Πικραμμένος και Πολάκης

Πικραμμένος και Πολάκης

1. Οι δύο αυτοί άντρες και η συμπεριφορά τους και ειδικά το ενσταντανέ στις 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Κοινοβούλιο αποκαλύπτει τρανταχτά τις ιδεολογίες και παρατάξεις που εκπροσωπούν στη σύγχρονη, μεταμοντέρνα Ελλάδα.

Ο Π. Πολάκης βγήκε από γα σπήλαια της σιωπής όπου εγκλείστηκε από τον Κύριο έχοντας αφήσει εκτός Βουλής τον σύντροφο Σταθάκη και αποδείχνοντας με την ολόλαμπρη επανεκλογή του πως οι Ελλαδίτες και δη Κρήτες θέλουν μαγκιά!

Στο βήμα της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ανώτατου δικαστικού οργάνου) κ. Παναγιώτης Πικραμμένος δακρύζει καθώς απολογείται ενάντια σε μια αισχρά στημένη κατηγορία περί δωροληψίας – μια σκευωρία που για κάθε νουνεχή πολίτη φανερώνει την απόλυτη αχρειότητα των τσιπριστών που την προώθησαν, και στα κυβερνητικά έδρανα ο κ. Παύλος Πολάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας να χαχανίζει χαιρέκακα.

Η κυβέρνηση της παράταξης του κ. Πολάκη, αυτή η δήθεν φιλο-λαϊκή Αριστερά με το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα: (α) υπέγραψε το πιο σκληρό μνημόνιο το 2015 και υποθήκευσε για 99 έτη την δημόσια περιουσία στους δανειστές για να παραμείνει στην εξουσία – λέγοντας ταυτόχρονα τερατώδη ψέματα στους υποστηρικτές της! Μετά αφενός έβγαλε στη φόρα προσωπικά δεδομένα ενός ανώτερου δικαστή για να τον εκβιάσει να συναινέσει για έναν δικό της αντισυνταγματικό νόμο για τα ΜΜΕ, αφετέρου ευνόησε ποικιλότροπα έναν πελάτη (τον κ. Καλογρίτσα) στη διεκδίκηση του μιας τηλεοπτικής άδειας καθώς αυτός παρουσίαζε ξένα βοσκοτόπια χιλιάδων στρεμμάτων ως δικά του!

2. Οι δικαστές που συμμετέχουν στις απόβλητες πλεκτάνες του τσιπρικού τσούρμου θα μπορούσαν από νωρίς, σεβόμενοι τους σοβαρούς θεσμούς που υπηρετούν, να επέμβουν και να συγκρατήσουν τις αντισυνταγματικές πράξεις του και να καταδικάσουν τις παραβατικότητες και τα κενά στην άσκηση της εξουσίας του έτσι που να μη γίνονται αυτά τα πράγματα που τόσο διάβρωσαν κάθε άποψη της Πολιτείας.

Η βία κι εγκληματικότητα, η εξαπάτηση, ο κυνισμός και τυχοδιωκτισμός και πολλές άλλες ανηθικότητες έχουν γίνει μια νέα κανονικότητα στην κοινωνία.

Ο εκπρόσωπος αυτής της παράταξης, κ. Πολάκης, πρώην γιατρός που πήρε κάποτε τον όρκο του Ιπποκράτη να σέβεται τη ζωή και να καταπολεμά την αρρώστια, δηλώνει ξεδιάντροπα πως θέλει οι δικαστικοί να συνεργήσουν και ένα φυλακίσουν τους φιλελεύθερους μεσοαστούς αντιπάλους για να παραμείνει ο ίδιος, οι σύντροφοι και ο νταβατζής τους, ο κ. πρωθυπουργός στην εξουσία.

“Ή εμείς”, είναι το λενινιστικό έμβλημα τους, “ή αυτοί”. Και βέβαια κάλιο εμείς πάρα αυτοί ζωντανοί στην εξουσία. Έτσι, “όλα ίσ(ι)ωμα για χάρη του κόμματος”!

3. Σε όλη την πολιτισμένη Ευρώπη, την ΕΕ, ο κομμουνισμός είναι μια δυσάρεστη, αόριστη ανάμνηση πλέον. Υπήρξαν φανατικοί υποστηρικτές σε όλες τις χώρες, ακόμα και στην φιλελεύθερη Βρετανία, την Ολλανδία κλπ. Πολλοί άλλαξαν ιδεολογία όταν άκουσαν για τα εγκλήματα του Στάλιν που αποκάλυψε ο Χρουτσόφ στο 20ο Συνέδριο του ΚΚΣΕ και είδαν μετά την σιδεροπελέκητη επέμβαση των Σοβιετικών στην Ουγγαρία, στην Τσεχοσλοβακία και στην Πολωνία, που διψούσαν για φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις και, τελικά, όταν διαλύθηκε η άλλοτε στιβαρή Σοβιετία. Πολλοί πάλι από αυτούς δεν έπαψαν να είναι μαρξιστές, μα ο σταλινικός μαρξιστής έμεινε μόνο ως απολίθωμα στην ιστορία όλων αυτών των χωρών.

Εκτός βέβαια της υπεροχότερης χώρας των Ελλήνων με τον αρχαίο πολιτισμό που έδωσε τα φώτα στην Ευρώπη – μα δεν κράτησε παρά τις πυγολαμπίδες για τον εαυτό της. Εδώ το ΚΚΕ παραμένει αμαθέστατο, αμετανόητο και αμετατόπιστο – σταλινικό μέχρι το μεδούλι.

Οι αναρχοαριστεροί του κ. Τσίπρα, γαλουχημένοι σε μια Δημοκρατία αναπτυσσόμενης ευημερίας και μεγάλης ελευθερίας μα με τα ουτοπικά ιδανικά του λενινιστικού κομμουνισμού, απέβαλαν το τρίχωμα του λύκου και φόρεσαν την προβιά της αστικής δημοκρατίας δήθεν, προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη του σοσιαλδημοκρατικού καθεστώτος. Και χάρη στη βλακεία των σοσιαλδημοκρατών αυτό το ανερμάτιστο τσούρμο του 4%, χωρίς καν να το καταλάβει, έγινε κυβέρνηση!

4. Την Πέμπτη, 11/4/2019, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Πικραμμένος έδειξε πικρία, οργή και θλίψη για την τσιπρική σκευωρία, την οποία οι δικαστές, με τους οποίους αυτός ο αδέκαστος και άξιος Έλληνας συνυπηρέτησε επί 37 έτη, δεν εμπόδισαν.

“Νιώθω αδικημένος,” είπε. “Γιατί το 2012 προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε ώστε η χώρα να μην πέσει στα βράχια. Και το ευχαριστώ ήταν να κατηγορηθώ ως ύποπτος μιας άθλιας συναλλαγής! Θεωρώ ότι η υπόθεση αυτή έσταξε δηλητήριο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που έκανε στην χώρα. Κανένας πια δεν εμπιστεύεται κανέναν. Χάθηκε η εμπιστοσύνη στους θεσμούς.”

Αντί να ντραπούν, οι τσιπριστές με τα χάχανα του κ. Πολάκη κυνηγούν τώρα τον κ. Λοβέρδο και κρατούν σε ομηρία 3 ή 4 άλλους, παρότι ούτε λεφτά βρέθηκαν σε λογαριασμούς τους ούτε καμιά άλλη ένδειξη απάτης ή κακοδιαχείρισης.

Μα τι να περιμένει κανείς από έναν αμόρφωτο κομμουνιστάκο που έχει ως ήρωά του τον σφαγέα της Λατινικής Αμερικής Τσε Γκεβάρα και στηρίζει έναν εξίσου αμόρφωτο λεωφορειοδηγό που έγινε δικτάτορας της Βενεζουέλας…

Αυτός ο μάστορας της απάτης και διαπλοκής δεν είχε καν την στοιχειώδη αβρότητα να επισκεφθεί τον κ. Παπαδήμο στο νοσοκομείο ή να πει δυο καλές κουβέντες για τον άλλοτε πρώην πρωθυπουργό που οι αναρχοαριστεροί τρομοκράτες προσπάθησαν να δολοφονήσουν με πακέτο βόμβα!

Και το βράδυ της των εκλογών (7/7/19), αφού σκόρπισε τα ψέματά του για τα μνημόνια που υπέγραψαν οι προηγούμενοι, δεν έκανε καμιά μνεία ούτε για το δικό του πολύ βαρύτερο ούτε για τις σκευωρίες του εναντίον έντιμων και πανάξιων κρατικών λειτουργών.

Χάθηκε η εμπιστοσύνη στους θεσμούς… Δηλητήριο στην ελληνική κοινωνία…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *