αναπτύξουμε κι εμείς την τουρκική επιτηδειότητα κι επιτήδευση να κερδίζουμε από παντού! Στη βάση κουρνιάζει το τρίπτυχο της άγνοιας, αλαζονείας και απληστίας!

Ας είναι, όμως. Έχουμε κάποια στήριξη για την ώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *