Ε1311: Θαυμαστές μεταρρυθμίσεις

Ε1311: Θαυμαστές μεταρρυθμίσεις

- in Επικαιρότητα
0

Νικόδημος

Ναι έχει κάνει θαύματα ο Πιερρακάκης με τα ψηφιακά παιχνίδια του στο Δημόσιο υπέρ των πολιτών!

Στον τομέα της πανδημίας οι μεταρρυθμίσεις είναι θαυμαστά αντίστροφες καθώς ηλικιωμένοι άνω των 65 συνεχίζουν να χρησιμοποιούν μαζικά τα ΜΜΜ και να συνωστίζονται σε διάφορες συγκεντρώσεις δίχως μάσκες – έτσι εντελώς απροστάτευτοι! Και τα νοσοκομεία στενάζουν με την πίεση που δέχονται.

Και μερικοί υπουργοί βγαίνουν στα κανάλια και βεβαιώνουν χαμογελαστά τον αφελή κοσμάκη πως εδώ όλα πάνε καλά!

Και μια ακόμα πτυχή από το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης. Αντιγράφω άρθρο από το Newsroom της Καθημερινής,1η Δεκεμβρίου 2021:

Το 2018, η Ν.Δ. είχε κάνει σημαία τον διορισμό ενός ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ στη διοίκηση του νοσοκομείου Θήρας. Η καταγγελία επέστρεψε σαν Ερινύα τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η Ν.Δ. αναγκάστηκε, ως κυβέρνηση πια, να ανακαλέσει διορισμούς διοικητών νοσοκομείων – μεταξύ των οποίων και ενός 80χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από τα Τρίκαλα, που ομολογούσε ότι είχε παζαρέψει τον διορισμό, για να μην κατέβει υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ. Τώρα η κυβέρνηση της Ν.Δ. διορίζει στο νοσοκομείο Ικαρίας, σε θέση αναπληρώτριας διοικητού, την ιδιοκτήτρια του «Λουκουμαδόσπιτου» – κρίνοντας προφανώς συναφή τη διεύθυνση ζαχαροπλαστείου με τη διεύθυνση νοσηλευτικού ιδρύματος εν μέσω πανδημίας. Το πρωτότυπο είναι ότι η διορισθείσα δεν ευχαριστεί τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, για τον διορισμό. Ευχαριστεί δημοσίως τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ., Χριστόδουλο Στεφανάδη. Δεν μας αφήνει έτσι να μαντέψουμε τα κριτήρια που πρυτάνευσαν στην επιλογή της. Τα δηλώνει.

Στέντωρ

– – –
Όλα τα σχόλια των αναγνωστών είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον δεν χρησιμοποιούν προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης σχόλια στα οποία έχει επιλεγεί η “Υποβολή ως Ανώνυμος/η – Unknown” δεν θα δημοσιεύονται. Μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ένα σχόλιο είτε με το προφίλ σας στο Google (1η επιλογή), είτε το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο (2η επιλογή: “Όνομα/URL“), συμπληρώνοντας μόνο το πεδίο “Όνομα” (όνομα ή ψευδώνυμο της αρεσκείας σας). Όλα τα σχόλια πριν τη δημοσίευσή τους πρέπει να εγκριθούν από τον Διαχειριστή (comment moderation), γι’ αυτό πιθανόν να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like

Ε1456: Αποναζιστικοποίηση

1. Έναν λόγο που οι παράλογοι Ρώσοι προτάσσουν