11η Σεπτεμβρίου 2001

11η Σεπτεμβρίου 2001

- in Επικαιρότητα
0

Υπάρχουν και αυτές οι θλιβερές επέτειοι όπως η καταστροφή των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη με πάνω από 3.000 νεκρούς κι 6.000 τραυματίες, όταν δυο αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες, μα υπό κατάληψη από τρομοκράτες ισλαμιστές του Μπιν Λάντεν, καρφώθηκαν πάνω τους.

Ήταν ένα ηχηρότατο ράπισμα στην αλαζονεία των ΗΠΑ και δη του ανόητου τότε προέδρου Τζορτζ Μπούς, νεότερου. Αυτός επέδειξε την ανοησία του οργανώνοντας λίγους μήνες μετά την καταστροφική εισβολή στο Ιράκ για να εξουδετερώσει το ανύπαρκτο «βιολογικό» οπλοστάσιο του Σαντάμ Χουσέιν – το οποίο είχαν εφεύρει μερικοί επιτελείς του κι εκπρόσωποι των big business.

Οι αναρχοαριστεροί δεν έκρυψαν τη χαρά τους για κείνο το τρομοκρατικό χτύπημα και την καταστροφή των ουρανοξυστών.

Την ίδια χαρά εξέφρασαν φωναχτά και σε μια άλλη αμερικανική τραγωδία, όταν στις 28/1/1986 εξερράγη το διαστημικό Challenger 1,5 λεπτά μετά την εκτόξευσή του σε ύψος 15 χλμ: και οι 7 αστροναύτες του σκοτώθηκαν.

Δυστυχώς τέτοιο είναι το αισθηματικό υπόστρωμα των πλείστων ανθρώπων αυτής της παράταξης, θρεμμένων με την απάνθρωπη σκληρότητα του Στάλιν και των αδυσώπητων δήμιων του. Ιδού πώς, με τη σκοτεινή ματιά της μπατηρισμένης μπαχαλοφιλοσοφίας τους, περιγράφει την κατάρρευση των 2 πύργων ο Ν. Καρανίκας, πρώην μπάρμαν και αλλοτινός «σύμβουλος» του πρώην πρωθυπουργού κ Τσίπρα: «Είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευσή [τους]… ως έργο τέχνης, καταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα, θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Τα σημεία-σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες… δίνουν πολιτικό συμβολισμό… Οι δίδυμοι πύργοι – παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος».

Εδώ είναι το τυφλό μίσος, ο φθόνος και η μοχθηρία μιας νοοτροπίας που, στους Λένιν, Στάλιν, Μάο, Κάστρο, Πολ Ποτ κ.λπ. οδήγησε σε βασανισμό και θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και στην εκμετάλλευση και καταπίεση δισεκατομμυρίων. Αυτοί οι φοβεροί σφαγείς λατρεύονται δίχως ίχνος ντροπής ως μεγάλοι και λαμπροί ήρωες από τους Καρανίκες, Τσίπρες και τους συντρόφους τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *